Στα γκολ της Ελλάδας

Στα γκολ της Ελλάδας

Σε πρώτο πλάνο οι αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης…

Κάθε διακοπή για τις αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων δίνει μια καλή ευκαιρία σε όλους μας για “ανάσες” και αυτό επιχείρησα να εκμεταλλευτώ.

Το αν θα λειτουργήσει αυτό το άδειασμα, θα φανεί στο φινάλε της σεζόν αφού πλέον θα πάμε για ένα δίμηνο γεμάτο στοίχημα, στην ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής σεζόν.

Τα παιχνίδια των προκριματικών του EURO 2024 ξεκίνησαν λοιπόν και το ενδιαφέρον για να δούμε τις δύο ομάδες του κάθε γκρουπ που θα προκριθούν απευθείας στην τελική φάση είναι τεράστιο. Όπως επίσης και το αν θα αποδώσουν στοιχηματικά όλες οι προσπάθειές μας.

Σουηδία – Βέλγιο Προγνωστικά

Τέλος εποχής για το Βέλγιο στα γήπεδα του Κατάρ. Οι απογοητευτικές εμφανίσεις και ο αποκλεισμός στη φάση των ομίλων έφεραν την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Μαρτίνεθ και πλέον στο τιμόνι των “διαβόλων” κάθεται ο Τεντέσκο. Το νεαρό της ηλικίας του δεν σημαίνει τίποτα. Το ζήτημα για τον ίδιο θα είναι να βρει την σωστή φόρμουλα ώστε να δέσουν σωστά όλα τα νέα αστέρια της ομάδας.

Λέω ναι γιατί κάποιες παλιοσειρές δεν υπολογίζονται πλέον. Όπως για παράδειγμα ο Εντεν Αζάρ. Αν δείτε την 11άδα του Βελγίου θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα που δεν τα γνώριζαν οι περισσότεροι αλλά και κάποια έμπειρα όπως οι Λουκάκου και Ντε Μπρόινε.

Η Σουηδία από την άλλη πλευρά είναι η ίδια ομάδα τα τελευταία χρόνια με ελάχιστες προσθαφαιρέσεις ανά ματς. Αυτό της δίνει μια ομοιογένεια γι’ αυτή την προκριματική σειρά και φυσικά ένα προβάδισμα στα δικά μου μάτια για την αποψινή αναμέτρηση. Αν προσμετρήσω ότι κάποια αστέρια του Βελγίου δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους κατάσταση τότε η κόντρα που θα ακολουθήσω στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχει βάση.

Δεν περιμένω πολύ ανοιχτό παιχνίδι κυρίως λόγω των Σουηδών. Βάζω δίπλα στο 1Χ και το Under 3,5 προκειμένου να πάρω ακόμη καλύτερη απόδοση.

 Γιβραλτάρ – Ελλάδα Προγνωστικά

Σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο έχει κληρωθεί η Ελλάδα και το πιο πιθανό είναι να διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του EURO μέσω του Nations League. Για να καταφέρει να είναι παρούσα στη διοργάνωση θα πρέπει να αφήσει εκτός είτε την Γαλλία είτε την Ολλανδία ενώ ακόμη και η Ιρλανδία έχει τις δικές της πιθανότητες πρόκρισης.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πετά λευκή πετσέτα από τώρα και ο Πογέτ έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί ότι μπορεί με ένα καλό ξεκίνημα στα προκριματικά να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του ενόψει της συνέχειας.

Το Γιβραλτάρ το οποίο αποτελεί και τον πρώτο αντίπαλο, δεν μπορεί φυσικά να φοβίσει τους Έλληνες παίκτες, οι οποίοι μπορούν πέρα από την κατάκτηση των τριών βαθμών να ανεβάσουν και τον δείκτη του σκορ ώστε να πάρουν ψυχολογία. Το διπλό μαζί με το Over 3,5 δημιουργεί καλές προϋποθέσεις για ποντάρισμα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σουηδία – Βέλγιο 1 Χ &Under 3,5 (2.10)

Γιβραλτάρ – Ελλάδα 2 & Over 3,5 (2.02)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ