Η επιστροφή του μπόμπερ

Η επιστροφή του μπόμπερ

Η επιστροφή του “ασώτου” Τόνι πλήρωσε χθες στο Λονδίνο και με το σκοράρισμά του και με το 1 & Over 1.5 της Μπρέντφορντ. Από ημίχρονο πληρωθήκαμε τα Over σε Λαμία και Εστορίλ, αλλά χάθηκε το G/G στο “Ντραγκάο” και το παρολί ελέω συντριβής του Σάντος από τη νεοφώτιστη Πεντίκσπορ.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Στις +76.3 μονάδες ο σαββατιάτικος απολογισμός, στις +327 μονάδες ο ετήσιος και προχωράμε στα κυριακάτικα προγνωστικά στοιχήματοςμε κεντρική ιδέα την επιστροφή ενός ακόμη killer στράικερ.

Τραμπζονσπόρ – Γαλατασαράι

Η Τραμπζονσπόερ έχει γίνει ξανά ομάδα με τον Αβτσί στον πάγκο, αλλά το αήττητο σερί (6-2-0) που τρέχει τον τελευταίο ενάμιση μήνα είναι ελαφρώς πλασματικό. Την περασμένη Κυριακή υπέφερε για να κρατήσει το βαθμό στην Αττάλεια (1-1) όπου έδειξε ότι οι συσσωρευμένες απουσίες την έχουν αποδυναμώσει πολύ στο επιθετικό κομμάτι. Ουδείς επιστρέφει σήμερα κι ο Μπακασέτας αποχαιρετά.

Αντιθέτως, στη Γαλατασαράι υπάρχει μαζική επιστροφή πρωταγωνιστών, σημαντικότερη όλων αυτή του μπόμπερ Ικάρντι, ο οποίος ανάρρωσε από το κάταγμα σε οστό του προσώπου και ξαναδίνει οντότητα στην επίθεση του Μπουρούκ. Έχασε έδαφος (-2) η “τσιμ-μπομ” στην ξέφρενη κούρσα τίτλου με την τελευταία εκτός έδρας γκέλα και πηγαίνει πεισμωμένη στην σημερινή μάχη. Στην οποία υπερτερεί, ποιοτικά, ταχυδυναμικά, εμπειρικά. Επιλογή το διπλό σε απόδοση 1.91.

Φενέρμπαχτσε – Σαμσουνσπόρ

Πετάει φωτιές η επίθεση της Φενέρμπαχτσε, ο κόουτς Καρτάλ κρατά “ζεστούς” όλους τους μεσοεπιθετικούς του. Στο “Σαράτσογλου” έχει πετύχει 33 γκολ σε 10 ματς της Super Lig και στα 4 τελευταία εντός (πλήν του ντέρμπι) πέτυχε 6, 7, 4 & 4! Δύσκολα να περιορίσει τους Τζέκο, Τάντιτς, Ουντέρ, Καχβετσί, Ζιμάνσκι, Μπατσουαγί η ομάδα της Σαμσούντας, θα πάμε στο Over 2.5 (ομαδικό) για τη Φενέρμπαχτσε σε απόδοση 1.88.

Μπέτις – Μπαρσελόνα

Σε κρίση η Μπάρσα, ο Τσάβι αμφισβητείται, υπήρξαν δημοσιεύματα ότι έχει χάσει τα αποδυτήρια. Η άμυνά του είναι σταθερά προβληματική, σπανίως κρατά το μηδέν, ακόμα πιο σπάνιο το φαινόμενο να μην επιτρέψει καθαρές ευκαιρίες στον αντίπαλο. Την Πέμπτη δέχθηκε γκολ κι από την Ουνιονίστας της Γ’ κατηγορίας!

Η Μπέτις δεν είναι τόσο ρευστή δημιουργικά, αλλά στο “Βιγιαμαρίν” βάζει παραδοσιακά δύσκολα στους μεγάλους. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5, σε απόδοση 2.01, το οποίο επιβεβαίωθηκε και στα 5 τελευταία μεταξύ τους στην Ανδαλουσία.

Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ

Με 10 απουσίες ταξιδεύει στον αγγλικό νότο η Λίβερπουλ, με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί (4/4) και να κλείσει την εβδομάδα στο +5 από τους ανταγωνιστές της. Χωρίς Σαλάχ, Αλεξάντερ-Άρνολντ μεταξύ άλλων.

Έχουν μεγαλύτερο φορτίο να κουβαλήσουν οι εναπομείναντες και δει ο Νούνιες, ο οποίος είναι σταθερά μέσα στις φάσεις, αλλά και τρομερά δύστοκος. Στο Vitality όμως έχει καλές αναμνήσεις, το Νοέμβριο σκόραρε με υπέροχο τελείωμα στο 1-2 της Λίβερπουλ για το Λιγκ Καπ. Θα ποντάρουμε να σταματήσει η γκίνια του Ουρουγουανού, στο 2.50 το σκοράρισμά του.

Γκιμαράες – Εστρέλα Αμαδόρα

Υπερβολικό το αήττητο σερί (6-2-0) που τρέχει η Γκιμαράες, δεν ήταν καλύτερη στις δύο πρόσφατες εντός έδρας νίκες της, στο 2-1 επί της Αρούκα απειλήθηκε πλειστάκις στις μεταβάσεις. Υπερβολικός ο φαβοριτισμός της απέναντι σε μία Εστρέλα που στα εκτός έδρας έχασε μόνο σε “Ντα Λουζ” & “Αλβαλάδε” κι έχει ταχυδυναμικούς παίκτες μπροστά για να κάνει τη ζημιά, η οποία νομοτελειακά θα έρθει για την Βιτόρια. Ρίσκο στο διπλό, σε απόδοση 6.00.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Ιταλία & Ισπανία, τοποθετημένες σε παρολί αξίας 5.11.

Πρώτη επιλογή το 1Χ (1.72) στο Σαλερνιτάνα – Τζένοα. Αδικημένη από τα τελευταία αποτελέσματα η Σαλερνιτάνα. Ήταν εξόχως ανταγωνιστική απέναντι σε Νάπολι και Γιουβέντους, αλλά από αμφότερες ηττήθηκε με γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ στο 90′ ισοφαρίστηκε κι από τη Μίλαν! Θέμα χρόνου να δικαιωθεί και ο σημερινός αντίπαλος δεν είναι τόσο ανώτερος για να προσφέρεται καθαρό φαβορί στο “Αρέκι”. Μία νίκη στα 9 τελευταία έχει πετύχει η Τζένοα…

Δεύτερη επιλογή το διπλό (1.70) στο Λέτσε – Γιουβέντους. Έχει πάρει φόρα η Γιουβέντους, την Τρίτη πέτυχε 6η διαδοχική νίκη κι από τα τέλη Σεπτεμβρίου τρέχει ρεκόρ 14-3-0! Υπάρχει ισχυρή συσπείρωση στην ομάδα, ο Αλέγκρι έχει βρει ρόλους στο ρόστερ του και τα όνειρα τίτλου μεγαλώνουν. Θα την εμπιστευτούμε απέναντι σε μία Λέτσε με επιθετικό πρόβλημα τον τελευταίο μήνα, με ένα γκολ σε 4 ματς.

Τρίτη επιλογή το να δεχθεί περισσότερες κάρτες η Σεβίγια (1.75) στη Χιρόνα. Καμία σχέση το ποδόσφαιρο που παίζουν οι δύο ομάδες, οι Σεβιγιάνοι γνωρίζουν ότι δεν έχουν τύχη αν δεν οδηγήσουν το ματς στη δύναμη, αν δεν κλωτσήσουν για να κόψουν τον ρυθμό. Αρκετά ρεαλιστικό το σενάριο να “κιτρινιστούν” περισσότερο από τους Καταλανούς, άλλωστε στην τρέχουσα σεζόν έχουν δεχθεί 125 κάρτες σύνολο, ενώ η Χιρόνα 91.

Προγνωστικά Στοιχήματος

15:00 | Φενέρμπαχτσε – Σαμσουνσπόρ  ➡ Φενέρμπαχτσε Over 2.5 (απόδοση 1.88)

18:00 | Τραμπζονσπόρ – Γαλατασαράι  ➡ 2 (απόδοση 1.91)

19:30 | Μπέτις – Μπαρσελόνα  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.01)

Παρολί

19:00 | Σαλερνιτάνα – Τζένοα  ➡ 1Χ (απόδοση 1.72)

21:45 | Λέτσε – Γιουβέντους  ➡ 2 (απόδοση 1.70)

22:00 | Χιρόνα – Σεβίγια  ➡ Σεβίγια περισσότερες κάρτες (απόδοση 1.75)

Σκόρερ

18:30 | Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ  ➡ Νούνιες να σκοράρει (απόδοση 2.50)

“Μπόμπα”

22:30 | Γκιμαράες – Εστρέλα Αμαδόρα  ➡ 2 (απόδοση 6.00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ