Δεν χαρίζεται σε κανέναν

Δεν χαρίζεται σε κανέναν

Πάμε στα κυριακάτικα προγνωστικά στοιχήματος, όπου ξεχωρίζει η τελευταία αγωνιστική της Premier League.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Θετικός ο απολογισμός της σαββατιάτικης στήλης, ενισχύθηκε κατά 84.45 μονάδες το ταμείο μας, αλλά πόνεσε το χαμένο ποντάρισμα στο “Ντα Λουζ” που θα μας διπλασίαζε το κέρδος. Η Μπενφίκα μπήκε δυνατά, σκόραρε δις στο πρώτο ημίωρο, αλλά στο τελευταίο ανάλογο διάστημα τράβηξε χειρόφρενο. Έκανε πάρτι τίτλου τελικά στο 3-0, αλλά εμείς αστοχήσαμε στο 1/1 & Over 3.5. Ευστοχήσαμε όμως με ευκολία στο 1Χ & Over 2.5 της Ίντερ, πλήρωσαν και το Under 2.5 της Αρούκα και το G/G στη Φλωρεντία, ενώ για “σβήσιμο” επιβεβαιώθηκε και το βολικό χινάρι στο Στρασβούργο. Νωρίτερα δεν μας βγήκαν τα πονταρίσματα ρίσκου, με το διψήφιας τιμής παρολί και την “μπόμπα” στη Λειψία.

Πάμε στα κυριακάτικα προγνωστικά στοιχήματοςόπου ξεχωρίζει η τελευταία αγωνιστική της Premier League.

Μόντσα – Λέτσε

Δίχως απτό βαθμολογικό κίνητρο εδώ και μήνες η Μόντσα, αλλά αυτό δεν αντικατοπτρίζεται στο χορτάρι. Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Παλαντίνο, ο οποίος χτίζει το όνομά του, είναι πλέον 8 ματς αήττητη (5-3-0) και μετά το 2-0 επί της πρωταθλήτριας, την προηγούμενη Παρασκευή έβγαλε διπλό με ανατροπή επί της Σασουόλο. Δεν χαρίζεται σε κανέναν ενδιαφερόμενο, δεν το έκανε ούτε σε αντίπαλο ανάλογου βεληνεκούς με τον σημερινό, πριν ένα μήνα στη Σπέτσια (0-2). Είναι σημαντικό γόητρο για τη νεοφώτιστη η 8η θέση, την οποία πιάνει με νίκη σήμερα και δεν αναμένεται να σηκώσει το πόδι από το γκάζι. Είναι πολύ καλύτερη ομάδα από μία Λέτσε που πηγαίνει ασθμαίνοντας στον τερματισμό, αλλά ενδεχομένως να μην χρειαστεί άλλο πόντο για την παραμονή, αφού η Σπέτσια, που παρέμεινε στο -2 χθες, παίζει στο Ολίμπικο την τελευταία αγωνιστική. Οι στοιχηματικές εταιρείες υπολογίζουν το κίνητρο στις τιμές που έχουν κυκλοφορήσει, εμείς θα πάμε με το αγωνιστικό μομέντουμ ποντάροντας στο πολύ αξιόλογο 2.65 του άσου.

Τσέλσι – Νιουκάστλ

Αδιάφορο βαθμολογικά το φινάλε της σεζόν στο Στάμφορντ Μπριτζ, κατάλληλη συνθήκη για να γίνει παιχνίδι δίχως ιδιαίτερη σκοπιμότητα με γρήγορο ρυθμό. Όπως αυτό της Τσέλσι στο Μάντσεστερ την Πέμπτη, όπως τα περισσότερα της Νιουκάστλ από το ξεκίνημα του Απρίλη. Αμφότερες δεν έγραψαν όσα γκολ θα έπρεπε βάσει δημιουργίας τους στα παιχνίδια αυτής της εβδομάδας, η Τσέλσι έφτιαξε πολλές ευκαιρίες στο Ολντ Τράφορντ, ενώ και η Νιουκάστλ είχε πολλές στιγμές απέναντί σε μία Λέστερ που κρεμάστηκε από τα δοκάρια. Μονίμως ευάλωτη η άμυνα των “μπλε”, έχουν χάσει κομμάτι της ανασταλτική τους λειτουργίας οι φιλοξενούμενοι, επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Ράγιο – Βιγιαρεάλ

Η Ράγιο έχασε τον ευρωπαϊκό δρόμο με τις τρεις διαδοχικές ήττες, θα πρέπει να συμβούν πολλά για να προλάβει πλέον την 7η θέση από το -4, με πέντε ομάδες από πάνω της. Η Βιγιαρεάλ έχει εξασφαλισμένο το Europa και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για το Champions League ούσα στο -5 από την Σοσιεδάδ, η οποία όμως δεν έχει εύκολο πρόγραμμα. Χορταστικά τα παιχνίδια της Ράγιο το τελευταίο δίμηνο, στα 8/9 τελευταία επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal & Over 2.5, εκτός από την παράδοξη ήττα με 4-0 στην ουραγό Έλτσε! Σε πολύ καλό μομέντουμ η Βιγιαρεάλ, προερχόμενη από επί μέρους ρεκόρ 5-1-0, αλλά στα 9 τελευταία παιχνίδια της δεν δέχθηκε γκολ μόνο την Τετάρτη από την χειρότερη επίθεση της La Liga (Κάντιθ). Μονόδρομος η νίκη εκατέρωθεν, επιθετικής φιλοσοφίας αμφότερες, επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.98.

Λιντς – Τότεναμ

Η Λιντς ελπίζει σε παραμονή μόνο με νίκη, αλλά χρειάζεται και βοήθεια από Μπόρνμουθ και Γουέστ Χαμ για να τα καταφέρει. Με τη βοήθεια της κερκίδας αναμένεται να μπει δυνατά και η Τότεναμ έχει δείξει πολλάκις να αιφνιδιάζεται, ειδικά εκτός έδρας. Στο πιθανό σενάριο που θα ακούσει άσχημα μαντάτα από Λίβερπουλ και Λέστερ όμως θα υπάρξει απογοήτευση στα “παγώνια” που έχουν αποδείξει ότι δεν ξέρουν να διαχειρίζονται προβαδίσματα, ενώ η Τότεναμ συχνά αντιδρά αργά. Επιπλέον δεν είναι απίθανο το ενδεχόμενο την ίδια ώρα η Άστον Βίλα να μην κερδίζει την εξαιρετική Μπράιτον, άρα να είναι ανοιχτή η 7η θέση που στέλνει στο Conference League.Με όλο το παραπάνω σκεπτικό θα ποντάρουμε ως “μπόμπα” το να κερδίσει η Τότεναμ με ανατροπή στο σκορ, σε απόδοση 8.00.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Serie A & Premier League, τοποθετημένες σε παρολί αξίας 4.96.

Πρώτη επιλογή το Goal/Goal (1.78) στο Μπολόνια – Νάπολι. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά εδώ και πολύ καιρό, αλλά αγωνιστικά αυτό δε φαίνεται, ειδικά εντός έδρας, όπου δεν έχασαν ούτε από Ίντερ, Λάτσιο, Γιουβέντους, Μίλαν και Ρόμα το τελευταίο τρίμηνο! Συνολικά στα 10 τελευταία ματς δεν σκόραραν μόνο απέναντι στο “πούλμαν” του Μουρίνιο. Η Νάπολι δεν είναι το ίδιο συμπαγής ανασταλτικά μετά την ουσιαστική εξασφάλιση του τίτλου, σαφώς πιο ασταθής η τακτική της συνέπεια. Πιθανό το αμφίσκορο.

Δεύτερη επιλογή το Over 2.5 (1.67) στο Λέστερ – Γουέστ Χαμ. Η Λέστερ πήγε να πέσει αξιοπρεπώς τη Δευτέρα στο βορρά, έπαιξε κατενάτσιο άλλων δεκαετιών για να γλιτώσει με πολλή τύχη την ήττα από τη Νιουκάστλ (0-0). Σήμερα όμως οφείλει να ρισκάρει για τη νίκη, αλλά δεν κρατά την τύχη στα χέρια της. Σταθερά κακή η ανασταλτική της λειτουργία, την ώρα που η Γουέστ Χαμ θα παίξει για το γόητρο και για να διατηρηθεί σε ρυθμό ενόψει του τελικού για το Conference League. Αναμένεται πλούσιο ματς, όπως τα 7/8 τελευταία μεταξύ τους.

Τρίτη επιλογή το διπλό με -1 ασιατικό χάντικαπ (1.67) στο Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ. Έχει παραδώσει πνεύμα η Σαουθάμπτον, έφτασε τις 8/9 ήττες από το ξεκίνημα του Απρίλη, με μοναδικό πόντο αυτόν στο Emirates! Η Λίβερπουλ έχασε οριστικά το δρόμο για το Champions League, αλλά είναι σε καλό αγωνιστικό μομέντουμ με αήττητο σερί 10 αγώνων (7-3-0) και ο Κλοπ θέλει να κλείσει με θετική νότα την σεζόν. Προβλέπουμε ότι θα επιβεβαιώσουν την αγωνιστική τους ανωτερότητα οι “κόκκινοι”.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:00 | Μόντσα – Λέτσε  ➡ 1 (απόδοση 2.65)

18:30 | Τσέλσι – Νιουκάστλ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 1.95)

20:00 | Ράγιο – Βιγιαρεάλ ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 1.98)

Παρολί

16:00 | Μπολόνια – Νάπολι  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.78)

18:30 | Λέστερ – Γουέστ Χαμ  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.67)

18:30 | Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ  ➡ Λίβερπουλ -1 (απόδοση 1.67)

Χινάρι

14:30 | Αντβέρπ – Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ  ➡ Χ (απόδοση 3.60)

“Μπόμπα”

18:30 | Λιντς – Τότεναμ  ➡ Τότεναμ με ανατροπή (απόδοση 8.00)

Σκόρερ

18:30 | Λιντς – Τότεναμ ➡ Σον anytime σκόρερ (απόδοση 3.35)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ