Κύπελλο Αγγλίας και Γερμανίας…

Κύπελλο Αγγλίας και Γερμανίας…

Πάμε να αναλύσουμε τα παιχνίδια.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου. Μόνο η μεγαλύτερη απόδοση (2,05) πέρασε στα over 3,5 που επιλέξαμε στα παιχνίδια με τις ρεζέρβες του Βελγίου. Αναφέρομαι στο παιχνίδι Ντάινζε – Βέστερλο. Στο Κοτράικ – Μολενμπέικ, οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 3-0 και στο Λόμελ – Σεντ Τρούιντεν, τη νίκη πήραν οι φιλοξενούμενοι, αλλά με το φτωχό 2-0.

Το σημερινό κουπόνι στοιχήματος είναι πλούσιο και έχει παιχνίδια για όλα τα γούστα. Η στήλη θα ασχοληθεί με τρεις αναμετρήσεις Κυπέλλου, δύο από την Αγγλία και ένα από τη Γερμανία. Πάμε να αναλύσουμε τα παιχνίδια.

🎁 Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Promo Code ▶️ FS140

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μπέρνλι – Ίπσουιτς προγνωστικά

Η Μπέρνλι συγκαταλέγεται στις ομάδες που ακολουθεί η στήλη. Τις περισσότερες φορές με δικαίωσε και αυτό ελπίζω να κάνει και σήμερα στο εντός έδρας ματς με την Ίσπουιτς. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν σε επαναληπτικό, γιατί το πρώτο ματς έληξε 0-0, κάτι που μου προκάλεσε έκπληξη, καθώς ούτε η Μπέρνλι, ούτε η Ίσουιτς συνηθίζουν να μην σκοράρουν.

Οι γηπεδούχοι στα τελευταία τους οκτώ ματς σε όλες τις διοργανώσεις, μετρούν επτά νίκες και την ισοπαλία με την Ίπσουιτς. Βρίσκονται στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ και δύσκολα θα χάσουν την άνοδο στην Πρέμιερ και σήμερα έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη – πρόκριση. Θα την στηρίξω, σε απόδοση 1,75.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Ρέξαμ προγνωστικά

Και αυτή η αναμέτρηση είναι για το Κύπελλο Αγγλίας. Στο πρώτο ματς, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3 και μάλιστα η Σέφιλντ απέφυγε τον αποκλεισμό πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων! Αν η Ρέξαμ έπαιρνε τη νίκη, θα μιλούσαμε για τεράστια έκπληξη, αφού μιλάμε για ομάδα που αγωνίζεται στη National League και η Σέφιλντ στη Championsip.

Νομίζω ότι σήμερα οι γηπεδούχοι θα παρουσιαστούν πιο σοβαροί, αφού σίγουρα θα έχουν στο μυαλό τους, αυτό που συνέβη στο πρώτο παιχνίδι. Είναι το φαβορί για τη νίκη και αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις αποδόσεις. Αν όμως προσθέσουμε και το over 2,5, τότε το 1,45 γίνεται 2,00. Το οποίο δεν είναι απίθανό να συμβεί…

Άιντραχτ Φ. – Ντάρμσταντ προγνωστικά

Αφήνουμε το Κύπελλο Αγγλίας και πάμε σε αυτό της Γερμανίας. Η Άιντραχτ, στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει μετά την διακοπή, μετρά δύο εντός έδρας νίκες με ο ίδιο σκορ (3-) και δύο εκτός έδρας ισοπαλίες, επίσης με ίδιο σκορ (1-1).

Είναι μια ομάδα ποιοτική, που στην έδρα της, μετρά πέντε νίκες και μία ήττα στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις. Κρατάμε, ότι και τα έξι έχουν έρθει over 2,5…

Η Ντάρμσταντ τώρα, παίζει στη Β’ Γερμανίας, αλλά πηγαίνει τρένο και βρίσκεται δικαιωματικά στην κορυφή, δύο βαθμούς μπροστά από το Αμβούργο. Οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν για την έκπληξη και διαθέτουν ομάδα που βρίσκει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.

Θα ρισκάρω με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν στο ματς, τουλάχιστον τρία γκολ. Απόδοση του συνδυαστικού στοιχήματος 2,02…

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:45 ΜΠΕΡΝΛΙ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ: 1 (1,75)21:45 ΣΕΦΙΛΝΤ – ΡΕΞΑΜ: 1 & over 2,5 (2,00)

21:45 ΑΪΝΤΡΑΧΤ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ: g/g & over 2,5 (2,00)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ