Όσοι πιστοί προσέλθετε…

Όσοι πιστοί προσέλθετε…

Αναλυτικές προβλέψεις.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Η χθεσινή βόλτα για προγνωστικά ποδοσφαίρου στην Γερμανία δεν είχε αίσιο τέλος. Το over 2,5 στο Μάιντς – Σάλκε ήρθε εύκολα, ωστόσο είχαμε μείνει νωρίς εκτός, από το πρώτο χρονικά παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Εκεί στηρίζεται ο Παναθηναϊκός για την αναβολή

Θέλαμε να σημειωθούν τρία γκολ στο Μπίλεφελντ – Γκρόιτερ Φιρτ και το σκορ στο 26’ ήταν 1-1. Και ναι, τρίτο γκολ δεν μπήκε ποτέ. Στα χασομέρια χαρήκαμε για λίγο, αφού σκόραραν οι γηπεδούχοι, αλλά το γκολ δεν μέτρησε…

Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ προγνωστικά

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Μετρά επτά ματς αήττητη και πέντε σερί νίκες. Μάλιστα τις τέσσερις τις συνδύασε και με over 2,5, αλλά και με goal/goal. Μόνο στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε την Φούλαμ με το «φτωχό» 1-0.

Σήμερα κόντρα στην Μπρέντφορντ στοχεύει στο έκτο στη σειρά τρίποντο και μπορεί να τα καταφέρει, έστω και αν οι φιλοξενούμενοι αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Δεν θεωρώ ότι είναι τεράστιο ρίσκο να πάρω τη νίκη τη
Λίβερπουλ σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 1,91. Άλλωστε και τα παιχνίδια των φιλοξενούμενων μόνο βαρετά δεν είναι…

ΟΦΗ – Ιωνικός προγνωστικά

Ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού ο Ιωνικός είναι αυτός που θέλει πάση θυσία τη νίκη. Η ομάδα της Νίκαιας θέλει το τρίποντο στη μάχη που δίνει για την παραμονή και η απόδοση που δίνει το «διπλό» είναι προκλητική. Συγκεκριμένα, το να κερδίσει ο Ιωνικός πληρώνει 2,70.

Είναι τεράστιο το κίνητρο των φιλοξενούμενων και παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με βασικούς, θα το στηρίξω. Όσοι πιστοί προσέλθετε…

Μπενφίκα – Μπράγκα προγνωστικά

Εκεί που η Μπενφίκα ήταν αγκαλιά με τον τίτλο, έμπλεξε. Και πάλι είναι το φαβορί, αφού τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε έχει διαφορά τεσσάρων βαθμών από την Πόρτο και έξι από την Μπράγκα, αλλά υπάρχουν δύο παιχνίδια που μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω.

Το ένα είναι με την Σπόρτινγκ (εκτός έδρας) και το άλλο το σημερινό με την Μπράγκα. Η Μπενφίκα θέλει πάση θυσία τη νίκη και αν τα καταφέρει τότε δύσκολα θα πέσει από την κορυφή, ακόμα και αν ηττηθεί μετά στο ντέρμπι με την Σπόρτινγκ.

Η Μπράγκα παίζει και αυτή την τελευταία της ζαριά, αφού αν κερδίσει θα μειώσει την διαφορά στους τρεις βαθμούς και θα έχει και αυτή τις ελπίδες της για τίτλο.

Η απόδοση του «άσου» είναι μικρή (1,53) και επειδή η Μπενφίκα δεν πατά και τόσο γερά στα πόδια της, δεν πρόκειται να τον αγγίξω. Αντιθέτως, το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,72 δεν είναι κακό…

Προγνωστικά Στοιχήματος 06/05

19:30 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ:1 & over 2,5 (1,91)

20:00 ΟΦΗ – ΙΩΝΙΚΟΣ: 2 (2,70)

22:30 ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΜΠΡΑΓΚΑ: g/g (1.72)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ