Bet Builder στο Ολντ Τράφορντ

Bet Builder στο Ολντ Τράφορντ

Εκεί που γκρινιάζεις, εκεί που τα βάζεις με την τύχη σου, εκεί που είσαι έτοιμος να κλείσεις τον υπολογιστή, γίνεται πάρτι στις καθυστερήσεις και εναλλαγή συναισθημάτων.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Ο αγνός και τίμιος τζογαδόρος, «πεθαίνει» να πιάνει προγνωστικα στοιχημα στο τελευταίο δευτερόλεπτο και όχι να έχει κυκλώσει τα ματς από το ημίχρονο. Φυσικά και αυτό έχει τη χάρη του, αλλά η νίκη στο φινάλε είναι σαφώς καλύτερη…

Εκεί που γκρινιάζεις, εκεί που τα βάζεις με την τύχη σου, εκεί που είσαι έτοιμος να κλείσεις τον υπολογιστή, γίνεται πάρτι στις καθυστερήσεις και εναλλαγή συναισθημάτων.

🎁 Σούπερ Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού &
απώλειας περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε υπεύθυνα
Όπως ακριβώς συνέβη στα χθεσινά προγνωστικά της στήλης. Στο ημίχρονο είχε κυκλώσει το Άιντραχτ – Ντάρμσταντ, αφού είχαν σκοράρει οι δύο ομάδες και είχαν σημειωθεί τρία γκολ.

Στο Κύπελλο Αγγλίας τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Θέλαμε νίκη της Μπέρνλι και νίκη της Σέφιλντ, μαζί με over 2,5. Όλα έδειχναν… κουβάς. Η Σέφιλντ ήταν 0-0 ημίχρονο, αλλά στο 59’ το ματς έγινε 1-1. Λες δεν μπορεί, θα βάλει ένα γκολ το φαβορί. Το έβαλε στο 94’…

Το παιχνίδι της Μπέρνλι είχε διαφορά δύο λεπτών από αυτό της Σέφιλντ. Ματς που στο 3’ ήταν 1-1 είχε κολλήσει. Μπήκαμε στις καθυστερήσεις, είχαμε πιάσει τα δύο από τα τρία παιχνίδια και θέλαμε ένα γκολ της Μπέρνλι. Και στο 94’, ακούστηκε ο μαγικός ήχος του γκολ.

Επιστροφή στα ταμεία λοιπόν με συνολική απόδοση 7,00. Αρκετά καλή και ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια, μέσα στο μήνα.

Σήμερα οι επιλογές είναι λίγες, αλλά και πάλι κάτι θα βρούμε για να ασχοληθούμε.

Μάντσεστερ Γ. – Λιντς Προγνωστικά

Εξαιρετικά είναι τα αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της. Μετρά – σε όλες τις διοργανώσεις – 13 στη σειρά νίκες και σε συνολικά 19 παιχνίδια από την αρχή της σεζόν έχει να επιδείξει 16 νίκες και μία ισοπαλία και έχει γνωρίσει δύο ήττες και αυτές στην αρχή των υποχρεώσεων της.

Η τελευταία φορά που στραβοπάτησε στο Ολντ Τράφορντ, ήταν στο 0-0 με τη Νιούκαστλ, στις 16 Οκτωβρίου!

Σήμερα, κόντρα στη Λιντς, σε εξ αναβολής παιχνίδι, θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί και να πιάσει τη Σίτι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έστω και με παιχνίδι περισσότερο.

Τα «παγώνια» ακολουθούν εκ διαμέτρου αντίθετη διαδρομή. Συμπλήρωσαν επτά παιχνίδια χωρίς νίκη, αποφάσισαν να τερματίσουν την συνεργασία τους με τον προπονητή και σήμερα θα έχουν υπηρεσιακό τεχνικό.

Επειδή το σημερινό κουπόνι, δεν έχει πολλές επιλογές θα «χτίσω» στοίχημα στο συγκεκριμένο ματς. Θα ποντάρω στη νίκη των γηπεδούχων, στο να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ και εκεί που θα τζογάρω θα είναι με τους παίκτες που θα βρουν δίχτυα.

Θα πάρω το φαβορί τον Ράσφορντ, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και τον Μπρούνο Φερνάντεζ. Πως μου ήρθε ο Πορτογάλος; Απλά κόντρα στη Λιντς έχει εξαιρετική παράδοση, μιας και έχει σκοράρει έξι φορές…

Συνολική απόδοση στο bet Builder 6,9.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

BET BUILDER22:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΛΙΝΤΣ

1 & over 2,5

Anytime scorer

Ράσφορντ & Μπρούνο Φερνάντεζ

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ