Τριπλασιασμός στις δύο μάχες κυπέλλου

Τριπλασιασμός στις δύο μάχες κυπέλλου

Δύο μονά παιχνίδια κυπέλλου έχει το σημερινό πρόγραμμα για προγνωστικά ποδοσφαίρου. Ο Λεβαδειακός υποδέχεται την Λαμία και ο Γιούχτας τον Ατρόμητο. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και πέναλτι.

Γράφει ο Τσάρλι…

Δύο μονά παιχνίδια κυπέλλου έχει το σημερινό πρόγραμμα για προγνωστικά ποδοσφαίρου. Ο Λεβαδειακός υποδέχεται την Λαμία και ο Γιούχτας τον Ατρόμητο. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και πέναλτι.

Λεβαδειακός – Λαμία: Η Λαμία δείχνει να ενδιαφέρεται περισσότερο για διάκριση στο κύπελλο

Ο Λεβαδειακός έχει το καλύτερο ρόστερ, στον βόρειο όμιλο της Super League 2. Για τους ειδικούς της κατηγορίας, θεωρείται τεράστια επιτυχία Κομπότη, το γεγονός πως έβαλε την ομάδα του στον Βόρειο Όμιλο και ουσιαστικά, πως με αυτόν τον τρόπο κλείδωσε την άνοδο. Όντως η ομάδα του Νιόπλια, βρίσκεται στην πρώτη θέση, με ρεκόρ 7-1-1, όμως οι δύο γκέλες είναι σε κολλητά παιχνίδια. 2-2 απο 0-2 με τον Μακεδονικό και ήττα με 2-0 απο τον Καρδίτσα.

Ακόμη πάντως είναι στην κορυφή, όμως υπάρχει η υποχρέωση να επιστρέψει στις νίκες. Ασφαλώς και ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και αυτός είναι και ο λόγος που ο Νιόπλιας άφησε εκτός αποστολής τος βασικούς στόπερ Πίρινεν 8/0, εξτρέμ Γιαννιώτα 8/1, Λουά Λούά 4/0.

Η Λαμία είναι μία ομάδα, που συνηθίζει να πηγαίνει μακριά στο κύπελλο, πόσο μάλλον φέτος που μοιάζει να μην έχει κανένα πρόβλημα να εξασφαλίσει την παραμονή της στο πρωτάθλημα. Κάνει πολύ χρονιά η ομάδα του Βόκολου, αυτήν την εποχή είναι σε θέση πλέι οφ, 6η με 15 βαθμούς, 9 πόντους πάνω από τον υποβιβασμό. Μπορεί λοιπόν και αξίζει να κοιτάξει και προοπτική μιας καλής πορείας στο κύπελλο. Να πάρει την πρόκριση η Λαμία σε απόδοση 1,71.

Γιούχτας – Ατρόμητος: Να κρατήσει την καλή εικόνα με τον Ίλιτς στον πάγκο

Πολύ καλή η εικόνα του Γιούχτα στο ξεκίνημα της σεζόν. Βρίσκεται στην 5η θέση στον Νότιο Όμιλο με ρεκόρ 3-2-3, κατάφερε στο Κρητικό ντέρμπι να πάρει λευκή ισοπαλία απο την υποψήφια για άνοδο πρωτοπόρο Χανιά και συνολικά δείχνει ένα καλό πρόσωπο.

Ο Ατρόμητος είναι βελτιωμένος με τον Ίλιτς. Έχει κάνει με τον Σέρβο τεχνικό τρία καλά παιχνίδια και έχει πάρει 7 βαθμούς. Ξεκάθαρα θα είναι πισωγύρισμα να αποκλειστεί από τον Γιούχτα. Είναι στους στόχους του Ατρομήτου μία καλή πορεία στο κύπελλο, το διπλό βρίσκεται στο 1,75.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ