Όρθια στην Σάντα Φε η «γκρανάτε»

Όρθια στην Σάντα Φε η «γκρανάτε»

Συνεχίζεται αμείωτη η δράση στα προκριματικά του Euro σήμερα, αλλά το πρόγραμμα βγάζει επιλογή και από εξ αναβολής αγώνα στην Αργεντινή. Πάμε να αιτιολογήσουμε τα αποψινά προγνωστικά στοιχήματος της στήλης. 

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Με 2/3 επιλογές και +52 μονάδες στο ταμείο έκλεισε η στήλη της Παρασκευής. Έστω και με περιπέτειες, με γκολ στις καθυστερήσεις, η Τουρκία πέρασε από την Ρίγα με πλούσιο σκορ (2-3) για να πληρώσει το 2 & Over 2.5. To Goal/Goal στα Σκόπια επιβεβαιώθηκε πολύ πιο εύκολα, αλλά νωρίτερα στο Ελσίνκι έσπασε το χινάρι που επιλέξαμε.

Συνεχίζεται αμείωτη η δράση στα προκριματικά του Euro σήμερα, αλλά το πρόγραμμα βγάζει επιλογή και από εξ αναβολής αγώνα στην Αργεντινή. Πάμε να αιτιολογήσουμε τα αποψινά προγνωστικά στοιχήματος της στήλης.

Ουνιόν Σάντα Φε – Λανούς

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική απόψε στην Σάντα Φε, μεταξύ δύο ομάδων που τρέχουν αμφότερες αήττητα σερί τεσσάρων αγώνων.

Η Ουνιόν, μετά από τρεις σερί νίκες με μηδέν παθητικό, κατάφερε να πάρει σημαντικό βαθμό στο Ροσάριο την περασμένη Κυριακή. Κατάφερε να αντιδράσει στο προβάδισμα, να σκοράρει στο “Κολόσο”, κάτι που μόνο η Ρίβερ είχε κάνει στα 11 προηγούμενα φετινά εντός έδρας της Νιούελς!

Η Λανούς προέρχεται από την ισοπαλία (1-1) στο “Μπομπονέρα”, όπου ισοφαρίστηκε αργά (88′) από την Μπόκα και παρέμεινε δίχως διπλό από τον Φλεβάρη. Η πορεία της όμως είναι εξαιρετική για τα δεδομένα που υπήρχαν στο ξεκίνημα της σεζόν, έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες και συχνά παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο με ταχύτητα στις μεταβάσεις. Δεν έχει τυχαία την 4η καλύτερη επίθεση συνολικά στη λίγκα, με 13 γκολ σε 10 εκτός έδρας.

Υπερβολικό το αήττητο σερί της Ουνιόν, έχει πάρει περισσότερα απ’ όσα άξιζε τον τελευταίο μήνα. Η Λανούς είναι σταθερά καλή, σκοράρει με συνέπεια και στα ταξίδια της και θα την στηρίξουμε με κάλυψη στην Σάντα Φε. Επιλογή το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.14.

Κύπρος – Γεωργία

Περνάμε στα προκριματικά του Euro 2024 και τον 1ο όμιλο, όπου Κύπριοι και Γεωργιανοί μοιάζουν με κομπάρσους, πίσω από Ισπανούς, Σκωτσέζους και Νορβηγούς.

Η Κύπρος ξεκίνησε τον όμιλο με ήττα (3-0) στη Γλασκώβη, ενώ η Γεωργία πήρε εντός έδρας πόντο (1-1) απέναντ στους Σκανδιναβούς. Σε πολύ καλύτερο αγωνιστικό μομέντουμ οι φιλοξενούμενοι, που έκαναν θραύση στο πρόσφατο Nations League με ρεκόρ 5-1-0, ξεχωρίζει φυσικά ο Κβαρατσκέλια που μπορεί να αλλάξει μόνος του την ροή του αγώνα στη Λάρνακα.

Λογικός ο φαβοριτισμός των Γεωργιανών, δεν έχει αξία το διπλό. Εκεί που οι τιμές μοιάζουν υπερβολικές είναι στα γκολ. Θα τιμήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.30, το οποίο επιβεβαιώθηκε στα 6/8 τελευταία ματς των Κυπρίων και στα 6/9 τελευταία των φιλοξενούμενων.

Νορβηγία – Σκωτία

Προβληματικό το ξεκίνημα στον όμιλο για τους Νορβηγούς που απέχουν πολλά χρόνια από τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στην πρεμιέρα ηττήθηκαν από τους Ισπανούς (3-0 εκτός) και τρεις μέρες αργότερα “κόλλησαν” στη Γεωργία (1-1). Επιτακτική η ανάγκη νίκης απόψε για μία φουρνιά με μπόλικο ταλέντο, με τους Όντεγκαρντ, Χάαλαντ να προέρχονται από τρομερές σεζόν. Ικανοί οι δυο τους να απορρυθμίσουν την σκωτσέζικη άμυνα, αλλά ανασταλτικά το συγκρότημα του Σολμπάκεν έχει σταθερά προβλήματα. Από τα 9 τελευταία ματς κράτησε το μηδέν μόνο σε ένα κι αυτό παίζοντας για το 1/3 με παίκτη παραπάνω. Η Σκωτία ταξίδεψε με φόρα στο Όσλο, προερχόμενη από σπουδαίες νίκες, με πιο πρόσφατη το 2-0 επί των Ισπανών. Επικίνδυνη στις μεταβάσεις και σε στατικές φάσεις. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.96.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:30 | Ουνιόν Σάντα Φε – Λανούς  ➡ Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 2.14)

21:45 | Κύπρος – Γεωργία  ➡ Over 2.5 (απόδοση 2.30)

21:45 | Νορβηγία – Σκωτία  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.96)

Πηγή: Bethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ