Πράκτορας 007

Πράκτορας 007

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται η 16η αγωνιστική της Segunda η οποία ολοκληρώνεται αύριο με το Λεβάντε – Ράσινγκ. Χθες, η στήλη απέτυχε στο στοίχημα, για να δούμε τι θα δούμε σήμερα ….

Ελντένσε – Μιραντές Προγνωστικά

Η Ελντένσε είναι σε καλό φεγγάρι. Μετρά τέσσερις κολλητές νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο – η τελευταία της ήττα σημειώθηκε στις 4/10. Αν πάρει το σημερινό ματς, θα πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής τη ζώνη των play off. Το νεανικό ρόστερ της Μιραντές είναι ικανό για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Η Μιραντές έχει τη 2η χειρότερη άμυνα αλλά ταυτόχρονα την 4η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Το 1,85 στο ”1Χ και over 1,5” μου αρέσει.

Φερόλ – Μπούργος Προγνωστικά

Η Φερόλ είναι καλά. Μετρά τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και πρόκριση στο Copa del Rey. Τα παιχνίδια της, είτε είναι πλούσια είτε φτωχά σε γκολ, έχουν μπόλικες φάσεις. Το Μπούργος προέρχεται από σούπερ ανατροπή. Βρέθηκε να χάνει 0-2 με το φινάλε του 1ου ημιχρόνου αλλά με αντεπίθεση διαρκείας στο 2ο νίκησε 4-2 την Αλκορκόν. Ο απολογισμός μακριά από την έδρα του (0-0-7) θυμίζει ταινία του Τζέιμς Μποντ. Με καλή ψυχολογία από το ντόρτι, το βλέπω, αν μη τι άλλο, να σκοράρει. Η απόδοση στο g/g φλερτάρει με το 2,10.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ