Superleague και Αϊντχόφεν

Superleague και Αϊντχόφεν

Τριάδα από Ελλάδα και Ολλανδία.

Τα προγνωστικά πάμε στοίχημα του Ηρακλή Αντύπα για τα παιχνίδια της Πέμπτης 21/12!

Καλημέρα φίλοι μου. Μέρα γκρίνιας η σημερινή, αφού χάθηκε στο γκολ, παρολί με απόδοση 7,5. Και χάθηκε γιατί η Μαρσέιγ, δεν έκανε την ανατροπή στο παιχνίδι με τη Μονπελιέ. Ισοφάρισε στο 51’ και δεν μπόρεσε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ για να κερδίσει και να πιάσει η στήλη την τριάδα.

Γιατί τα άλλα δύο σημεία πέρασαν με ευκολία. Αναφέρομαι στο over 3,5 της Λεβερκούζεν και στο goal/goal & over 2,5 στην αναμέτρηση Τουλούζ – Μονακό.

Πάμε στα σημερινά, όπου το κουπόνι έχει αρκετά παιχνίδια και φυσικά πρέπει να βρούμε τον ιδανικό συνδυασμό. Το… μενού περιλαμβάνει και αρκετά παιχνίδια από την Ελλάδα, λες και μιλάμε για Κυριακή…

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Κηφισιά – ΠΑΟΚ προγνωστικά

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, που βρίσκεται μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Θεσσαλονικείς συμπλήρωσαν εννέα παιχνίδια χωρίς ήττα (σε όλες τις διοργανώσεις) και σε αυτά μετρούν οκτώ νίκες και μία ισοπαλία (με την Αμπερντίν).

Τα οκτώ από τα εννέα αυτά παιχνίδια, ήρθαν over 2,5 και στα έξι σκόραραν και οι δύο ομάδες.

Στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά, στόχος είναι και πάλι το τρίποντο, προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή.

Οι γηπεδούχοι παίζουν ανοιχτά και δεν είναι τυχαίο, ότι σε αρκετά παιχνίδια τους έχουν εμφανιστεί μεγάλα σκορ. Θα πάρω το «διπλό» σε συνδυασμό με το over 2,5, σε απόδοση 1,91 στις στοιχηματικές.

Ατρόμητος – Ολυμπιακός προγνωστικά

Δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μετρά ο Ολυμπιακός με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο και φυσικά θέλει στο Περιστέρι να τριτώσει το καλό.

Ως γνωστόν, σημεία δεν δίνω σε παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» και θα ποντάρω για δεύτερο στη σειρά ματς τους, στο over 2,5. Στις Σέρρες, η στήλη δεν δικαιώθηκε, αλλά δεν περίμενα ότι ο Πανσερραϊκός θα παίξει με διπλή ζώνη άμυνας. Δεν μας είχε δείξει τέτοια εικόνα στα παιχνίδια τους.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντυπωσιακή νίκη επί του Παναθηναϊκού και θα προσπαθήσουν να κάνουν και σήμερα ζημιά. Δεν μπορούν να παίξουν τόσο κλειστά και είναι πιθανό το να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ. Η απόδοση στο over 2,5 είναι συμπαθητική, μιας και μιλάμε για 1,85.

Αϊντχόφεν – Τβέντε προγνωστικά

Στο πρωτάθλημα, η σεμνή τελετή έχει λάβει τέλος, μιας και η Αϊντχόφεν κάνει πλάκα. Σε 16 ματς, μετρά ισάριθμες νίκες και έχει ξεφύγει 10 βαθμούς από την Φέγενορντ, που βρίσκεται στην 2η θέση.

Είναι αυτονόητο, ότι το τρένο της Ολλανδίας θέλει να κατακτήσει και το Κύπελλο, σε μια διοργάνωση που υποδέχεται σήμερα την Τβέντε.

Πάντα τα ματς για την συγκεκριμένη διοργάνωση κρύβουν παγίδες και για αυτό θα πάρω το over 3,5 σε απόδοση 2,07.

Μιλάμε για ομάδες που σκοράρουν (για την Αϊντχόφεν δεν χρειάζεται να σας γράψω κάτι) και δεν είναι τυχαίο ότι τα πέντε τελευταία ματς της Τβέντε ήρθαν over 2,5 και τα τέσσερα over 3,5.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 Κηφισιά – ΠΑΟΚ: 2 & Over 2,5 @ 1,91

20:30 Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Over 2,5 @ 1,85

22:00 Αϊντχόφεν – Τβέντε: Over 3,5 @ 2,07

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ