Δε νίκησε ποτέ την πρώην

Δε νίκησε ποτέ την πρώην

Με πέντε αναμετρήσεις στο κουπόνι στοιχήματος συνεχίζεται η 13η αγωνιστική της Primera μετά το χθεσινό Αθλέτικ – Θέλτα 4-3. Το over εμφανίστηκε στο ημίωρο κι όποιος ακολούθησε το Ράγκα ήπιε κανα δύο ποτάκια κούτρα.

Γράφει ο Χρήστος Ραγκάτσης…

Από κοντά, ο πολύ καλός μπασκετικός Κοντός – ο Φρουρός έβγαλε το combo bet από το ”Σαν Μαμές” – ο Βασιλάκος έβγαλε το ημίχρονο στο Γκλάντμπαχ και τον άσο στην Τραπεζούντα. Σα να συνήλθαμε από το βατερλώ της Πέμπτης …. Στη Segunda τρέχει η 15η αγωνιστική.

Ράγιο Βαγεκάνο – Χιρόνα

Η Ράγιο, παραδόξως, έπαιξε κατενάτσιο στο ”Μπερναμπέου” όπου με σύμμαχο την τύχη, πήρε 0-0 από τη Ρεάλ. Μία Ράγιο η οποία μετρά μόλις μία νίκη (1-3-1) σε πέντε παιχνίδια στο Βαγέκας. Η Χιρόνα εξακολουθεί να πουλάει χοντρή τρέλα. Μετά από 12 αγωνιστικές, μετρά 10 νίκες, την ισοπαλία της πρεμιέρας στο Σαν Σεμπαστιάν και το εντός έδρας 0-3 από τη Ρεάλ. Την προηγούμενη αγωνιστική πήγε στην Παμπλόνα κι έβαλε τέσσερα γκολ στην Οσασούνα. Κοιμήθηκε όλη την εβδομάδα στην κορυφή. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο τεχνικός της Χιρόνα, Μίτσελ, δεν έχει νικήσει ποτέ τη Ράγιο ομάδα στην οποία έκανε λαμπρή καριέρα ως ποδοσφαιριστής κι επιπρόσθετα κάθισε για μία διετία στον πάγκο της. Θα έχει γκολ αυτό.

Αλμερία – Σοσιεδάδ

Η αλλαγή προπονητή δεν έχει βοηθήσει την Αλμερία η οποία δε μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Έχασε 0-1 από την Αλαβές στη Βιτόρια και παραμένει ουραγός και χωρίς νίκη μετά από 12 αγωνιστικές! Η Σοσιεδάδ ήταν για 90 λεπτά ανώτερη της Μπάρτσα αλλά ο Τερ Στέγκεν που τα έβγαλε όλα και ο διαιτητής που της αρνήθηκε καθαρό πέναλτι, την κράτησαν στο μηδέν. Εν τέλει, από ένα γκολ στις καθυστερήσεις, έχασε κιόλας!! Μεσοβδόμαδα, σκόρπισε τη Μπενφίκα και προκρίθηκε στους ”16” του Champions League. Το διπλό προσφέρεται στο 1,70 – το ”Χ2 και over 1,5” στο 1,55. Λέω να γίνω ο Γάλλος Καβαντζουά.

Μιραντές – Φερόλ

Η Μιραντές είναι σε καλό φεγγάρι. Μέσα σ’ όλα διαθέτει μία από τις καλύτερες εντός έδρας επιθέσεις και ταυτόχρονα την 3η χειρότερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας. Η Φερόλ είναι κι αυτή σε καλό φεγγάρι. Νίκησε 1-0 την Ανδόρα και φλερτάρει με μία θέση στα play off. Στο πιο πρόσφατο εκτός, η Φερόλ νίκησε 3-1 τη Σανταντέρ. Θα ρισκάρω στο καλοπληρωμένο (2,35) over.

Σπόρτινγκ – Αμορεμπιέτα

Η Σπόρτινγκ νίκησε εκτός έδρας τη Βιγιαρεάλ Β’ δυσκολότερα απ’ όσο δείχνει το 3-0. Κοιμήθηκε όλη την εβδομάδα στη 2η θέση όπου θα παραμείνει αν πάρει το αποψινό ματς. Στο Χιχόν μετρά πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Η Αμορεμπιέτα δεν είναι καλά. Μετρά δύο ισοπαλίες κι έξι ήττες στα οχτώ τελευταία. Είναι η 2η χειρότερη (0-1-6) εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας πίσω από το Μπούργος. Το ”1 και over 1,5” το συναντάμε στο 1,75.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ