Κύπελλο Αγγλίας και Αϊντχόφεν

Κύπελλο Αγγλίας και Αϊντχόφεν

Πάμε στοίχημα προγνωστικά από τον Ηρακλή Αντύπα για τα παιχνίδια της Τετάρτης (17/01)!

Καλημέρα φίλοι μου. Συνεχίστηκε χθες το περίεργο σερί που πηγαίνουμε ταμείο, ανά δύο μέρες, το οποίο για να τα λέμε όλα, δεν με χαλάει, σε καμία των περιπτώσεων. Το χθεσινό παρολί μίκρυνε, γιατί το ματς της Μάνσφιντ αναβλήθηκε και η δυάδα με απόδοση 3,44 ήρθε και μάλιστα με σασπένς.

Όχι στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, γιατί ο «άσος του Ατρόμητου ήρθε εύκολα (4-0), αλλά στο δεύτερο, όπου η Γιουβέντους πέτυχε το τρίτο γκολ στα τελειώματα. Θέλαμε να κερδίσει την Σασουόλο και να σημειωθούν τρία γκολ στο ματς και στο 89’ οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-0…

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η στήλη και ο πρώτος μήνας του χρόνου, μας έχει πάει αρκετά καλά. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και στις δύο εναπομείναντες εβδομάδες…

Πάμε στα σημερινά, όπου υπάρχουν αρκετά παιχνίδια και φυσικά στο πρόγραμμα το ματς που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας προγνωστικά

Νοκ άουτ παιχνίδι για τον θεσμό του Κυπέλλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα έχουμε παράταση και αν χρειαστεί και πέναλτι. Πρόκειται για επαναληπτικό ματς, μιας και στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Να συμβεί αυτό και σήμερα δεν το πιστεύω. Η Έβερτον ποντάρει στην έδρα για να πάρει τη νίκη και την πολυπόθητη πρόκριση, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν μια ήττα στα πέντε τελευταία τους ματς και εκτός έδρας έχουν βρει δίχτυα και στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους τους.

Θα ρισκάρω και θα πάρω το goal/goal σε απόδοση 1,90.

Μπλάκπουλ – Νότιγχαμ προγνωστικά

Λίγο έλειψε η Μπλάκπουλ να κάνει την έκπληξη, αφού πήγε στην έδρα της Νότιγχαμ και προηγήθηκε με 2-0. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε 2-2, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή. Ως εκ τούτου, οδηγήθηκαν σε επαναληπτικό, στον οποίο η Μπλάκπουλ θα παλέψει για την έκπληξη, αλλά είναι δύσκολο να αποκλείσει ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Νότιγχαμ είναι κλάσεις ανώτερη και τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο κατηγορίες. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν την πρόκριση και εκτιμώ ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη. Με την αλλαγή προπονητή, σκοράρουν με σχετική ευκολία και θα τους τιμήσω με… κάλυψη.  Το 1,90 που δίνει το «διπλό» είναι τίμια απόδοση, αλλά η Μπλάκπουλ στην έδρα της μετρά επτά σερί νίκες! Για αυτό θα πάρω το Χ2 σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 2,30 στις στοιχηματικές εταιρίες.

Αϊντχόφεν – Τβέντε προγνωστικά

Αυτά που κάνει φέτος η Αϊντχόφεν, γίνονται μόνο στο Football Manager! Στο πρωτάθλημα μετρά 16 νίκες σε ισάριθμα ματς (!), προκρίθηκε από τον όμιλο στο Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα θέλει να συνεχίσει και στο Κύπελλο.

Υποδέχεται την Τβέντε και φυσικά είναι το φαβορί για τη νίκη, έστω και αν οι φιλοξενούμενοι συγκαταλέγονται στις καλές ομάδες της κατηγορίας και βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Θα ποντάρω στην απίστευτη φέτος Αϊντχόφεν και θα προσθέσω και το over 2,5 για να φτάσει ο «άσος» στο 1,93.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ