Από τη Σίνδο της Ισπανίας

Από τη Σίνδο της Ισπανίας

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 16η αγωνιστική της Segunda μετά το χθεσινό Βαγιαδολίδ – Λεγανές 1-1 με το Ράγκα να φτάνει εύκολα σε μία ακόμη επιτυχία στα προγνωστικα ποδοσφαιρου!!!! Από το σημερινό πρόγραμμα βγαίνουν κάνα δυο επιλογές

Γράφει ο Χρήστος Ραγκάτσης

Αλκορκόν – Σπόρτινγκ

Η Αλκορκόν προηγήθηκε 2-0 στο Μπούργος αλλά έχασε 2-4! Πρόκειται για μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας με άθλιο εντός έδρας απολογισμό (1-2-4). Η Σπόρτινγκ έμεινε στο 1-1 με την Αμορεμπιέτα σε ματς στο οποίο σπατάλησε καθαρές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Οι Αστουριάνοι μετρούν μόλις μία ήττα τους τελευταίους δυόμιση μήνες. Στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους τους, νίκησαν 3-1 την Αλμπαθέτε και 3-0 τη Βιγιαρεάλ Β’. Το διπλό κυκλοφορεί στο 2,40. Θα γίνω ο Γάλλος Καβατζουά και θα προτιμήσω το ”Χ2 και over 1,5” στο 2,00.

Σαραγόσα – Ουέσκα

Πρόκειται για το ντέρμπι της Αραγωνίας. 

Η Σαραγόσα έχει τα χάλια της. Δεν κερδίζει στα έξι τελευταία και μεσοβδόμαδα έμεινε εκτός κυπέλλου από τη Σίνδο της Ισπανίας. Ο τεχνικός Εσκριμπά έχει κλείσει ραντεβού με τον ΟΑΕΔ για το πρωί της Δευτέρας. Θα βρεθεί εκεί αν δε νικήσει απόψε. Η Ουέσκα δείχνει ν’ ανακάμπτει. Δε χάνει στα τρία τελευταία, στρίμωξε την Εσπανιόλ στο 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής. Θα πέσει κλοτσιά, το ”over 5,5 κάρτες” το συναντάμε στο 2,10.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ