Με απουσίες οι Μασσαλοί

Με απουσίες οι Μασσαλοί

Επιστροφή για τη στήλη του Bethome.gr, με νέες προτάσεις για τα προγνωστικά στοίχημα

Γράφει ο Γιάννης Καλαϊτζίδης

Επιστροφή για τη στήλη του Bethome.gr, με νέες προτάσεις για τα προγνωστικά στοίχημα, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό κουπόνι για σήμερα Παρασκευή (12/01).Έχω ξεχωρίσει σημείο από την αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής στην Α Γαλλίας, ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Στρασμπούργκ (22:00).

Μαρσέιγ – Στρασμπούργκ | Goal/Goal @ 1.88

Μαρσέιγ – Στρασμπούργκ Προγνωστικά

Έστω και με την ψυχή στο στόμα, η Μαρσέιγ επικράτησε με 0-1 της Τιονβίλ και πήρε την πρόκριση στο κύπελλο, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα τώρα, έρχεται από το εκτός 1-1 με τη Μονπελιέ, παραμένει ψηλά και εντός έδρας είναι αήττητη (6-2-0). Αρκετές οι απουσίες που θα αντιμετωπίζει αυτό το διάστημα, ελέω της συμμετοχής παικτών της στο Κόπα Άφρικα. Αήττητη στα 18 τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Στρασμπούργκ (9-9-0).

Επίδειξη δύναμης από τη Στρασμπούργκ, που συνέτριψε με 0-4 την Αβουάν, στα πλαίσια του κυπέλλου, χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, αν και είδε την αντίπαλο να αστοχεί σε πέναλτι. Αυτή πάντως ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη της, έχοντας προηγηθεί τρεις για το πρωτάθλημα, συνεχίζοντας έτσι την αναρρίχηση της. Πήρε δυο φορές το διπλό στις οκτώ φετινές εξόδους της (2-2-4).

Δύσκολος αναμένεται ο μήνας για τη Μαρσέιγ, καθώς αρκετοί παίκτες έχουν ταξιδέψει για το Κόπα Άφρικα. Ποντάρει όμως στο εντός έδρας αήττητο απόψε. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις απουσίες των Μασσαλών η Στρασμπούργκ, που εκτός έδρας σκοράρει. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.88.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ