Ευρωπαϊκό μομέντουμ & επιλογές ειδησεογραφίας

Ευρωπαϊκό μομέντουμ & επιλογές ειδησεογραφίας

Κερδοφόρα η στήλη της Παρασκευής (+47 μονάδες), αλλά ο τρόπος που χάθηκε το απόλυτο (3/3) ήταν αποτύπωση γκίνιας. Η Τραμπζονσπόρ επιβεβαίωσε έστω και με άγχος το 1 & Under 4.5, πλήρωσε και το Over 1.5 ημιχρόνου στο Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Το Goal/Goal στην Κρακοβία όμως χάθηκε στο 0-1, παρόλο που οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 52′ με έναν παίκτη και από το 77′ με δύο παίκτες παραπάνω. Δεν καρποφόρησε το “σφυροκόπημα” των τελευταίων λεπτών…

Ιδιαιτέρως ζουμερό το σαββατιάτικο κουπόνι, 12 προγνωστικά στοιχήματος έβγαλε η διαλογή.

Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ

Ολοφάνερη η απουσία του Γκιρασί στην Στουτγκάρδη, δίχως τον αρχισκόρερ της έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια στην Bundesliga, με μεγάλο πρόβλημα στην εκτέλεση στο 2-0 από τη νεοφώτιστη Χαϊντενχάιμ.

Η Ντόρτμουντ συνήλθε άμεσα από την “σφαλιάρα” στο klassiker, το οποίο αποτέλεσε εξαίρεση στις καλές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων. Στο 2-0 επί της Ντόρτμουντ ήταν πειστική και είχε τέσσερις μέρες για να φορτίσει ξανά μπαταρίες.

Προκλητικές οι αποδόσεις στο διπλό των ποιοτικότερων, πιο ισορροπημένων φιλοξενούμενων, έχουμε την πολυτέλεια να πάρουμε και κάλυψη στο ποντάρισμά μας. Επιλογή το 2 DNB σε απόδοση 1.98. Σύμμαχος και η παράδοση, αφού η BVB τρέχει ρεκόρ 8-1-0 στην Στουτγκάρδη από το 2013 και μετά!

Αλμερία – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Αλμερία δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι ούτε μετά την αλλαγή προπονητή, την περασμένη Κυριακή έχασε 4ο σερί παιχνίδι, με το κολακευτικό για την ίδια 1-0 στη Βιτόρια από την Αλαβές. Είναι και με αριθμούς η χειρότερη ομάδα της La Liga, με μία τρομερά ευάλωτη άμυνα που δέχθηκε 2+ γκολ και στα 6 φετινά εντός έδρας.

Η καλοδουλεμένη ομάδα του Αλγουαθίλ δείχνει ικανή να κάνει θραύση στο “Mediterraneo”, όπου πηγαίνει με φόρα και ηρεμία μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στα νοκ άουτ του Champions League. Δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική μακριά από το Σαν Σεμπαστιάν η Σοσιεδάδ, αλλά στο σημερινό ματσάρισμα υπερτερεί παντού. Επιλογή το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.15.

Άουγκσμπουργκ – Χοφενχάιμ

Ανέκαμψε με τον Τόρουπ στον πάγκο η Άουγκσμπουργκ, πήρε 7 βαθμούς σε τρία παιχνίδια, τα οποία συνοδεύτηκαν με μεγάλα σκορ και πολλές ευκαιρίες. 2-5 στην Χαϊντενχάιμ, 3-2 εντός με Βόλφσμπουργκ, ενώ το ματς στην Κολωνία έμεινε στο 1-1 με 44 τελικές και 4.70 xGoals στην στατιστική!

Η Χοφενχάιμ είναι χαρά του αθλήματος με απανωτά πληθωρικά παιχνίδια. Τα 8/9 τελευταία της στην Bundesliga συνοδεύτηκαν με G/G & Over 3.5, παράλληλα μετρά 5/5 διπλά με 14 γκολ ενεργητικό!

Δείχνει αρκετά safe ποντάρισμα το Over 3 σε απόδοση 1.80.

Ατρόμητος – Πανσερραϊκός

Ευεργετική η αλλαγή προπονητή στον Ατρόμητο, με τον Ίλιτς στον πάγκο η ομάδα του Περιστερίου έκανε 2/2 νίκες με 6 γκολ ενεργητικό! Σπουδαίο το πρόσφατο πέρασμα από το “Βικελίδης”, δίνει φτερά στα πόδια των παικτών του Σέρβου τεχνικού.

Από μεγάλη νίκη προέρχεται και ο Πανσερραϊκός, μετά την ανατροπή επί του ΟΦΗ,  κατηφορίζει πιο άνετη στην Αττική η ομάδα του Γκαρσία, που έτσι κι αλλιώς παίζει γρήγορα, αλλά είναι αρκετά ευάλωτη ανασταλτικά.

Υπάρχουν οι συνθήκες και τα αγωνιστικά στοιχεία να γίνει καλό παιχνίδι, επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Οσασούνα – Λας Πάλμας

H Οσασούνα έχει εσωτερική πίεση να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που δημιούργησε η περσινή πορεία ως το ευρωπαϊκό εισιτήριο και συνάμα έχει μεγάλα αμυντικά προβλήματα, όπως φάνηκε στην ανατροπή από τη Χιρόνα (2-4). Επιθετικά ωστόσο δείχνει να βρίσκει ρυθμό, σκόραρε 5 φορές στα τρία τελευταία ματς και το σημερινό ματσάρισμα το βλέπει ως υποχρέωση νίκης.

Η Λας Πάλμας προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις της La Liga μετά την προβληματική εκκίνηση, προέρχεται από 5/7 νίκες, με τις οποίες έχτισε διψήφια διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει απελευθερωθεί επιθετικά και ταξίδεψε στην Παμπλόνα με ακμαίο ηθικό μετά τη νίκη επί της Ατλέτικο (2-1). Νωρίτερα, στα δύο τελευταία πρωταθληματικά ταξίδια έβγαλε ισάριθμα διπλά, με το ίδιο σκορ (1-2) σε Αλμερία και Βιγιαρεάλ. Αξιόλογο το Goal/Goal σε απόδοση 2.10.

Μπόρνμουθ – Νιουκάστλ

Η Μπόρνμουθ ποδοπατήθηκε στο “Etihad” το προηγούμενο Σάββατο από τους ντρεμπλούχους, αλλά οι προηγούμενες εμφανίσεις της ήταν προς την θετική κατεύθυνση. Ευνοϊκό το σημερινό timing για τα “κεράσια” αφού θα υποδεχθούν μία Νιουκάστλ, κουρασμένη κι απογοητευμένη από το ταξίδι στη Γερμανία και με μακροσκελές απουσιολόγιο (Γκιμαράες, Μπερν, Μπότμαν, Άντερσον, Μπαρνς, Μερφι, Ισακ, Τονάλι, αμφίβολος Ουίλσον). Αξίζει το ρίσκο στον άσο σε απόδοση 4.33.

Άρσεναλ – Μπέρνλι

Με σημαντικά ερωτηματικά ο σημερινός καταρτισμός της 11αδας για την Άρσεναλ, αφού Όντεγκααρντ, Σάκα & Ενκέτια λογίζονται ως αμφίβολοι. Ακόμα κι αν αγωνιστούν δεν θα είναι στο 100%. Με αυτά τα δεδομένα θα πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες ο Μαρτινέλι, που είναι αρκετά ζωηρός στα τελευταία παιχνίδια των “κανονιέρηδων”. Ακόμα και στην ήττα από τη Νιουκάστλ ήταν ο πιο δραστήριος της επιθετικής γραμμής. Επιλογή το anytime σκοράρισμα του Μαρτινέλι σε απόδοση 2.75.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Αγγλία, Γερμανία & Τουρκία, τοποθετημένες σε παρολί αξίας 4.74.

Πρώτη επιλογή το 1Χ (1.70) στο Γουλβς – Τότεναμ. Τα “σπιρούνια” βίωσαν μία εφιαλτική βραδιά Δευτέρας, αφού δεν έχασαν μόνο το ντέρμπι από την Τσέλσι (1-4), αλλά πληγώθηκε σημαντικά και το ρόστερ τους. Σήμερα στο “Μόλινιου” θα παίξουν δίχως τους 3/4 βασικούς της άμυνας, τον Ρισάρλισον και το Μάντισον, που ήταν ο κορυφαίος, όχι της ομάδας, αλλά ολόκληρης της λίγκας πριν τραυματιστεί. Από τα πόδια του περνούσε όλο το παιχνίδι της Τότεναμ. Η Γουλβς είναι ικανή να εκμεταλλευτεί το timing, παίζει σε υψηλές εντάσεις και με αυτοπεποίθηση η ομάδα του Ο’Νιλ.

Δεύτερη επιλογή το Χ2 & Over 1.5 (1.72) στο Ντάρμσταντ – Μάιντζ. Οι γηπεδούχοι τα βρίσκουν σκούρα μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου, με 3/3 ήττες και 13 γκολ παθητικό, έχουν μακράν την χειρότερη άμυνα της Bundesliga (32 γκολ). Η Μάιντζ προέρχεται από σπουδαία νίκη και ανάλογη εμφάνιση υποδεχομένη τη Λειψία (2-0) με τον υπηρεσιακό Σίβερτ στον πάγκο και διαθέτει το υλικό να χτίσει ένα σερί ανάκαμψης.

Τρίτη επιλογή το 2 & Over 1.5 (1.62) στο Χατάισπορ – Γαλατασαράι. Η πρωταθλήτρια εντυπωσίασε στα παιχνίδια με την Μπάγερν, παρότι τα έχασε αμφότερα. Στα ενδιάμεσα του πρωταθλήματος δεν ήταν πειστικές οι νίκες της, για να φτάσει τις 10 διαδοχικές στην Super Lig, αλλά πλέον μπορεί να αφοσιωθεί πλήρως στα εγχώρια ενόψει διακοπής, στην οποία θέλει να πάει ως πρωτοπόρος. Πιθανό να συνεχιστεί το σερί απέναντι σε μία Χατάισπορ που κάνει “κοιλιά” με τρεις σερί ήττες.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:30 | Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ  ➡ 2 DNB (απόδοση 1.98)

16:30 | Άουγκσμπουργκ – Χοφενχάιμ  ➡ Over 3 (απόδοση 1.80)

17:15 | Αλμερία – Ρεάλ Σοσιεδάδ  ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 2.15)

19:00 | Ατρόμητος – Πανσερραϊκός  ➡ Over 2.5 (απόδοση 2.05)

19:30 | Οσασούνα – Λας Πάλμας  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.10)

Παρολί

14:30 | Γουλβς – Τότεναμ  ➡ 1Χ (απόδοση 1.70)

16:30 | Ντάρμσταντ – Μάιντζ  ➡ Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 1.72)

18:00 | Χατάισπορ – Γαλατασαράι  ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 1.62)

Χινάρι

12:30 | Κασίμπασα – Καϊσέρισπορ  ➡ Χ (απόδοση 3.80)

Παίκτες

14:30 | Γουλβς – Τότεναμ  ➡ Σεμέδο κάρτα (απόδοση 3.65)

Σκόρερ

17:00 | Άρσεναλ – Μπέρνλι  ➡ Μαρτινέλι anytime σκόρερ (απόδοση 2.75)

“Μπόμπα”

19:30 | Μπόρνμουθ – Νιουκάστλ  ➡ 1 (απόδοση 4.33)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ