«Σκοτώνει» το ματς κι επιβιώνει

«Σκοτώνει» το ματς κι επιβιώνει

Δράση σε Ισπανία και Πορτογαλία.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Με θετικό πρόσημο (+40.3 μονάδες) η σαββατιάτικη στήλη, επιβεβαιώθηκαν τα 2 βασικά πονταρίσματα, στο 3ο είχαμε ξανά διακοπή, ενώ χάθηκε το παρολί για ένα γκολ (για νιοστή φορά) και το διπλό σκοράρισμα του Μπαπέ, που σταμάτησε στο ένα.

Ξύπνησε αργά η Λειψία, αλλά αυτό αρκούσε για να μας πληρώσει το 1 & Over 1.5. Αντιθέτως, από νωρίς επιβεβαιώθηκε το G/G & Over 2.5 στον τελικό του FA Cup. Το ματς στην Καισάρεια ήταν που πόνεσε, αφού χάθηκε το Χ2 & Over 1.5 με το σκορ στο 0-1 από το 24ο λεπτό. Πήγαν στράφι έτσι το εύκολο 1 & Over 2.5 στην Τραπεζούντα και το επίσης πολύ εύκολο Χ2 & Over 1.5 της Λανς.

Περνάμε στα κυριακάτικα προγνωστικά στοιχήματοςμε τις διαθέσιμες επιλογές να λιγοστεύουν σημαντικά.

Έλτσε – Κάδιθ

Τελευταία αγωνιστική στη La Liga με τη μάχη της παραμονής να περιλαμβάνει 6 ομάδες και όλες κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Η Κάντιθ εξασφαλίζεται με ισοπαλία ή νίκη δίχως να ασχολείται με τα αποτελέσματα των υπολοίπων. Προέρχεται από κομβικές εντός έδρας νίκες απέναντι σε Βαγιαδολίδ (2-0) και Θέλτα (1-0), ενώ ενδιάμεσα ηττήθηκε στο “Θεράμικα”. Σκληρή η ομάδα του Σέρχιο, ικανή να ρίξει το τέμπο όταν χρειάζεται και αυτό είναι που πρέπει να κάνει απόψε. Να “σκοτώσει” το ματς με την ουραγό Έλτσε για να πανηγυρίσει. Οι γηπεδούχοι είναι δραστικά βελτιωμένοι με τον Μπεκασέσε στον πάγκο, αλλά απέναντι σε μία σφιχτή, κυνική Κάντιθ δεν αναμένεται να βρουν ευκαιρίες. Ποντάρουμε στο κίνητρο των φιλοξενούμενων, αξιόλογη επιλογή το Χ2 & Under 3.5 σε απόδοση 2.04.

Μπράγκα – Πόρτο

Τελικός Κυπέλλου στα προάστια της Λισαβόνας με την Μπράγκα να ψάχνει το 4ο τρόπαιο της ιστορίας της και την Πόρτο το 19ο! Δυνατά τελείωσαν αμφότερες τη Liga Portugal. Οι “αρσεναλίστας” με ρεκόρ 9-2-1 και μοναδική ήττα το 1-0 στο “Ντα Λουζ”, ενώ οι “δράκοι” μέτρησαν 9 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά έμειναν στην σκιά της Μπενφίκα. Η Μπράγκα έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις εντός έδρας απέναντι στα “θηρία” της Πορτογαλίας, αλλά μακριά από την “πεδρέιρα” έχει αποτύχει, εκτέθηκε ανασταλτικά. Διαθέτει όμως την ποιότητα να προβληματίσει την άμυνα της Πόρτο που δεν πατούσε καλά στα τελευταία ματς της σεζόν. Θα ποντάρουμε σε πλούσιο παιχνίδι, όπως λέει και η πρόσφατη παράδοση στον τελικό του Taca de Portugal. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Τουρκία, Αργεντινή & Ισπανία, τοποθετημένες σε παρολί αξίας 5.75.

Πρώτη επιλογή το Χ2 (1.78) στο Γαλατασαράι – Φενέρμπαχτσε. Η Γαλατά κατέκτησε το 23ο πρωτάθλημα της ιστορίας της με πειστική εμφάνιση την Τρίτη στην Άγκυρα και είναι λογικό να υπάρχει μία χαλάρωση σήμερα, με το μυαλό και στη φιέστα. Η Φενέρμπαχτσε όμως πρέπει να κρατηθεί “ζεστή” ενόψει του τελικού Κυπέλλου σε μία εβδομάδα. Παράλληλα ψάχνει και μία νίκη γοήτρου, την πρώτη φετινή σε ντέρμπι. Έχει πολύ καλή παράδοση στην έδρα της “τσιμ-μπομ” τα τελευταία χρόνια και οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών μας προσφέρουν αξία στην κόντρα της έδρας.

Δεύτερη επιλογή ο άσος (1.90) στο Σαν Λορέντσο – Κολόν Σάντα Φε. Η “σικλόν” είναι η άμεση ανταγωνίστρια της Ρίβερ για το πρωτάθλημα. Προέρχεται από δύο αποτυχημένες εκτός έδρας αποστολές για Sudamericana και πρωτάθλημα, αλλά μπρος στο κοινό της είναι τρομερά αποτελεσματική. Στο “Νουέβο Γκασόμετρο” τρέχει ρεκόρ 10-2-0 με ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό στο παθητικό της, δηλαδή για πάνω από 1,100 αγωνιστικά λεπτά! Κατάλληλος αντίπαλος για να συνεχίσει το σερί της η Κολόν που έχει αρχίσει να υποτροπιάζει μετά την πρόσληψη Γκοροσίτο, προέρχεται από αρκετές μέτριες ως κακές εμφανίσεις και δύο δίκαιες εκτός έδρας ήττες δίχως να σκοράρει.

Τρίτη επιλογή το 1Χ & Over 1.5 (1.70) στο Οσασούνα – Χιρόνα. Οι Ναβάριοι κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Με μία 3η διαδοχική εντός έδρας νίκη εξασφαλίζουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ανεξαρτήτως των άλλων αποτελεσμάτων. Βέβαια δεν είναι απίθανο το σενάριο να πετύχουν τον στόχο και με ισοπαλία καθώς όλοι οι ανταγωνιστές τους έχουν δύσκολα παιχνίδια. Μπορεί άρα να περιμένει τη Χιρόνα που ανήκει στους ανταγωνιστές για να την βρει μπόσικη στις μεταβάσεις. Έχουν θέματα εκεί οι Καταλανοί που δεν κέρδισαν κανένα από τα 4 τελευταία ματς και δεν φαίνεται να έχουν μεγάλη “κάψα” για Ευρώπη.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:15 | Μπράγκα – Πόρτο  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.85)

22:00 | Έλτσε – Κάδιθ  ➡ Χ2 & Under 3.5 (απόδοση 2.04)

Παρολί

19:00 | Γαλατασαράι – Φενέρμπαχτσε  ➡ Χ2 (απόδοση 1.78)

20:00 | Σαν Λορέντσο – Κολόν Σάντα Φε  ➡ 1 (απόδοση 1.90)

22:00 | Οσασούνα – Χιρόνα  ➡ 1Χ & Over 1.5 (απόδοση 1.70)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ