29 γκολ σε 7 ματς

29 γκολ σε 7 ματς

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 15η αγωνιστική της Primera και στα προγνωστικά ποδοσφαίρο, αγωνιστική η οποία ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το Θέλτα – Κάδιθ.

Γράφει ο Χρήστος Ραγκάτσης…

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ράγιο Βαγεκάνο

Η Αθλέτικ άρεσε στο 1-1 της Χιρόνα και ανάγκασε τον τεχνικό των Καταλανών, Μίτσελ, να δηλώσει ότι είναι η καλύτερη ομάδα που έχει επισκεφτεί φέτος το ”Μοντιλίβι”. Στα 7 εντός έδρας παιχνίδια της Αθλέτικ έχουν σημειωθεί, συνολικά, 29 γκολ!! Οι Βάσκοι διαθέτουν την καλύτερη εντός έδρας επίθεση αλλά και μία από τις χειρότερες εντός έδρας άμυνες. Η Ράγιο ήταν πολύ καλή κυρίως στο 1ο ημίχρονο του 1-1 με τη Μπάρτσα. Έχει χτίσει απόσταση 11 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη κι όπως το πάει, θα διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κρίνεται σημαντική η επιστροφή του εξτρέμ Άλβαρο Γκαρσία που εξέτισε την ποινή του. Το g/g και over στο αξιόλογο 2,25 θα τιμηθεί.

Καρταχένα – Σπόρτινγκ

Η Καρταχένα προηγήθηκε στα Κανάρια αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Είναι ουραγός και σε απόσταση 8 βαθμών από θέση ασφαλείας. Ο εντός έδρας απολογισμός της είναι απογοητευτικός (0-1-7). Η Σπόρτινγκ νίκησε εύκολα 2-0 την Ελντένσε και κοιμήθηκε όλη την εβδομάδα στη 2η θέση που οδηγεί απευθείας στην Primera.  Δε χάνει από τις 7/10. Στα τρία πιο πρόσφατα εκτός, νίκησε 3-1 την Αλμπαθέτε, 3-0 τη Βιγιαρεάλ κι έφερε 0-0 με την Αλκορκόν. Μου αρέσει το διφραγκάκι στο ”X2 και over 1,5”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ