Δύο επιλογές απο Ιταλία

Δύο επιλογές απο Ιταλία

Τα προγνωστικα ποδοσφαιρου του Τσάρλυ για τα παιχνίδια της Κυριακής (21/01)!

Εξάποντο παραμονής. Η Φροζινόνε υποδέχεται την Κάλιαρι. Οι δύο ομάδες έχουν αντίστροφη πορεία.

Φροζινόνε – Κάλιαρι Προγνωστικά

Αντίστροφες πορείες

Η Φροζινόνε, έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και τρέχει ένα αρνητικό σερί με 5 συνεχόμενες ήττες, που συνολικά είναι 0-1-6. Ρεκόρ που την έχει ρίξει στην 15η θέση μόλις στο +2 απο την επικίνδυνη ζώνη. Η Κάλιαρι αντίθετα, μοιάζει να έχει βρει τα πατήματα της. Χτυπά τα παιχνίδια της και παίρνει ότι μπορεί από κάθε αγώνα. ‘Έπαιξε πολύ καλύτερα απο την Έμπολι και έμεινε άδικα στην λευκή ισοπαλία 1,44-0,22 xg. Ακολούθησε ισοπαλία στην έδρα της Λέτσε και μεγάλη νίκη, με 2-1 επι της Μπολόνια.

Η Κάλιαρι ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ρεκόρ 0-2-6 και έχει ακολουθήσει ένα ρεκόρ 4-4-4. Οι 16 βαθμούς στα τελευταία 12 παιχνίδια, την έχουν φέρει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη έστω για έναν βαθμό και υπάρχει μία δυναμική σωτηρίας. Η κατάσταση, η φόρμα των δύο ομάδων, οδηγεί στο Χ2Δ που βρίσκεται στο 1,62.

Λέτσε – Γιουβέντους Προγνωστικά

Πατάει κορυφή

Δεν φαινόταν ικανή η Γιουβέντους, να τρέξει τόσο μεγάλο σερί. Η ικανότητα της όμως να κερδίζει στο ένα γκολ διαφορά την κράτησε στο -2 απο την Ίντερ. Μέχρι να έρθει η επικράτηση με 3-0 επι της Σασουόλο, την περασμένη Τρίτη, η Γιουβέντους μετρούσε 9 νίκες σερί στο ένα γκολ διαφορά. Το συνολικό θετικό ρεκόρ που τρέχει η ομάδα του Αλέγκρι είναι 12-3-0 και της επιτρέπει να βρίσκεται στο -2 απο την Ίντερ. Όσο οι αγωνιστικές περνάνε και είναι κοντά, αρχίζει να μεγαλώνει η πίστη πως μπορεί να χτυπήσει την Ίντερ. Μοιάζει σαν τα αποτελέσματα, να έχουν δώσει ώθηση και το γεγονός πως υπάρχει περιθώριο βελτίωσης δημιουργεί και αισιοδοξία.

Η Ίντερ δεν έδωσε λόγω, του Σούπερ Καπ, αγώνα για το πρωτάθλημα αυτήν την αγωνιστική. Στην Λέτσε λοιπόν, η Γιουβέντους έχει την ευκαιρία, να πάρει προβάδισμα στην βαθμολογία, έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο. Ψυχολογικά είναι σημαντικό. Ένα γκολ στα τελευταία 4 έχει πετύχει η Λέτσε, σε ένα ρεκόρ 0-1-3 που τρέχει, το γεγονός πως η Γιουβέντους μπορεί να την κρατήσει εύκολα στο μηδέν, μοιάζει να είναι αρκετό για την να της δώσει την νίκη. Το διπλό στο 1,66.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ