Το ντέρμπι της Αθήνας έχει ευκαιρίες!

Το ντέρμπι της Αθήνας έχει ευκαιρίες!

Το αθηναϊκό ντέρμπι σε πρώτο πλάνο.

Γράφει ο Κώστας Κούσης…

Καλημέρα και χρόνια πολλά στους φίλους και στους φίλες του μπάσκετ, με ένα Σαββατοκύριακο να έρχεται και να αναμένεται να είναι πολύ πλούσιο με παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε χθες στο Βελιγράδι και μας διέψευσε όσον αφορά στην πρόβλεψη μας για να μη χάσει πάνω από έξι πόντους έχασε τελικά με 15 όντως πολύ άστοχος και νευρικός.

Εμείς όμως δεν θα το βάλουμε κάτω και θα πάμε στοίχημα σήμερα στο σημαντικό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ένα παλιό ποτέ ντέρμπι το οποίο έχει αρκετές ιδιαιτερότητες τις οποίες θα πρέπει να προσέξουμε πριν ποντάρουμε οτιδήποτε.

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Η ΑΕΚ παίζει καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα και προέρχεται από μία σημαντική επιτυχία, αυτή της πρόκρισης στην επόμενη φάση του BCL, στους «8» δηλαδή του θεσμού.

Παρά το γεγονός ότι έχασε μέσα στην έδρα της από την πολύ δυνατή Ουνικάχα Μάλαγα και έχασε έτσι την ευκαιρία να πάρει το πλεονέκτημα έδρας, κληρώθηκε με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, μία ομάδα η οποία είναι πάρα πολύ δυνατή έχει πολύ δυνατή έδρα Και φυσικά έχει και πολύ καλό ρόστερ.

Όμως όλα αυτά θα τα σκεφτεί αργότερα, σήμερα έχει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό όπου ξέρει ότι αν καταβάλλει μεγάλη… προσπάθεια, μπορεί να γίνει… ΠΑΟΚ και να κερδίσει και αυτή τους «πράσινους».

«Πράσινοι» οι οποίοι δεν έχουν βρει ακόμη ισορροπία, τη στιγμή που ο Ηλίας καντζούρης δεν θα έχει στη διάθεσή του και σήμερα τον έμπειρο Στρέλνιεκς, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει και συμμετοχή του Κένι Ουίλιαμς, αμφότεροι είναι πολύ σημαντικοί στα πλάνα του Έλληνα προπονητή.

Ο Παναθηναϊκός είναι βελτιωμένος με το Χρήστο Σερέλη στον πάγκο του, όμως παρόλα αυτά εξακολουθεί και χάνει. Έχασε την προηγούμενη αγωνιστική της Ευρωλίγκα από τον Ολυμπιακό με 74-76, ενώ την Πέμπτη προσπάθησε κόντρα στην καλύτερη Μπαρτσελόνα, αλλά δεν τα κατάφερε 74-88. Σημαντική απουσία του Πονίτκα, στην προσπάθειά του Σερέλη να βελτιώσει την άμυνα της ομάδας του, ενώ δεν είναι έτοιμος και ο Μπέικον, με τη συμμετοχή του, να ξεκαθαρίζει πριν το σημερινό αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός ο οποίος ετοιμάζεται ψυχολογικά και για τη «διαβολοβδομάδα», η οποία έρχεται αυτή την εβδομάδα, με πρώτο αντίπαλο να είναι η Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ, ενώ μετά αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ παίζει πολύ καλό τελευταίο καιρό, είναι «δεμένη» και ακόμη και μετά την ήττα από τη Μάλαγα, πιστεύουμε ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερους καλούς παίκτες, έχει περισσότερο βάθος και έχει αλλάξει τη νοοτροπία του με την παρουσία του Σερέλη στον πάγκο. Έτσι θα πάμε με το «διπλό» των «πράσινων». σε συνδυασμό με το under 155,5 σε απόδοση 2,30 πού βρίσκουμε στη Stoiximan! Σκεφτόμαστε και με τα double/double των Ακίλ Μίτσελ και Γιώργου Παπαγιάννη σε fun bet δελτία…

Προγνωστικά Σήμερα Στοίχημα

19:15 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός | 2 και Under 155,5 (2,30)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ