Στο πούλμαν ο Ζοσέ

Στο πούλμαν ο Ζοσέ

Καλή Κυριακή σε όλους, γεμάτο με ντέρμπι το σημερινό πρόγραμμα, τα περισσότερα για μάτι βέβαια θεωρώ. Ελπίζω σε ένα καλό photo finish για να κλείσουμε τον Οκτώβρη με θετικό πρόσημο στα προγνωστικά στοιχήματος.

Γράφει ο Φρουρός

Κραϊόβα – Αράντ

Μπόλικο 1-1 στην προϊστορία τους, δύο σερί σπαθιά η Κραϊόβα μετρά με 1-1, 5 σερί ισοπαλίες η Αράντ, οι τρεις με 2-2 σκορ. G/G (2,00)

Μπέτις – Οσασούνα

Κι εδώ μπόλικο 1-1 για την Μπέτις, 4/5 ισοπαλίες τρέχει με αυτό το σκορ, αδικούν οι αποδόσεις την επικίνδυνη Οσασούνα, έχει 3/5 διπλά στις εξορμήσεις της, ενώ σε τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια της πέτυχε 2 τέρματα. G/G (1,90)

Ίντερ – Ρόμα

Τιμωρημένος ο Πορτογάλος μεταφραστής όπως και πέρσι βέβαια που δεν έκατσε στον πάγκο, θα δει το παιχνίδι από το λεωφορείο της ομάδας για το γούρι αφού πέρσι κέρδισε με 1-2. Έχουν αρκετό αμφίσκορο στην προϊστορία τους, η Ρόμα σκόραρε σε όλα τα εκτός έδρας της. G/G (1,95)

Χολστάιν Κίελ – Νυρεμβέργη

Αμφότερες με 4/6 G/G +over 2,5 στα τελευταία τους, βάζουν τρώνε με ευκολία. Ασιατικό Over 3.0 (1,95)

Μπόλεσλαβ – Σπάρτα Πράγας

18-14 τα τέρματα της Μπόλεσλαβ στα έξι πρόσφατα, 5/6 νίκες για την Σπάρτα πετυχαίνοντας 16 γκολ. Από το 2018 έχουμε δει μεταξύ τους σκορ και θέαμα, αναφέρω ενδεικτικά: 2-1, 4-3, 4-5, 0-3 και 1-3. Ασιατικό Over 3.0 (1,90)

Γάνδη – Σταντάρ Λιέγης

Όλα τα ματς της Γάνδης εντός εμφάνισαν το G/G, αήττητη η Σταντάρ σε επτά αγώνες ενώ γράφει 3/4 νίκες όλες με G/G, οι δύο τελευταίες μάλιστα με Μπριζ και Άντερλεχτ. Ασιατικό Over 3.0 (1,95)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ