Πολίτες, τριφύλλι & θέαμα στην Πρέμιερ

Πολίτες, τριφύλλι & θέαμα στην Πρέμιερ

Πλούσια δράση στο σημερινό πρόγραμμα.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Άστοχες οι χθεσινές επιλογές της στήλης, ούτε η Ουρακάν αντέδρασε στη Βικτόρια, ούτε γρήγορο τέμπο υπήρξε στο Άστον Βίλα – Φούλαμ, κάθε άλλο. Στις -70 μονάδες ο απολογισμός της Τρίτης και πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, σε ένα κουπόνι Τετάρτης που μοιάζει με μίνι Σαββατοκύριακο.

Βόλος – Παναθηναϊκός

O μοναδικός πόντος που έχει πάρει ο Βόλος στα 6 τελευταία παιχνίδια του ήταν στη Λεωφόρο πριν 24 μέρες. Στον “τελικό”της 5ης θέσης την περασμένη Κυριακή παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και παρότι απομένουν αρκετά παιχνίδια ακόμα, δε φαίνεται πως θα καλύψει το -4 από την Άρη, επομένως είναι αρκετά πιθανό να παρουσιαστεί αποκαρδιωμένος σήμερα. Όχι ότι χρειάζεται την κακή ψυχολογία των Θεσσαλών για να περάσει νικηφόρα ξανά από το Βόλο το “τριφύλλι”.

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός πέρασε διά πυρός και σιδήρου από την Τούμπα και μοιάζει δύσκολο να ξοδέψει το κατόρθωμα αυτό με μία δεύτερη σερί “γκέλα” απέναντι στον πιο αδύναμο της διαδικασίας. Είναι καλά σε φυσική κατάσταση η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, αλλά επειδή την ερχόμενη Κυριακή ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής, προβλέπουμε ότι θα κάνει το 3/3 στο Πανθεσσαλικό σε κοντρολαρισμένο τέμπο. Επιλογή το 2 & Under 3.5 σε απόδοση 1.92.

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ

Σε αντίθετη αγωνιστική τροχιά οι δύο διεκδικήτριες της Πρέμιερ Λιγκ και παρότι που η Σίτι είναι ακόμα στο -5 (με δύο παιχνίδια λιγότερα) έχει γίνει μεγάλο φαβορί για να μην κουνηθεί από τον θρόνο της. 8-1-0 το τρέχον σερί της στο πρωτάθλημα, δείχνει να είναι στο καλύτερο σημείο της σεζόν της το σύνολο του Γκουαρδιόλα.

Αντιθέτως, η Άρσεναλ δείχνει ότι δεν έχει άλλες δυνάμεις στην κούρσα τίτλου, προέρχεται από αδικαιολόγητες “γκέλες”, με την άμυνά της παραπατά από τότε που τραυματίστηκε ο Σαλιμπά. Επιπλέον, η επιλογή του Αρτέτα να μην ανοίξει το rotation έχει ως αποτέλεσμα βαριά πόδια και “μυαλά” από αυτούς που κουβάλησαν όλη την σεζόν. Το αγωνιστικό μομέντουμ, η εμπειρία της περίστασης και το ματσάρισμα, με την Σίτι να μετρά 7 σερί νίκες επί της Άρσεναλ, οδηγούν σε πρόβλεψη νίκης – ουσιαστικής στέψης για τους “πολίτες”. Επιλογή το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 2.15.

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ

Στο κατάλληλο σημείο της σεζόν φορτσάρει η Γουέστ Χαμ, με τους 10 βαθμούς που πήρε στα 5 τελευταία παιχνίδια της Πρέμιερ έχει ηρεμήσει όσον αφορά τα σενάρια υποβιβασμού. Έχει αποκτήσει επιθετική ρέντα το τελευταίο 10ήμερο, σκοράροντας 10 φορές στα τρία τελευταία ματς και απέναντι στην σταθερά ευάλωτη άμυνα της Λίβερπουλ θα βρει ευκαιρίες. Σε καλή κατάσταση και η ομάδα του Κλοπ τις τελευταίες εβδομάδες, προέρχεται επίσης από μπαράζ σκοραρίσματος, οπότε είναι πιθανό το σενάριο θα δούμε χορταστικό παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, όπως έγινε και τις δύο τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δυό τους εκεί. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.98.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπράιτον

Δίχως νίκη (0-3-8) από το ξεκίνημα του Φλεβάρη η Φόρεστ, επέστρεψε εντός επικίνδυνης ζώνης, πληρώνοντας κυρίως τα μεγάλα προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι. Για την ακρίβεια στα 9 από τα 11 τελευταία αποτυχημένα παιχνίδια δέχθηκε 2+ γκολ! Επιθετικά όμως στο Νότιγχαμ σκοράρει με συνέπεια, το έκανε στα 13/14 τελευταία εντός. Με τους ταχυδυναμικούς Τζόνσον, Αβονίγι, Γκιμπς-Γουάιτ μπροστά μπορεί να χτυπήσει στο transition, αφού η Μπράιτον αναμένεται να έχει την κατοχή, με το ποιοτικό, ρευστό passing game της που αργά η γρήγορα θα δημιουργήσει τις τρύπες στην άμυνα των γηπεδούχων. Θα πάμε στο Goal/Goal & Over 2.5, σε απόδοση 2.25, το οποίο επιβεβαιώθηκε στα 8/10 τελευταία πρωταθληματικά ταξίδια των “γλάρων”.

Ίντερ – Γιουβέντους

Ανοιχτοί οι λογαριασμοί μετά το 1-1 του πρώτου ημιτελικού στο Τορίνο και με βάση την ασταθή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες είναι δύσκολη η εκτίμηση για το ποια θα διεκδικήσει σε λίγες εβδομάδες το Coppa Italia, πιθανότατα απέναντι στην Φιορεντίνα. Προκύπτει ισορροπία και θα ποντάρουμε με βάση την προϊστορία τους. Στα 4 τελευταία νοκ άουτ παιχνίδια που αναμετρήθηκαν αναδείχθηκαν ισόπαλες. Αξιόλογο το “Χ” στο αγκάνιωτο 3.47.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ προέρχεται από σπουδαίο διπλό στο “Καραϊσκάκης” με το οποίο διεύρυνε το νικηφόρο πρωταθληματικό σερί (4/4) που ξεκίνησε στην Τούμπα.  Σίγουρα είναι φαβορί στην “καυτή” έδρα της απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που έχασε όλα τα ντέρμπι των playoffs και έδειξε ανέτοιμος για κούρσα τίτλου. Η εικόνα της ομάδας του Λουτσέσκου όμως δεν ήταν τόσο χειρότερη από αυτές των ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στα πρόσφατα μεταξύ τους για να προσφέρεται σε τέτοιες αποδόσεις το διπλό (6.50). Καθαρά στοιχηματικά υπάρχει αξία στη νίκη των φιλοξενούμενων, κόντρα στο μομέντουμ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

18:00 | Βόλος – Παναθηναϊκός  ➡ 2 & Under 3.5 (απόδοση 1.92)

21:30 | Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπράιτον  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.25)

21:45 | Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 1.98)

22:00 | Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ  ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 2.15)

Χινάρι

22:00 | Ίντερ – Γιουβέντους  ➡ Χ (απόδοση 3.47)

“Μπόμπα”

21:00 | ΑΕΚ – ΠΑΟΚ  ➡ 2 (απόδοση 6.50)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ