Γκολ στο Φάληρο, σκόρερ στο Μιλάνο

Γκολ στο Φάληρο, σκόρερ στο Μιλάνο

Σε Ελλάδα και Ιταλία θα εστιάσουμε στο σημερινό κουπόνι.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Δεν ξέρω τι θα έπρεπε να μου προκαλέσει μεγαλύτερη εντύπωση από τη χθεσινή πρώτη βραδιά των προημιτελικών στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το γεγονός ότι δεν σκόραρε η Μπάγερν ή το διπλό της Ίντερ απέναντι στην Μπενφίκα.

Λέω πως μάλλον το πρώτο αφού σε μια βραδιά, το να κάνει μεγάλο ματς η Ίντερ μπορείς θεωρητικά να το τοποθετήσεις στη σφαίρα του φυσιολογικού. Όμως το να μην βρει γκολ η Μπάγερν απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, παρά το γεγονός ότι λογίζεται ως ένα από τα φαβορί του θεσμού, είναι μια μεγάλη έκπληξη στα προγνωστικα στοιχηματος.

Μίλαν – Νάπολι Προγνωστικά

Από την εποχή που άρχισε να μπαίνει στα ελληνικά σπίτια για πρώτη φορά η δορυφορική τηλεόραση και να αποκτούμε τα Σαββατοκύριακα εικόνες των ιταλικών γηπέδων στα τέλη της δεκαετίας του ’80, έχω να φέρω στο μυαλό μου τόσο έντονα ένα ιταλικό ματς. Άντε και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2003 ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μίλαν.

Η ίδια είναι που πρωταγωνιστεί ξανά αλλά κυρίως η αναφορά γίνεται γιατί εκείνη την περίοδο, στα τέλη του ’80 δηλαδή με αρχές της δεκαετίας του ’90 είχαμε το φαινόμενο Μαραντόνα, το φαινόμενο Νάπολι. Τώρα ο Βορράς συγκρούεται με τον Νότο για μια ακόμη φορά, με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πριν από μερικές ημέρες, η Μίλαν έδωσε μια μοναδική παράσταση στην έδρα της Νάπολι, της εν δυνάμει πρωταθλήτριας Ιταλίας. Πέτυχε τέσσερα γκολ, διέλυσε κάθε αντίπαλο σύστημα και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη στη μάχη που δίνει για την 4άδα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τυχερό ή όχι εκείνο το βράδυ θα φανεί σήμερα. Δεν μπορεί να επαναληφθεί φυσικά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να επαναληφθεί μια ακόμη νίκη της Μίλαν. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι σίγουρα κουβαλάει έναν πληγωμένο εγωισμό και σε αυτό μάλιστα δίνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Το έχει αυτό από τις καλές εποχές της Ρόμα. Απλά δεν ξέρω αν θα του βγει. Εκεί που ποντάρω είναι στην απουσία του Οσίμεν. Είναι πλήγμα για την Νάπολι. Ο Ρασπαντόρι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να μπει στα παπούτσια του οπότε όλο το βάρος θα πέσει στον Κβαρατσχέλια. Πάω σε ειδικό στοίχημα λοιπόν και κυνηγάω να σκοράρει ο Γεωργιανός.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ Προγνωστικά

Αγώνας ρεβάνς για το Κύπελλο Ελλάδας. Η ΑΕΚ έχει στις αποσκευές της το 3-0 του πρώτου αγώνα κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει,  χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να συμβεί.

Άλλωστε ο Ολυμπιακός επιθετικά φέτος έχει δείξει τις επιθετικές του αρετές και ειδικά εντός έδρας μπορεί να σκοράρει αρκετά εύκολα. Το ζήτημα εδώ είναι στο πόσο γρήγορα θα έχουμε στην αναμέτρηση ένα γκολ. Αν το πρώτο τέρμα στο ματς έρθει στο πρώτο 20λεπτο, απ΄όποια πλευρά και αν επιτευχθεί, τότε το Over 2,5 δύσκολα θα σπάσει. Θα πάμε σε έναν ροκ ρυθμό, τον οποίο μπορούν να εξυπηρετήσουν και οι δύο ομάδες.

Αγγίζει τα όρια του διπλασιασμού η συγκεκριμένη επιλογή και παίρνει το δεύτερο μονό ποντάρισμα της ημέρας.

Πηγή: Bethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ