Φόρμα, παράδοση και ειδησεογραφία υπέρ των «λύκων»

Φόρμα, παράδοση και ειδησεογραφία υπέρ των «λύκων»

Μπορεί το “δυνατό” ποντάρισμα στο “Βικελίδης” να χάθηκε, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά η κούρσα τίτλου στην Super League, αλλά ο κυριακάτικος απολογισμός της στήλης ήταν θετικός (+74 μονάδες). Χάρη στο late Over 3 στο Πόζναν, στο G/G του Ολίμπικο, το Χινάρι στο Τορίνο και κυρίως χάρη στην “μπόμπα” του Λονδίνου.

Μεταβατικό το σημερινό κουπόνι, πριν περάσουμ στην 5η αγωνιστικών των ευρωπαϊκών ομίλων, δύο προγνωστικά στοιχήματος ξεχωρίσαμε από Πρέμιερ Λιγκ & Τουρκία.

Φούλαμ – Γουλβς

Έναν βαθμό στα τέσσερα παιχνίδια ενδιάμεσα στις διακοπές των εθνικών ομάδων πήρε η Φούλαμ, με την τελευταία εμφάνιση στο Villa Park να είναι ίσως η χειρότερή της από το ξεκίνημα της σεζόν. Ξεκάθαρο το πρόβλημα δυστοκίας για τους Λονδρέζους, τα 10 γκολ ενεργητικό είναι η χειρότερη επίδοση της λίγκας και σήμερα θα παραταχθούν δίχως τον πυλώνα της μεσαίας γραμμής, συμπλήρωσε κάρτες ο Παλίνια.

Κάκιστη η παράδοσή τους σε δευτεριάτικα ματς, αρνητική η παράδοση (0-3-3) και απέναντι στη Γουλβς, η οποία φέτος δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα. Έχει συνοχή, υψηλές εντάσεις στο παιχνίδι της η ομάδα του Ο’Νιλ. Παίζει με συγκέντρωση ως το τέλος των αγώνων, δεν είναι τυχαίο ότι έχει σκοράρει 6 φορές μετά το 80′ και τρία νικητήρια γκολ μετά το 86′. Προέρχεται από την σπουδαία ανατροπή επί της Τότεναμ (2-1) και ταξιδεύει ακμαίο ηθικό στην πρωτεύουσα. Υπάρχει αξία στο 2 DNB σε απόδοση 2.15.

Μπασακσεχίρ – Πεντίκσπορ

Μεγάλη απογοήτευση η φετινή Μπασακσεχίρ που παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης, παρά το ποιοτικό της ρόστερ. Έχει ξεκάθαρο πρόβλημα φυσικής κατάστασης, δεν δημιουργεί όσο θα έπρεπε. Το σημερινό ματσάρισμα είναι κατάλληλο για να βγάλει αντίδραση μετά τη διακοπή, αλλά δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Το Over 2.5 όμως, σε απόδοση 1.95, είναι αξιόλογο, απέναντι σε μία Πεντίκσπορ που έχει βελτιωθεί αρκετά με το νέο κόουτς (3/4 νίκες) και πρωταγωνιστεί σε παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Μπασακσεχίρ – Πεντίκσπορ  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.95)

22:00 | Φούλαμ – Γουλβς  ➡ 2 DNB (απόδοση 2.15)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ