Εποχή Σάντος στους «αετούς»

Εποχή Σάντος στους «αετούς»

Πλήρωσε το G/G στο Βελοντρόμ, έστω και στις καθυστερήσεις, αλλά δεν βγήκε κόκκινη στο Turf Moor για να κλείσει στις +14 μονάδες η στήλη της Παρασκευής.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Πρώτο πλήρες σαββατιάτικο κουπόνι του έτους το σημερινό, με όλα τα εμπορικά πρωταθλήματα στο πιάτο, πάμε να αιτιολογήσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε.

Μπεσίκτας – Καραγκιουμρούκ

Εποχή Σάντος στην Μπεσίκτας, ο 69χρονος Πορτογάλος κάνει ντεμπούτο σήμερα στον πάγκο των “αετών” και καλείται να σουλουπώσει το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί τους τελευταίες μήνες. Mε την “αύρα” του από τις κερκίδες η ομάδα πέτυχε νίκη ψυχολογίας στην Ριζούντα (0-4) την Τρίτη απέναντι σε φορμαρισμένο και φιλόδοξο αντίπαλο.

Θα την βελτιώσει ανασταλτικά ο έμπειρος κόουτς, θα της δώσει την τακτική συνέπεια που λείπει και προβλέπουμε νικηφόρο ξεκίνημα, με στήριξη από τον κόσμο. Πιθανώς με χαμηλό σκορ, όπως του αρέσει. Επιλογή το 1 & Under 4.5 σε απόδοση 2.00.

Νάπολι – Σαλερνιτάνα

Καταρρέει η Νάπολι, αποτελεί και στατιστικά την χειρότερη πρωταθλήτρια της Serie A, με απόσταση 20 βαθμών από την κορυφή και 5 από την 4αδα. Απέτυχε να σκοράρει στα 4 τελευταία παιχνίδια της, στα οποία γνώρισε τρεις ήττες με 9 γκολ παθητικό, αλλά απέναντι στην χειρότερη άμυνα της λίγκας θα βρει πρόσφορο έδαφος.

Σκοράρει με συνέπεια η Σαλερνιτάνα τον τελευταίο μήνα, το έπραξε και στα 6 τελευταία παιχνίδια της, απέναντι σε καλύτερες άμυνες (Μπολόνια, Αταλάντα, Μίλαν, Γιουβέντους Χ2) από αυτή των Παρτενοπέι. Αξιόλογο το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Κάζα Πία – Φαμαλικάο

H Κάζα Πία έχει αλλάξει σύστημα και αγωνιστική ταυτότητα με την έλευση νέου προπονητή. Έχει γίνει πιο δημιουργική, πιο γρήγορη επιθετικά, σκόραρε και στα 5 παιχνίδια με τον Μορέιρα στον πάγκο, σημειώνοντας τρεις νίκες, πρωταγωνιστώντας σε 4 σερί G/G & Over 3.5!

Η Φαμαλικάο συνεχίζει τις ημιτελείς εμφανίσεις, συνεχίζει να αποδίδει κατώτερα των ποιοτικών δυνατοτήτων της. Πιθανώς να γίνει ανυπόμονη μετά από 6 παιχνίδια δίχως νίκη (0-4-2) στη Liga Portugal, έχει τo υλικό να συμβάλει σε γρήγορο παιχνίδι. Υπερβολικές οι τιμές των στοιχηματικών στα γκολ της αναμέτρησης, έχουμε την πολυτέλεια για ποντάρισμα στο Over 2 (ασιατικό) σε απόδοση 1.90.

Τσάβες – Σπόρτινγκ

Ουραγός η Τσάβες, με την χειρότερη άμυνα της Liga Portugal, αλλά στα δύο τελευταία απαιτητικά εκτός έδρας παιχνίδια ήταν απόλυτα ανταγωνιστική. Πρωτοπόρος η Σπόρτινγκ, με νικηφόρο σερί 6 αγώνων και 18 γκολ ενεργητικό τον τελευταίο μήνα, αλλά στα πρωταθληματικά της ταξίδια σπανίως κρατά ανέπαφη εστία. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.25, το οποίο επιβεβαιώθηκε στα 6/7 εντός έδρας της Τσάβες και στα 6/8 τελευταία εκτός έδρας της Σπόρτινγκ.

Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι

Σε “κίτρινη” φόρμα ο Γκιμαράες, δέχθηκε κάρτα και στα 5 τελευταία παιχνίδια της Νιουκάστλ, έφτασε τις 13 στην σεζόν, δύο εξ αυτών τις αντίκρισε στα δύο προηγούμενα ματς απέναντι στη Μαν. Σίτι μέσα στην σεζόν. Δίχως τον “διόσκουρο” Ζοέλιντον στο πλάι του σήμερα θα χρειαστεί να τρέξει ακόμα περισσότερο και το εκνευριστικό passing game της πρωταθλήτριας είναι αρκετά πιθανό να τον οδηγήσει ξανά σε μαρκάρισμα που χρήζει πειθαρχικού ελέγχου. Ποντάρισμα ξανά στο να δεχθεί κάρτα ο Γκιμαράες, σε απόδοση 2.65.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Στατιστική “ανωμαλία” τα 4 σερί ντέρμπι Βάσκων δίχως ισοπαλία, θα την κυνηγήσουμε σήμερα, στο αγκάνιωτο 3.58, αφού οι μεταξύ τους διαφορές είναι ελάχιστες. Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Αθλέτικ, πιο “σφυρηλατημένη” φέτος η Σοσιεδάδ που προέρχεται από 4/5 “μοιρασιές”.

Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν

Με τον Μπονιφάς στα πιτς λόγω τραυματισμού για το προσεχές μέλλον, ο Σικ θα κληθεί να κουβαλήσει το εκτελεστικό φορτίο για την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν. Ο Τσέχος επέστρεψε “ζεστός” από τον τραυματισμό του, πήγε στη διακοπή σκοράροντας 5 φορές στα 5 τελευταία παιχνίδια, το έκανε και στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας. Επιλογή λοιπόν το σκοράρισμα του Σικ σε απόδοση 2.09.

Μόντσα – Ίντερ

Δεν πείθει στα τελευταία παιχνίδια της Ίντερ, με πολύ κόπο και σασπένς κέρδισε (2-1) την αδύναμη Βερόνα το προηγούμενο Σάββατο. Δύσκολος αντίπαλος η κοντρολαρισμένη Μόντσα, που πέρσι της έκανε τη ζημιά στο “Μεάτσα”. Θα ρισκάρουμε στον άσο, σε απόδοση 7.00.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Τουρκία, Ελλάδα & Πορτογαλία, τοποθετημένες σε παρολί αξίας 5.67.

Πρώτη επιλογή το Over 2.5 (1.75) στο Ανκαραγκιουτσού – Κασίμπασα. Η Ανκαραγκιουτσού έχει πρόβλημα δημιουργίας, δεν σκόραρε στα δύο τελευταία (κεκλεισμένων) εντός έδρας ματς, αλλά η Κασίμπασα που παίζει με δύο 17χρονους στόπερ προσφέρεται για να αλλάξει αυτό. Συνεπής σε μεγάλα σκόρ οι φιλοξενούμενοι με τον Ουγκουρλού στον πάγκο, στο Over 2.5 πήγαν τα 6/7 από τότε που επέστρεψε στους “απάτσι”.

Δεύτερη επιλογή το Over 2 ασιατικό (1.75) στο Λαμία – Πανσερραϊκός. Προσπαθούν να παίξουν και όχι να “κλέψουν” Βόκολος και Γκαρσία, οι ομάδες τους παράγουν, παίζουν συνήθως ανοιχτά, σπανίως κρατούν το μηδέν πίσω. Προβλέπουμε γρήγορο ματς και το ασιατικό μας καλύπτει.

Τρίτη και τελευταία επιλογή το 1Χ & Over 1.5 (1.85) στο Εστορίλ – Μορεϊρένσε. Η Εστορίλ δέχθηκε 9 γκολ μέσα σε τέσσερις ημέρες από Σπόρτινγκ και Πόρτο, αλλά στα τρία τελευταία εντός έδρας για τη Liga Portugal πέτυχε ισάριθμες νίκες στο 4-0 απέναντι σε ανταγωνιστές για την παραμονή! Πιέζει ψηλά, παίζει γρήγορα και μπορεί να κουράσει μία Μορεϊρένσε που προέρχεται από ήττα-σοκ (1-4) από την Κάζα Πία, η οποία σταμάτησε αήττητο σερί 10 αγώνων (6-4-0) και προετοιμάστηκε μετ’ εμποδίων για το σημερινό παιχνίδι, λόγω επιδημίας γρίπης στο γκρουπ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:00 | Νάπολι – Σαλερνιτάνα  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.90)

17:30 | Κάζα Πία – Φαμαλικάο  ➡ Over 2 (απόδοση 1.90)

18:00 | Μπεσίκτας – Καραγκιουμρούκ  ➡ 1 & Under 4.5 (απόδοση 2.00)

20:00 | Τσάβες – Σπόρτινγκ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.25)

Παρολί

12:30 | Ανκαραγκιουτσού – Κασίμπασα  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.75)

20:00 | Λαμία – Πανσερραϊκός  ➡ Over 2 (απόδοση 1.75)

22:30 | Εστορίλ – Μορεϊρένσε  ➡ 1Χ & Over 1.5 (απόδοση 1.85)

Χινάρι

19:30 | Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Σοσιεδάδ  ➡ Χ (απόδοση 3.58)

Παίκτες

19:30 | Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι  ➡ Γκιμαράες κάρτα (απόδοση 2.65)

Σκόρερ

16:30 | Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν  ➡ Σικ να σκοράρει (απόδοση 2.09)

“Μπόμπα”

21:45 | Μόντσα – Ίντερ  ➡ 1 (απόδοση 7.00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ