Ρίσκο με Μαρσέιγ στο 2,30

Ρίσκο με Μαρσέιγ στο 2,30

Μπορεί μεσοβδόμαδα η Μαρσέιγ να μας πούλησε, μιας και ηττήθηκε με 1-0 από την Μπράιτον, ωστόσο θα την τιμήσουμε και σήμερα.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου. Τριάδα με συνολική απόδοση 9,1 θα σας προτείνω σήμερα στα προγνωστικά ποδοσφαίρου, την οποία πιστεύω αρκετά. Θα ξεκινήσουμε τις μάχες το απόγευμα και αν όλα πάνε καλά θα περιμένουμε το τρίτο παιχνίδι, το βράδυ.

Πριν πάμε στην ανάλυση των σημερινών παιχνιδιών, θα γίνει ο απολογισμός της χθεσινής μέρας. Πέρασε μία μόνο πρόταση (το goal/goal & over 2,5 στο Λειψία – Χοφενχάιμ). Στα άλλα δύο παιχνίδια, μας έλειψε ένα γκολ της Ρεμς (ηττήθηκε με 2-0 από τη Λανς και είχε ευκαιρία για να εμφανιστεί το goal/goal) και ένα της Ατλέτικο Μαδρίτης για να γίνει over 2,5 & goal/goal το παιχνίδι με την Μπιλμπάο.

Μαρσέιγ – Κλερμόν Προγνωστικά

Μπορεί μεσοβδόμαδα η Μαρσέιγ να μας πούλησε, μιας και ηττήθηκε με 1-0 από την Μπράιτον, ωστόσο θα την τιμήσουμε και σήμερα. Στο Σαμπιονά, μετρά τρεις σερί νίκες και τέσσερα παιχνίδια χωρίς ήττα και υποδέχεται την Κλερμόν, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση.

Μια ομάδα, που δεν έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο και παλεύει για την παραμονή της. Τεράστιο φαβορί για τη νίκη η Μαρσέιγ και ο «άσος» στο 1,60 είναι αρκετά καλός. Ωστόσο, θα ρισκάρω και θα προσθέσω και το over 2,5 για να φτάσει στο εξαιρετικό 2,40. Σε αυτή την απόδοση, αξίζει το ρίσκο, εάν αναλογιστούμε ότι οι τέσσερις από τις πέντε τελευταίες εντός έδρας νίκες της Μαρσέιγ, συνοδεύτηκαν και με over 2,5.

Λεβερκούζεν – Άιντραχτ Προγνωστικά

Για την εντυπωσιακή φέτος Λεβερκούζεν, τα έχουμε πει πολλές φορές. Διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις το πρωτάθλημα, αλλά έχει και ελπίδες για την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο πρωτάθλημα έχει τέσσερις βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Μπάγερν, αλλά με ένα παιχνίδι περισσότερο και είναι αυτονόητο, ότι θέλει να κερδίσει και την απρόβλεπτη Άιντραχτ.

Την χαρακτήρισα έτσι, γιατί η ομάδα της Φρανκφούρτης κέρδισε με 5-1 την Μπάγερν και μετά ηττήθηκε στην Σκωτία από την Αμπερντίν. Μια ήττα πάντως, που της στοίχησε μόνο οικονομικά.

Σίγουρα η Λεβερκούζεν είναι φαβορί, αλλά και το 1,31 δεν είναι απόδοση που μπορεί να τιμήσει κάποιος. Θα ποντάρω σε απόδοση 2,20, στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ.

Το συνδυαστικό αυτό στοίχημα, έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στα παιχνίδια, τόσο της Λεβερκούζεν, όσο και της Άιντραχτ.

Μπράγκα – Μπενφίκα Προγνωστικά

Ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Και οι δύο ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα και είναι χαρακτηριστικό, ότι όποια κερδίσει θα βρεθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η Μπράγκα σκοράρει με σχετική ευκολία, κάτι που δεν έκανε μεσοβδόμαδα στο ματς με τη Νάπολι. Ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι στο οποίο η Μπράγκα δεν σκόραρε τη φετινή σεζόν.

Η Μπενφίκα προέρχεται από την καλύτερή της εμφάνιση, η οποία συνοδεύτηκε και από εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Κέρδισε με 3-1, στην Αυστρία την Σάλτσμπουργκ και πήρε το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Δύσκολα δεν θα μπουν γκολ στο παιχνίδι και για αυτό θα πάρω το goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 1,80. Θα την ήθελα λίγο καλύτερη…

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου 17/12

18:05 Μαρσέιγ – Κλερμόν: 1 & Over 2,5 (2,30)

18:30 Λεβερκούζεν – Άιντραχτ: G/G & Over 2,5 (2,20)

22:30 Μπράγκα – Μπενφίκα: G/G & Over 2,5 (1,80)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ