O ΠΑΟΚ με… έξι παίκτες!

O ΠΑΟΚ με… έξι παίκτες!

Σήμερα θα επιδιώξουμε να… επιστρέψουμε στα ταμεία, μια και θα πάμε στοίχημα με έναν δυνατό αγώνα, πάλι για τα πλέιοφς της ελληνικής Basket League, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Προμηθέα.

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Χρόνια Πολλά και στους ουκ ολίγους εορτάζοντες και εορτάζουσες σήμερα, Αγίου Γεωργίου γαρ. O Oλυμπιακός πέρασε εύκολα, όπως αναμενόταν, από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο επί του ελλιπούς Άρη, όμως δε μας δικαίωσε σε όλο το εύρος της πρότασής μας, καθώς ναι μεν κέρδισε πάνω 17 πόντους, αλλά οι δυο ομάδες έμειναν πίσω απ’ τους 163 πόντους. Κι αυτό οφείλεται και στο δικό του rotation, αλλά και στην κακή μέρα όσων έμειναν να παίξουν απ’ τον Άρη.

Σήμερα θα επιδιώξουμε να… επιστρέψουμε στα ταμεία, μια και θα πάμε στοίχημα με έναν δυνατό αγώνα, πάλι για τα πλέιοφς της ελληνικής Basket League, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Προμηθέα. Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να πάρουν την 4η θέση της κατάταξης στην κανονική περίοδο, ενώ οι Αχαιοί ήταν 5οι και πλέον το πλεονέκτημα έδρας είναι… «ασπρόμαυρο».

ΠΑΟΚ-Προμηθέας Πάτρας Προγνωστικά

Είναι ένας, το δίχως άλλο, αμφίρροπος αγώνας, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από εύκολο «διπλό» επί του αδιάφορου Απόλλωνα Πάτρας, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, με 65-88 και πρωταγωνιστές τους Ρένφρο (18 με 14 ριμπάουντ) και Φράνκε (17).

Αντίθετα ο Προμηθέας προέρχεται από μια οδυνηρή εμπειρία, αυτήν της ήττας με 80-53 από την Προμετέι για το Eurocup, που έφερε και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του θεσμού. Σαφώς όμως και μόνο σαν επιτυχία μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία της ομάδας στην οκτάδα μιας τόσο δυνατής διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει έτσι την ψυχολογική «άνεση» για έναν τέτοιο αγώνα, αλλά και τη δύναμη της έδρας του, αφού αναμένεται αρκετός κόσμος, όχι όμως και σε βαθμό sold out, αφού λίγη ώρα μετά παίζει το ποδόσφαιρο με τον Παναθηναϊκό, σε έναν επίσης κρίσιμο αγώνα για τα πλέιοφς της Super League.

Είναι πάντως συνειδητοποιημένοι με τη δυσκολία της αναμέτρησης και αυτό φαίνεται απ’ τα λόγια του Φώτη Τακιανού. «Ο αντίπαλός μας έχει συνεχόμενα παιχνίδια και ρυθμό, εμείς είχαμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε και έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Για να έχουν αξία όλα αυτά όμως, θα πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο όλα όσα δουλέψαμε αυτές τις ημέρες, παίζοντας με συγκέντρωση και ενέργεια. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας σε όλη αυτή την προσπάθεια, εντός και εκτός έδρας και ιδιαίτερα στο γήπεδό μας, η παρουσία του είναι πάρα πολύ σημαντική και δίνει ώθηση στην ομάδα. Τους περιμένουμε για να κάνουμε μαζί το πρώτο βήμα».

Πλήρης ο ΠΑΟΚ, χωρίς τον Σίμπσον ο Προμηθέας, που «κόπηκε» απ’ την ομάδα που δηλώθηκε για τα πλέιοφς. Το πλεονέκτημα της έδρας είναι σημαντικό, η «φρεσκάδα» που θα έχει ο ΠΑΟΚ σε σχέση με τον Προμηθέα που προέρχεται από «βαριά» ήττα, έστω και στην Ευρώπη, μας οδηγεί στην επιλογή του άσου μαζί με το over 157,5 σε απόδοση 2,87 που βρίσκουμε στη Stoiximan, ενώ «ζεστοί» είμαστε στα over των πόντων για τους Κάουαν και Χαντς στην ίδια εταιρία, αλλά και στο double/double του Ρένφρο…

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:00 ΠΑΟΚ-Προμηθέας Πάτρας | 1 και Over 157,5 (2,87)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ