Δε θα κουραστούμε για τη Βόννη!

Δε θα κουραστούμε για τη Βόννη!

Τα γερμανικά πλέιοφ στο προσκήνιο.

Γράφει ο Κώστας Κούσης…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός υπέστη οδυνηρή ήττα από τη Ρεάλ στον χθεσινό συναρπαστικό τελικό της Ευρωλίγκας, με καλάθι του Γιουλ 3,3’’ πριν τη λήξη και με άστοχο σουτ του Σλούκα στο τέλος. Έτσι μας «χάλασε» αυτό το σουτ την κεντρική πρόταση, που ήταν η νίκη του Ολυμπιακού με over, το οποίο «βγήκε», αλλά δεν ήρθε η… νίκη.

Πέρασε, φυσικά, η δεύτερη πρόταση που ήταν να μη νικήσει κανείς με 6 ή περισσότερους πόντους, που σε τέτοια παιχνίδια έχει πάντα μεγάλα ποσοστά επαλήθευσης κι ελπίζω κάποιοι να ακολουθήσατε.

Τζέμνιτζ – Βόννη Προγνωστικά

Σήμερα επιστρέφουμε πλέον στη δράση των «ντόπιων» πρωταθλημάτων και θα πάμε στοίχημα με έναν αγώνα για τα Γερμανικά πλέιοφς, που έχουν ξεκινήσει. Και μάλιστα ήδη έχουν αρχίσει να ξεκαθαρίζουν, αφού πλησιάζουμε στην ημιτελική φάση.

Πλησιάζει σήμερα και η Βόννη, που παίζει μέσα στην έδρα της μαχητικής Τσέμνιτζ και προηγείται ήδη σε νίκες με 2-0 (94-63 και 95-78), οπότε θέλει άλλη μία για να προκριθεί και να βρει στον ημιτελικό, με πλεονέκτημα έδρας, τη Λούντβιγκσμπουργκ, που απέκλεισε την Όλντενμπουργκ με 3-0.

Δε θα κουραστούμε να γράφουμε για την εκπληκτική ομάδα που παρουσίασε φέτος η Βόννη και ο προπονητής της, Τόμας Ίισαλο, που ανεδείχθη κόουτς της χρονιάς στο BCL. Κατάκτηση του Basketball Champions League, πρώτη θέση στην κανονική περίοδο με ρεκόρ 25-5 και το κυριότερο ελκυστικό μπάσκετ, με μαέστρο τον Αμερικανό γκαρντ Σορτς.

Προφανώς και ο στόχος της είναι να φτάσει πρώτα στους ημιτελικούς και μετά στους τελικούς, όπου είναι πιθανό να βρει την Άλμπα Βερολίνου (κινδυνεύει απ’ την Ουλμ, με την οποία παίζει αύριο και χάνει 2-1) ή τη Μπάγερν Μονάχου (πέρασε ήδη με 3-0 τη Γκέτινγκεν).

Η Τσέμνιτζ πέρασε σαν 8η στα πλέιοφς, με διπλό στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου μέσα στη Χάιντελμπεργκ και η παρουσία της είναι ήδη επιτυχία. Σήμερα παίζει στην έδρα της, θα παλέψει, αλλά η Βόννη είναι καλύτερη. Θα προτιμήσουμε το διπλό με το over 161,5 σε απόδοση 2,30 που βρίσκουμε στη Stoiximan, με την πεποίθηση ότι και οι γηπεδούχοι θα βάλουν κάτι… παραπάνω μπροστά!

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:30 Τσέμνιτζ – Βόννη | 2 και over 161,5 (2,30)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ