Με τον αέρα του Μπιέλσα

Με τον αέρα του Μπιέλσα

Συνέχεια στους αγώνες των Εθνικών Ομάδων.

Γράφει ο Τσάρλυ…

Ιδανική πρεμιέρα για τον Μπιέλσα στον πάγκο της Ουρουγουάη και στα προγνωστικά ποδοσφαίρου. Παρουσίασε ένα επιθετικό 4-3-3, με τους Ουάρτε, Βαλβέρδε, Ντε Λα Κρούζ στον άξονα και τους Πελίστρι, Αραούχο, στο πλάι του Νούνιες.

Άρεσε στην πρεμιέρα, έχει δύσκολο πρόγραμμα

Αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Ντε Λα Κρούζ, της Ρίβερ, που πέτυχε δύο τέρματα. Ένας ποδοσφαιριστής που παίζει σε όλες τις μεσοεπιθετικές θέσεις, έχει κερδίσει πολλά με την Ρίβερ και έχω την αίσθηση πως σύντομα θα τον δούμε σε υψηλό επίπεδο και στην Ευρώπη. Σε κάθε περίπτωση, η Ουρουγουάη κέρδισε με 3-1 την Χιλή, ο Μπιέλσα έκανε την ιδανική πρεμιέρα, όμως το πρόγραμμα στην συνέχεια είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Τα ξημερώματα παίζει εκτός με τον Ισημερινό και ακολουθούν τον Οκτώβριο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κολομβία, εντός έδρας παιχνίδι με την Βραζιλία και τον Νοέμβριο, εκτός έδρας παιχνίδι με την Αργεντινή. Καταλαβαίνετε πως χρειάζεται να πάρει οπωσδήποτε κάτι στο σημερινό παιχνίδι στον Ισημερινό, για να μην βρεθεί να κυνηγάει. Το Χ2Δ στο 1,85.

Τελικός για τους Ιταλούς

Το παιχνίδι με την Ουκρανία, είναι χωρίς περιθώριο λάθους για τους Ιταλούς. Είναι από τους αγώνες που σε απενοχοποιούν. Γνωρίζεις δηλαδή, πως αν δεν κερδίσει η ομάδα που επιλέγεις, εσύ θα χάσεις ένα δελτίο, η ομάδα όμως έναν πολύ μεγάλο στόχο. Με τα αποτελέσματα του περασμένου Σαββάτου, έχει δυσκολέψει εξαιρετικά η υπόθεση δεύτερη θέση.

Οι Ουκρανοί έχουν αποκτήσει πλεονέκτημα, έχουν εξασφαλίσει καλύτερο αποτέλεσμα από τους Ιταλούς σε δύο παιχνίδια. Έχουν κερδίσει στα Σκόπια, έμειναν στην ισοπαλία οι Ιταλοί, έχουν πάρει εντός έδρας ισοπαλία από την Αγγλία, έχουν χάσει οι Ιταλοί. Μοναδικός τρόπος για να ρεφάρουν αυτά τα δύο λάθη, είναι μέσα από τα δύο παιχνίδια με την Ουκρανία. Πρώτο βήμα, είναι να κερδίσουν το εντός έδρας παιχνίδι, δεν αποκλείεται να χρειαστούν ακόμα μία στις 10 Οκτωβρίου. Πάμε όμως βήμα βήμα, ο άσος των Ιταλών με την Ουκρανία στο 1,49.

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ