Σουηδία… Λιγκ

Σουηδία… Λιγκ

Σήμερα, όλοι θα ασχοληθούν με τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, Σεβίλλη – Ρόμα θα παλέψουν για την κατάκτηση του τίτλου. Ένα ματς με το οποίο θα ασχοληθώ στο live, γιατί δεν είναι και εύκολο σε προβλέψεις. Αντιθέτως, θα ασχοληθώ με Σουηδία… Λιγκ, αφού υπάρχουν απογευματινά ματσάκια, τα οποία μπορεί να μας στείλουν ταμείο. Πάμε να τα δούμε…

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου. Άφησα την χθεσινή μέρα, μόνο και μόνο για να ηρεμήσω. Σας έχω γράψει και άλλες φορές, ότι μου σπάνε τα νεύρα να χάνω δυνατά παρολί στο γκολ. Ναι μεν, υπάρχει σασπένς, αλλά όταν αυτό συμβαίνει αρκετές φορές δεν μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα.

Όπως συνέβη στα προγνωστικά της Δευτέρας. Πέρασε το καλοπληρωμένο goal/goal στο Μπραν – Ρόζενμποργκ, ήρθε το goal/goal & over 2,5 στην αναμέτρηση Μπόντο Γκλιμτ – Βίκινγκ (1,83) και μας καθάρισε νωρίς η Κρίστιασουντ. Θέλαμε να κερδίσει την Σκένιντ και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι… αναστήθηκαν και προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με 2-0. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, μείωσαν σχετικά νωρίς, αλλά ισοφάρισαν στο 90’. Και είχαν λίγο χρόνο για την μεγάλη ανατροπή.

Λαντσκρόνα – Τρέλεμποργκ προγνωστικά

Ανεβασμένη είναι η Τρέλεμποργκ, μιας και μετρά τρεις σερί νίκες και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαντσκρόνα.

Οι γηπεδούχοι ενώ είχαν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, μετρούν τρεις σερί ήττες και θέλουν να βάλουν φρένο στον κατήφορο. Δεν βγαίνει εύκολα άκρη, όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα. Όλα είναι πιθανά.

Αντιθέτως, το over 2,5 σε συνδυασμό με το goal/goal (απόδοση 2,07) το θεωρώ καλό. Η Τρέλεμποργκ μετρά τέσσερα over 2,5 & goal/goal στα πέντε τελευταία της ματς (τα τρία μάλιστα είναι και over 4,5…) και η Λαντσκρόνα τρία στα τέσσερα τελευταία…

Μπράγκε – Έστερσουντ προγνωστικά

Τόσο η Μπράγκε, όσο και η Έστερσουντ δεν τα πηγαίνουν καλά. Οι γηπεδούχοι, έχουν μία νίκη στα πέντε τελευταία τους ματς, αλλά προέρχονται από τρία σερί goal/goal.

Οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν τέσσερα ματς χωρίς νίκη και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν. Στα τρία από τα τέσσερα αυτά παιχνίδια, σκόραραν και οι δύο ομάδες.

Δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη, εάν στο μεταξύ τους ματς, σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Θα τιμήσω το goal/goal σε απόδοση 1,65.

Ούτσικτενς – Έρεμπρο προγνωστικά

Μπορεί η Ούτσικτενς να μην σας λέει κάτι, αλλά μιλάμε για την Βάστρα Φρολούντα. Έτσι την ξέρουμε, έτσι την έχουμε τιμήσει αμέτρητες φορές τα καλοκαίρια, όταν δεν υπήρχαν άλλα παιχνίδια.

Η Ούτσικτενς τα πηγαίνει εξαιρετικά και μόνο από… σπόντα δεν βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας. Μιλάμε για μια ομάδα, που είναι έξι παιχνίδια αήττητη και προέρχεται από τρεις σερί νίκες.

Σήμερα υποδέχεται την Έρεμπρο, η οποία ψάχνει να βρει τα πατήματά της και εύχομαι να μην το κάνει σήμερα, γιατί θα τιμήσω τον «άσο» σε απόδοση 1,93.

Οι φιλοξενούμενοι, δεν βγάζουν σταθερότητα και έχουν μπλέξει σε περιπέτειες.

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ