Το γόητρο δεν είναι αρκετό…

Το γόητρο δεν είναι αρκετό…

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Γράφει ο Κώστας Κούσης…

Καλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει και μας στέλνει στο ταμείο, αφού χθες κέρδισε με εμφατικό τρόπο την Μπάγερν, με 102-74, ξεπερνώντας εύκολα το over, συν τον άσο βέβαια, για να δικαιώσει την επιλογή μας.

Σήμερα θα πάμε στοίχημα με τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου το γόητρο αντιμετωπίζει το… κίνητρο. Και συνήθως δεν είναι αρκετό το γόητρο για να κερδίσει το κίνητρο.

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας Προγνωστικά

Οι «πράσινοι» παλεύουν με νέο προπονητή, τον Χρήστο Σερέλη, αλλά είναι τόσο κακά στημένη ομάδα που δεν μπορούν να γίνουν θαύματα απ’ τη μια μέρα στην άλλη. Ήδη, πάντως, στο Μονακό φάνηκε μια προσπάθεια να «στρώσει» λίγο η επίθεση και να «μαζευτεί» η άμυνα, όμως η νοοτροπία των παικτών που έχει τώρα η ομάδα μάλλον είναι μακριά από κάθε αμυντική προσέγγιση.

Φάνηκε απ’ τα επιθετικά ριμπάουντ που έπαιρναν με ευκολία οι Γάλλοι, οπότε ακόμη έχει πολλή δουλειά μπροστά του ο Σερέλης. Τουλάχιστον έχει με το μέρος του την απουσία άγχους για νίκες στην διοργάνωση, αφού ανέλαβε τώρα και κανείς δεν μπορεί να του πει κάτι για ήττες. Εμφανίσεις ναι, αποτελέσματα όχι. Τουλάχιστον όχι ακόμη.

Έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες των Γκουντάιτις, Αγραβάνη και πιθανόν και του Ουόλτερς, που είναι σημαντικές, αλλά και την αποφασιστικότητα των Σέρβων για τη νίκη, αφού ακόμη έχουν ελπίδες για πρόκριση στα πλέιοφς, αν και έχουν μείνει πίσω με 3 νίκες, ενώ απομένουν 7 αγώνες, συν τον σημερινό.

Κέρδισαν μετά από φοβερή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο την Αναντολού Εφές με 94-75, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καμπάτσο, που είχε 22 πόντους και 7 ασίστ, αποτέλεσμα το οποίο πανηγύρισαν έξαλλα, δείγμα ότι πιστεύουν πολύ ακόμη στην πρόκριση, κάτι που θα επιδιώξουν να συνεχίσουν σήμερα, κερδίζοντας στο ΟΑΚΑ.

H προϊστορία είναι, πάντως, υπέρ του ΠΑΟ, αφού έχει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με τον Ερυθρό Αστέρα. Επιστρέφουν στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλοι οι Νέντοβιτς (για πρώτη φορά), Μπέντιλ και Κούζμιτς, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον κόουτς, Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Aπόντες οι Γκουντάιτις, Αγραβάνης και ίσως και ο Ουόλτερς.

Γνωστή και η οπαδική αντιπαλότητα των «πράσινων» με τους «κόκκινους» του Βελιγραδίου, οπότε η ατμόσφαιρα πιθανόν να είναι ηλεκτρισμένη, όμως η βαθμολογική «αδιαφορία» μπορεί να κρατήσει αρκετό κόσμο μακριά απ’ το γήπεδο σήμερα.

Οι Σέρβοι έχουν κατά την εκτίμησή μας προβάδισμα νίκης, λόγω κινήτρου, όμως ο ΠΑΟ δε θα τα παρατήσει εύκολα. Αντίθετα πιστεύουμε ότι θα γίνει ντέρμπι μέχρι τέλους, γι’ αυτό και θα πάμε πιο ρεαλιστικά σήμερα στην επιλογή του under 160,5, σε απόδοση 1.90 που βρίσκουμε στη Stoiximan, ενώ είναι δεδομένο ότι αν θέλει κάποιος κάτι καλύτερο μπορεί να πάει στον συνδυασμό διπλού και under. Το double double Καμπάτσο ιντριγκάρει…

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας | (1,90)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ