Για το 23ο στην Άγκυρα!

Για το 23ο στην Άγκυρα!

Απόλυτοι πρωταγωνιστές οι Τούρκοι στα προγνωστικά στοιχήματος, με την εμβόλιμη (ελέω εκλογών) 36η αγωνιστική. Απομένουν δύο ακόμα στροφές για το τέλος της σεζόν, ενώ μερικές ομάδες σήμερα δίνουν το προτελευταίο παιχνίδι τους.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Θετικός (+26.25) ο χθεσινός απολογισμός της στήλης. ‘Οντως είχε πολλά γκολ τα ξημερώματα το ντέρμπι στο Λίνιερς, πλήρωσε με αέρα το G/G που επιλέξαμε στο Βέλεζ – Ρίβερ (2-2). Λίγο νωρίτερα δεν μας χάρισε το 2/2 η Εστουδιάντες, η οποία έμεινε στο 0-0 στην Κόρδοβα και το ποντάρισμα στο 2 DNB επιστράφηκε.

Απόλυτοι πρωταγωνιστές οι Τούρκοι στα προγνωστικά στοιχήματοςμε την εμβόλιμη (ελέω εκλογών) 36η αγωνιστική. Απομένουν δύο ακόμα στροφές για το τέλος της σεζόν, ενώ μερικές ομάδες σήμερα δίνουν το προτελευταίο παιχνίδι τους.

Ανκαραγκιουτσού – Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι ταξίδεψε με 29 παίκτες στην Άγκυρα. Ο λόγος που μπήκαν όλοι στο αεροπλάνο είναι για να βρίσκονται στα ενδεχόμενα πανηγύρια για το 23ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Με νίκη θα ξεκινήσει από σήμερα η γιορτή στην “τσιμ-μπομ”. Αν δεν τα καταφέρει την Κυριακή θα υποδεχθεί τη Φενέρμπαχτσε σε ένα ντέρμπι “όλα ή τίποτα”, αφού το έτερο παιχνίδι που λείπει στο πρόγραμμα αμφοτέρων είναι νίκη στα “χαρτιά” απέναντι σε ομάδες που αποχώρησαν από το πρωτάθλημα.

Είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα του Μπουρούκ, με σταθερό κορμό στα τελευταία παιχνίδια και αισθητή βελτίωση στο ανασταλτικό κομμάτι. Κράτησε το μηδέν και στις τρείς διαδοχικές νίκες που προηγήθηκαν, ενώ ο Ικάρντι είναι “καυτός” με 6 γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια. Προβλέπουμε ότι θα περάσει νικηφόρα από την πρωτεύουσα απέναντι σε μία Ανκαραγκιουτσού που κουβαλά κούραση 120 απαιτητικών λεπτών και τεράστια απογοήτευση για τον πικρό τρόπο που έχασε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου την περασμένη Πέμπτη. Δυνατή επιλογή το Γαλατασαράι -1 (ασιατικό) σε απόδοση 1.85.

Αλάνιασπορ – Κασίμπασα

Στη 10η θέση η Αλάνιασπορ με 41 πόντους και ταξίδι στην Τραπεζούντα για κλείσιμο της σεζόν. Στους 40 πόντους η Κασίμπασα, με αναμετρήσεις απέναντι σε Μπεσίκτας και Καραγκιουμρούκ στην συνέχεια. Με τα σημερινά δεδομένα, η Γκιρεσούνσπορ που είναι στην 16η και τελευταία θέση υποβιβασμού μπορεί να φτάσει μάξιμουμ τους 43 πόντους. Βολική η ισοπαλία, η οποία προκύπτει και στο αγωνιστικό κομμάτι. Πάνω κάτω ίδιας δυναμικής ομάδες, με σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι τους, είναι μπερδεμένες με τους νέους προπονητές τους. Υπάρχει αξία στο “Χ” σε απόδοση 3.80.

Παρολί

Πρώτη επιλογή το 1 & Over 2.5 (1.91) στο Φενέρμπαχτσε – Αντάλιασπορ. Με φόρα πηγαίνει στο σημερινό παιχνίδι η Φενέρ μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και οφείλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος. Πρέπει να κερδίσει και να περιμένει ευχάριστα μαντάτα από την Άγκυρα για να πάει ζωντανή στο εκτός έδρας ντέρμπι κορυφής την Κυριακή. Σε καλή κατάσταση οι Μπατσουαγί, Βαλένσια μπροστά, δύσκολα θ’ αντέξει στην πίεση η άμυνα της Αντάλιασπορ, αλλά επιθετικά οι φιλοξενούμενοι μπορούν να συμβάλλουν.

Δεύτερη επιλογή ο άσος (2.19) στο Σίβασπορ – Κόνιασπορ. Αντίθετο το αγωνιστικό μομέντουμ των δύο ομάδων, η Σίβασπορ προέρχεται από απανωτές ήττες, ενώ η Κόνιασπορ έδειξε να βρίσκει ρυθμό με τον Στανόγεβιτς στον πάγκο. Το βαθμολογικό κίνητρο όμως είναι μονόπλευρο για τους γηπεδούχους, που έχουν το know how τέτοιων καταστάσεων και οφείλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να μην μπλέξουν κι άλλο στην ουρά. Είναι έμπειρη ομάδα, προβλέπουμε ότι το κίνητρο θα παίξει τον καθοριστικό ρόλο στο ζευγάρωμα.

Τρίτη επιλογή το 1Χ & Over 1.5 (1.83) στο Γκιρεσούνσπορ – Τραμπζονσπόρ. Γειτονικό ντέρμπι στην Κερασούντα, όπου οι γηπεδούχοι “καίγονται” για την παραμονή, ενώ η περσινή πρωταθλήτρια παίζει για το γόητρο της 5ης θέσης και ήδη έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Πριν 23 ημέρες, στο ντεμπούτο του κόουτς Μπουζ, η Γκιρεσούνσπορ ήταν εξόχως ανταγωνιστική στο 1-1 με τη Φενέρ και είχε μπολικο χρόνο να δουλέψει κι άλλο. Την περιμένουμε φρέσκια, με υψηλές εντάσεις για μία μάχη δίχως αύριο απέναντι σε μία Τραμπζονσπόρ που είναι σταθερά νωχελική το τελευταίο διάστημα και μετρά 8 σερί εκτός έδρας ήττες στη Super Lig!

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | Ανκαραγκιουτσού – Γαλατασαράι  ➡ Γαλατά -1 (απόδοση 1.85)

Παρολί

20:00 | Φενέρμπαχτσε – Αντάλιασπορ  ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 1.91)

20:00 | Σίβασπορ – Κόνιασπορ  ➡ 1  (απόδοση 2.19)

20:00 | Γκιρεσούνσπορ – Τραμπζονσπόρ  ➡ 1X & Over 1.5 (απόδοση 1.83)

Χινάρι

20:00 | Αλάνιασπορ – Κασίμπασα  ➡ Χ (απόδοση 3.80)

Πηγή: Bethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ