Με το ποδόσφαιρο στο Λονδίνο, με την κούραση στο Λίβερπουλ

Με το ποδόσφαιρο στο Λονδίνο, με την κούραση στο Λίβερπουλ

Μας δικαίωσε το πλάνο του Ιραόλα στο Λονδίνο, επιβεβαιώθηκε το 2 DNB της Μπόρνμουθ, αλλά ο τρόπος που δεν πληρωθήκαμε το Over 3 στο Old Trafford ήταν βγαλμένος από στοιχηματικούς εφιάλτες.

Μας δικαίωσε το πλάνο του Ιραόλα στο Λονδίνο, επιβεβαιώθηκε το 2 DNB της Μπόρνμουθ, αλλά ο τρόπος που δεν πληρωθήκαμε το Over 3 στο Old Trafford ήταν βγαλμένος από στοιχηματικούς εφιάλτες. Το ματς έμεινε στο 2-1 με 41 τελικές & 5.47 xGoals! Στο Μπέρμιγχαμ σωστά διαβάσαμε ότι οι χαφ της Σίτι δίχως τον Ρόδρι παρόντα χάνουν την ισορροπία τους και παίρνουν κάρτες. Τις δέχθηκαν οι Λιούις, Στόουνς που ξεκίνησαν, αλλά όχι ο Κόβασιτς που επιλέξαμε και ήρθε από τον πάγκο.

Στις +36 μονάδες ο απολογισμός της Τετάρτης και πάμε να κλείσουμε την εμβόλιμη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με δύο ακόμη προγνωστικά στοιχήματος.

Τότεναμ – Γουέστ Χαμ

Συγκινητική η κυριακάτικη εμφάνιση της Τότεναμ, κατάφερε να σταθεί όρθια, έστω και με δόση τύχης, στην έδρα της πρωταθλήτριας παρά τις πάρα πολλές απουσίες. Συνεχίζει να παίζει θελκτικό ποδόσφαιρο η ομάδα του Ποστέκογλου κι απόψε θα έχει κομβική επιστροφή στην άμυνα (Ρομέρο). Η ρευστή κυκλοφορία της αναμένεται να βάλει μεγάλα προβλήματα στα μεγάλα κορμιά της Γουέστ Χαμ, η οποία δεν έπεισε σε κανένα από τα παιχνίδια του τελευταίου μήνα. Θα στηρίξουμε το ποδόσφαιρο των “σπιρουνιών”, επιλογή το 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.05.

Έβερτον – Νιουκάστλ

Η Έβερτον άρχισε την απόσβεση της τιμωρίας (-10) με το σαββατιάτικο νικηφόρο πέρασμα από το Νότιγχαμ (0-1), όπου ξεπέρασε τα xGoals της (0.67). Σπάνιο φαινόμενο για τη φετινή της δημιουργική εικόνα. Ευνοϊκό το σημερινό timing για να γράψει και μία μεγάλη εντός έδρας νίκη, απέναντι σε μία Νιουκάστλ που δεν είναι το ίδιο ζωηρή εκτός St. James’ Park και θα ταξιδέψει ξανά με μακροσκελή λίστα στο απουσιολόγιό της.

Αναγκαστικά ο Χάου παρέταξε την ίδια 11αδα στα τρία πολύ απαιτητικά παιχνίδια που προηγήθηκαν γιατί δεν έχει λύσεις να “φρεσκάρει” την ομάδα του, ούτε με κινήσεις από τον πάγκο. Το Σάββατο έχασε και τον βασικό του τερματοφύλακα. Πιθανό το ενδεχόμενο να μην παρουσιαστεί με την ίδια ένταση στο Γκούντισον Παρκ, απέναντι σε μία ομάδα που έχει το στυλ παιχνιδιού και τα πολλά δυνατά κορμιά για να την κουράσει. Επιλογή το 1 DNB σε απόδοση 2.27.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:30 | Έβερτον – Νιουκάστλ  ➡ 1 DNB (απόδοση 2.27)

22:15 | Τότεναμ – Γουέστ Χαμ  ➡ 1 & Over 1.5 (απόδοση 2.05)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ