Εκδίκηση η Άρσεναλ

Εκδίκηση η Άρσεναλ

Τα προγνωστικά του Bethome για τις αναμετρήσεις της Τετάρτης από τον Δημήτρη Βασιλάκο.

Άσχημα έκλεισε ο άσχημος στοιχηματικά Φλεβάρης για την στήλη μας, όσα κέρδη είχαμε τον πρώτο μήνα του έτους τα δώσαμε πίσω. Χθες η Γιουβέντους επιβεβαίωσε το φορμάρισμά της και την παράδοση στα ντέρμπι με την Τορίνο, αλλά εμείς δεν πληρωθήκαμε, αφού συνδυάσαμε τον άσο με under 4.5 και στο Allianz έγινε ματς -“ροντέο”! Νωρίτερα, χάθηκε εύκολα το παρολί με την Ρόμα να καταφέρνει να γίνεται το πρώτο θύμα της μέχρι πρότινος ουραγού Κρεμονέζε!

Με -259 μονάδες απολογισμό έκλεισε ο Φλεβάρης, -33 λέει το συνολικό ταμείο του έτους. Οι ανοιξιάτικοι μήνες είναι παραδοσιακά οι πιο επικερδείς στοιχηματικά, με τις δυναμικές και τις στοχεύσεις των ομάδων να έχουν γίνει πιο ξεκάθαρες. Κάνουμε ποδαρικό λοιπόν στο Μάρτη με προγνωστικά στοιχήματος από Πρέμιερ Λιγκ και Κύπελλο Ελλάδος.

Άρσεναλ – Έβερτον

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την Πρέμιερ Λιγκ στο “Emirates”, έναν μήνα μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Λίβερπουλ, όπου η Άρσεναλ γνώρισε τη 2η ήττα της στο πρωτάθλημα. Στο ντεμπούτο του Ντάις στον πάγκο της Έβερτον τότε, με τα “ζαχαρωτά” να πηγαίνουν το παιχνίδι στη δύναμη. Εκνεύρισαν τους ποιοτικότερους “κανονιέρηδες”, τους έβγαλαν εκτός ρυθμού με τα μεγάλα και αθλητικά κορμιά τους.

Η Άρσεναλ συνήλθε μετά τη μικρή «κοιλιά» που έκανε, έβγαλε δύο κολλητά διπλά σε Μπέρμιγχαμ και Λέστερ και σήμερα έχει την ευκαιρία να σφραγίσει διαφορά 5 βαθμών από την Σίτι. Θα είναι σαφώς πιο υποψιασμένη, με καλύτερο scouting απέναντι στη νέα έκδοση της Έβερτον, γνωρίζοντας ότι πρέπει να βάλει περισσότερη ένταση στο παιχνίδι της για να πάρει εκδίκηση. Εμπιστευόμαστε την ομάδα του Αρτέτα ότι θα προσαρμοστεί και θα κάνει το χρέος της και προβλέπουμε αναμέτρηση με αρκετά νεύρα και δυνατά μαρκαρίσματα, αφού είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από το ματς υψηλής έντασης στο “Γκούντισον Παρκ”. Επιλογή μας το συνδυαστικό 1 & Over 2.5 κάρτες συνολικά στο παιχνίδι, σε απόδοση 1.85.

Επιπλέον, θα κάνουμε και ποντάρισμα ρίσκου στο παιχνίδι με combo ειδικών επιλογών. Θα συνδυάσουμε το Over 1.5 σουτ εντός εστίας από τον Σάκα, ο οποίος είναι ο ηγέτης της Άρσεναλ και απέναντι σε διπλή ζώνη άμυνας από την Έβερτον θα πάρει πρωτοβουλίες, συγκλίνοντας από τα δεξία με το εξαιρετικό του αριστερό, με το να δεχθεί κάρτα ο Ντουκουρέ της Έβερτον. Δυναμικός χαφ ο 30χρονος από το Μάλι, πηγαίνει με ένταση στα μαρκαρίσματά του, θα χρειαστεί να κάνει φαουλ σκοπιμότητας στο σημερινό ματς, ενώ έχει “κιτρινιστεί” στις 5/6 τελευταίες συμμετοχές του! To συγκεκριμένο bet builder πληρώνει σε απόδοση 9.00.

21:45 | Άρσεναλ – Έβερτον ➡ 1 & Over 2.5 κάρτες (απόδοση 1.85)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ