Τριάδα με απόδοση 6,64

Τριάδα με απόδοση 6,64

Σήμερα πάλι οι επιλογές είναι λίγες και οι περισσότερες αφορούν ματς από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου. Δύο στα τρία ο χθεσινός απολογισμός στα προγνωστικα στοιχημα στην βόλτα μας στα γήπεδα του Βελγίου. Πέρασαν πανεύκολα τα over 3,5 στις αναμετρήσεις Βέστερλο – Βιρτόν και Ντάινζε – Λόμελ και το παρολί δεν έκλεισε με την πιο μικρή απόδοση.

Το να σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα γκολ στο παιχνίδι της Μολενμπέικ με την Ντέντερ έδινε 1,85. Στην πορεία η απόδοση έπεσε για να φτάσει πριν την έναρξη του ματς στο 1,57!

Το ματς έληξε 0-1, με τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι στο 72’. Καιρό είχαμε να μας στραβώσει ματς από χαμένο πέναλτι. Δεν λέω ότι αν γινόταν το 1-1 θα έμπαιναν άλλα δύο γκολ, αλλά ελπίδες θα είχαμε. Μετά τα πράγματα ήταν εξαιρετικά δύσκολα.

Το… τραγικό της υπόθεσης είναι ότι το χθεσινού μενού με τις ρεζέρβες του Βελγίου είχε πέντε παιχνίδια. Τα τέσσερα ήρθαν over 3,5 και φυσικά μέσα στο παρολί βάλαμε αυτό που μαρμάρωσε. Τι να πω…

Σήμερα πάλι οι επιλογές είναι λίγες και οι περισσότερες αφορούν ματς από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Με αυτές θα ασχοληθεί η στήλη και πάμε να τις δούμε.

Άκρινγκτον – Πλίμουθ Προγνωστικά

Ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Πλίμουθ παλεύει για την απευθείας άνοδο, η Άκρινγκτον για την παραμονή. Με άλλα λόγια οι δύο ομάδες ψάχνουν για βαθμούς. Φυσικά προβάδισμα νίκης έχουν οι φιλοξενούμενοι, αλλά οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί εντός έδρας ήττες και δεν είμαι βέβαιος ότι θα τριτώσει το κακό.

Η Πλίμουθ έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ στα έξι από τα οκτώ τελευταία της ματς. Γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Θα πάρω το over 2,5 σε απόδοση 1,83.

Μπράντφορντ – Καρλάιλ Προγνωστικά

Επίσης παιχνίδι με σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και αναμετρούν τις δυνάμεις τους δύο ομάδες που διεκδικούν με μεγάλες αξιώσεις την άνοδο. Την συγκεκριμένη στιγμή, σε καλύτερη θέση είναι η Καρλάιλ, μιας και βρίσκεται στην 4η θέση και πέντε βαθμούς μπροστά από την σημερινή της αντίπαλο.

Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να μειώσουν την διαφορά και να διατηρηθούν στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Δεν θα μπλέξω με σημείο και θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και αν αναλογιστούμε την ποιότητά τους, κάλλιστα μπορεί να εμφανιστεί το goal/goal. Απόδοση 1,90.

Μπάρνσλεϊ – Σέφιλντ Γ. Προγνωστικά

Ματσάρα. Η Μπάρνσλεϊ που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, φιλοξενεί την Σέφιλντ που απολαμβάνει την γλυκιά μοναξιά της κορυφής. Οι φιλοξενούμενοι φυσικά και στοχεύουν στην απευθείας άνοδο και έχουν πολλές πιθανότητες να το πετύχουν.

Οι γηπεδούχοι έχουν βρει δίχτυα στα 10 από τα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα και μπορούν να δώσουν συνέχεια σε αυτό το σερί, έστω και αν αντιμετωπίζουν την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Η Σέφιλντ, βρίσκει δίχτυα για 13 σερί ματς. Οπότε θα αγοράσω το goal/goal στο 1,91.

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ