«Κατηφόρα» στο Ολντ Τράφορντ, γκολ στο Τορίνο

«Κατηφόρα» στο Ολντ Τράφορντ, γκολ στο Τορίνο

Στις -23 μονάδες ο απολογισμός της Τετάρτης και πάμε να κλείσουμε την πρώτη εβδομάδα προημιτελικών με τρία προγνωστικά στοιχήματος από το Europa League.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Δεν δικαιώθηκε η επιλογή της στήλης να ξεφύγει από το πλαίσιο του Champions League για το χθεσινό “δυνατό” σημείο, τα ξημερώματα η Εστουδιάντες απέτυχε να επιβεβαιώσει τον άσο, κόντρα στο μομέντουμε της ίδιας και της αντιπάλου της. Νωρίτερα, πλήρωσε γρήγορα το anytime σκοράρισμα του Μπενζεμά, στη Μαδρίτη ενώ στο Μιλάνο βάσει εικόνας αγώνα δικαιούμασταν να πληρωθούμε το “Χ”. Στι -23 μονάδες ο απολογισμός της Τετάρτης και πάμε να κλείσουμε την πρώτη εβδομάδα προημιτελικών με τρία προγνωστικά στοιχήματος από το Europa League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίγια

Εντυπωσιακή η δημιουργία της Γιουνάιτεντ το Σάββατο, πολύ φτωχό το 2-0 επί της Έβερτον για την σωρεία μεγάλων ευκαιριών που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο. Συνεπής στα εντός έδρας παιχνίδια της για το Europa League, στη φάση των “16” διέλυσε την συμπολίτισσα της σημερινής της αντιπάλου, Μπέτις (4-1). Ο Τεν Χάαχ δεν υποτιμά σε καμία περίπτωση την διοργάνωση, θέλει να χτίσει νοοτροπία πρωταθλητισμού κατακτώντας κι άλλον τίτλο μετά το Λιγκ Καπ. Σε καλή κατάσταση και με πολλές επιλογές πλέον τα χαφ του. Ο ΜακΤόμινεϊ έχει φορμαριστεί, επέστρεψε κι ο Έρικσεν, ακόμη και rotation να γίνει στη μεσαία γραμμή υπάρχει η ποιότητα για να επιβάλλουν τον ρυθμό τους οι Άγγλοι.

Βελτιωμένη η εικόνα της Σεβίγια στα δύο παιχνιδια με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο, αλλά τα φετινά της προβλήματα είναι θεμελιώδη και στο Ολντ Τράφορντ είναι αρκετά πιθανό να ξεγυμνωθούν. Ναι μεν οι Ανδαλουσιάνοι έχουν τρομερό βιογραφικό στο Europa League, όντας πολυνίκεις, αλλά δεν άξιζαν να βρίσκονται στα προημιτελικά. Ήταν τυχεροί στο ζευγάρι με τη Φενέρμπαχτσε, ενώ συνολικά στα 4 τελευταία ταξίδια τους για το θεσμό δέχθηκαν ισάριθμες ήττες δίχως να σκοράρουν.

Προβλέπουμε εδαφική κυριαρχία των “κόκκινων διαβόλων”, αδυναμία των Σεβιγιάνων να κρατήσουν μπάλα, να αντέξουν στον εξαντλητικό ρυθμό της ομάδας του Τεν Χάαχ. Θα επιχειρήσει να κουβαλήσει σκορ πρόκρισης στο “Πιθχουάν” η Γιουνάιτεντ, επιλογή μας ο άσος με -1.5 χάντικαπ σε απόδοση 2.12.

Γιουβέντους – Σπόρτινγκ

Στο Τορίνο θα ποντάρουμε στα γκολ, βασιζόμενοι κυρίως στην εικόνα των Πορτογάλων. Ποιοτική ομάδα η Σπόρτινγκ, εξαιρετική στις επιθετικές της μεταβάσεις, δεν πρόκειται να φοβηθεί την περίσταση, από την στιγμή που στην προηγούμενη φάση πέταξε εκτός θεσμού την πρωτοπόρο της Πρέμιερ Λιγκ. Ικανή να τα βάλει με οποιονδήποτε η ομάδα του Αμορίμ, σκόραρε σε όλα τα φετινά ευρωπαϊκά της ταξίδια και προβλέπουμε ότι θα βρει τους χώρους να πληγώσει και τους “μπιανκονέρι”. Από την άλλη, η άμυνα των “λιονταριών” είναι ευάλωτη, τα στόπερ της αλλάζούν συχνά και δεν έχουν την απαραίτητη “χημεία” και προφανώς η Γιούβε διαθέτει την ποιότητα να τους βάλει πολλά προβλήματα. Αξιόλογο το Goal/Goal σε απόδοση 2.15.

Λεβερκούζεν – Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ

H Λεβερκούζεν είναι η πλέον φορμαρισμένη ομάδα στην Bundesliga, τρέχει νικηφόρο σερί 7 παιχνιδιών (ανεξαρτήτως διοργάνωσης) με τουλάχιστον 2 γκολ ενεργητικό σε καθένα. Την έχει κάνει πραγματική ομάδα ο Τσάμπι Αλόνσο και ξεδιπλώνεται αφθόνως το ταλέντο των Ντιαμπί, Βιρτς, Αντλί και σία στο επιθετικό κομμάτι. Δύσκολα θα τους περιορίσουν οι Βέλγοι, οι οποίοι είναι επίσης σε πολύ καλό μομέντουμ, καθώς έχουν μπει για τα καλά και στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ομάδα με αθλητικά προσόντα στην επίθεση η Ουνιόν, σκοράρει σε 24 συνεχόμενα παιχνίδια! Παίζει γρήγορα στην κόντρα και στην φετινή ευρωπαϊκή της πορεία δεν έχει ηττηθεί εκτός έδρας, βρίσκοντας δίχτυα και στα 4 ταξίδια της, τα τρία απέναντι απέναντι υψηλού επιπέδου ομάδες, με καλύτερη ανασταλτική λειτουργία από αυτήν της Λεβερκούζεν. Θα ποντάρουμε σε πλούσιο παιχνίδι, επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.25.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίγια  ➡ Μαν. Γιουνάιτεντ -1.5 (απόδοση 2.12) 

22:00 | Γιουβέντους – Σπόρτινγκ Λισαβόνας  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.15) 

22:00 | Λεβερκούζεν – Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.25) 

Πηγή: Bethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ