Mε Ντε Κολό ή… χωρίς!

Mε Ντε Κολό ή… χωρίς!

Εμπιστοσύνη στον Ολυμπιακό κόντρα στη Βιλερμπάν.

Γράφει ο Κώστας Κούσης…

Καλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και φίλες του μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός μετά την κακή εμφάνιση με την ΑΕΚ επέστρεψε χθες στις καλές εμφανίσεις και κέρδισε τη Μπάγερν με 87-77, επιβεβαιώνοντας έτσι τη χθεσινή μας πρόβλεψη για τον άσο και το over σε πολύ καλή απόδοση. Συνεχίζουμε έτσι το θετικό σερί και στοχεύουμε σήμερα σε νέο… ταμείο.

Θα πάμε στοίχημα με τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την «κακή» ήττα στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν. Μπορούν να το κάνουν, πιθανόν και με ευκολία, απέναντι σε μια ομάδα που φαίνεται να τα έχει «παρατήσει» στην Ευρωλίγκα και στρέφεται πλέον αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ολυμπιακός-Βιλερμπάν Προγνωστικά

Οι Γάλλοι θα παραταχθούν σήμερα στο ΣΕΦ χωρίς τον Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος έμεινε στη Γαλλία προφανώς για ξεκούραση ενόψει των αγώνων εντός των συνόρων, αλλά ακόμη και αυτός να έπαιζε, πάλι ο Ολυμπιακός θα ήταν το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη, που θα τον κρατήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Δε θα παίξει και ο Νουά, που έβαλε το τρίποντο νίκης στον πρώτο γύρο, στη Λυών.

Ο Ολυμπιακός δε θα έχει τον Κάνααν, που πήγε στην Αμερική, αφού θα γίνει πατέρας για 2η φορά, αλλά προέρχεται από εύκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα, αποτέλεσμα που έδωσε ψυχολογία μετά το Βελιγράδι, όσο αναμενόμενο κι αν ήταν.

Θα παραταχθεί σοβαρός (και) σήμερα, όπως φαίνεται και απ’ τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: «Το γεγονός πως είμαστε η πρώτη ομάδα που πετύχαμε τα play off και χρειαζόμαστε μια νίκη για το πλεονέκτημα έδρας, το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό. Από εκεί και πέρα, δεν παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο. Κάθε ματς θεωρούμε πως είναι πολύ δύσκολο, ανεξάρτητα αν ο αντίπαλος έχει βαθμολογικό κίνητρο ή όχι, όπως η Βιλερμπάν.

Δεν ξεχνάμε ότι χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Σε ένα παιχνίδι που ελέγχαμε. Είναι μια ομάδα που έχει ταλέντο, έχει αθλητικότητα, έπαιξε με αυτοπεποίθηση μέχρι το τέλος και τελικά χάσαμε με buzzer beater στο τέλος. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι αύριο, γιατί δεν είναι τίποτα δεδομένο. Δε σου χαρίζεται τίποτα».

Εύκολη μοιάζει η νίκη του απλά καλού Ολυμπιακού, καθώς είναι ανώτερος σαν ομάδα, έτσι κι αλλιώς, από τους Γάλλους, ακόμη και αν έπαιζε ο Ντε Κολό, ενώ θα έχει και τη βοήθεια του κόσμου του, που θέλει την επιστροφή στις νίκες. Γι’ αυτό θα πάμε στη νίκη του Ολυμπιακού και στο over 157,5 σε μικρή έστω απόδοση 2,05 που βρίσκουμε στη Stoiximan, με την ελπίδα οι Γάλλοι να μην τα παρατήσουν και να ακολουθήσουν όσο μπορούν μέχρι το τέλος του αγώνα…

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Ολυμπιακός – Βιλερμπάν | 1 και Over 157,5 (2,05)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ