Αυτούς ξέρουμε, αυτούς εμπιστευόμαστε

Αυτούς ξέρουμε, αυτούς εμπιστευόμαστε

Εκνευριστικά αργή στο τελευταίο τρίτο η Μπράιτον, ελλιπής ποιοτικά στις μεταβάσεις της η Γουλβς, δεν πρόσφεραν θέαμα στο ΑΜΕΧ. Έμεινε στο 0-0 το ματς με 1.25 – 1.38 xGoals για να χαθεί το Over 3.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Ούτε στην Καισάρεια ήρθαν τα γκολ που περιμέναμε για να χαθεί το παρολί με 2/3 επιλογές και να χάσουμε 60 μονάδες από το ετήσιο ταμείο. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματοςμε γνώριμους πρωταγωνιστές.

Μπράγκα – Σπόρτινγκ

Ημιτελικός για το Final Four του Λιγκ Καπ, σε ουδέτερη έδρα (Λεϊρία) με απευθείας διαδικασία των πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.

Η Μπράγκα επέστρεψε στις νίκες με την ανατροπή στην έδρα της Φαμαλικάο (1-2), αλλά η εμφάνισή της κυμάνθηκε ξανά σε κάτω του μετρίου επίπεδα. Δεν είναι καλά οι “αρσεναλίστας” και στα πρόσφατα δυνατά τεστ με τα έτερα “θηρία” της Πορτογαλίας απέτυχαν.

Αντιθέτως, η Σπόρτινγκ ρολάρει, με 8 σερί νίκες και 26 γκολ ενεργητικό από τα μέσα Δεκεμβρίου κι έπειτα. Είχε εικόνα επίδοξης πρωταθλήτριας στα δύο πρόσφατα διπλά, διατηρήθηκε στην κορυφή της Liga Portugal. Άξια στοιχηματικής εμπιστοσύνης η ομάδα του Αμορίμ, μας δικαίωσε πριν 5 ημέρες, θα πάμε στο 2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.35.

Έξτρα ποντάρισμα το σκοράρισμα του Γκιόκερες σε απόδοση 2.44. Υπερόπλο ο Σουηδός στράικερ, στο 2-5 της Πέμπτης στη Βιζέλα έφτασε τα 22 γκολ στην σεζόν (+10 ασίστ) και απέναντι στα αργά στόπερ της Μπράγκα αναμένεται να κάνει θραύση.

Πεντίκσπορ – Κασίμπασα

Η Πεντίκσπορ προέρχεται από τον θρίαμβο επί της Μπεσίκτας (4-0) και η επιθετική της δυναμική έχει εκτοξευθεί με τις φρέσκες προσθήκες των Ναγίρ (δανεικός από Φενέρ) και Τιάμ (μέχρι πρότινος αρχισκόρερ της Καϊσέρισπορ).

Θα μπει με ενθουσιασμό στο μίνι-ντέρμπι για να βγει επιτέλους από την επικίνδυνη ζώνη και η αγαπημένη στοιχηματικά Κασίμπασα, που προέρχεται από 8/10 (τουλάχιστον) Over 2.5, είναι ο κατάλληλος αντίπαλος για να ψάξουμε ξανά πολλά γκολ. Επιλογή το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.00.

Τσέλσι – Μίντλεσμπρο

Ημιτελικός-ρεβάνς για το Carabao Cup, με τη Μίντλεσμπρο να έχει αυξήσει τις πιθανότητές της για ταξίδι στο Γουέμπλεϊ μετά το πλασματικό 1-0 της 9ης Ιανουαρίου. Η Τσέλσι παραμένει ξεκάθαρο φαβορί και η πρόκρισή της πληρώνει ελάχιστα. Αναμένεται να κυριαρχήσει, να πατήσει πολλές φορές την περιοχή της “μπόρο”, όπως έκανε και στο Riverside, όπου της έλειψε η καλή εκτέλεση.

Είναι ζωτικής σημασίας το να επιστρέψουν στο προσκήνιο οι “μπλε”… θα κάνουν το κάτι παραπάνω και χωρίς VAR μπορεί να δούμε περίεργα πράγματα υπέρ του ισχυρού. Θα ρισκάρουμε στο να κερδίσει πέναλτι η Τσέλσι σε απόδοση 3.90, κάτι που συνέβη στα 4/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Πεντίκσπορ – Κασίμπασα  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.00)

21:45 | Μπράγκα – Σπόρτινγκ  ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 2.35)

Σκόρερ

21:45 | Μπράγκα – Σπόρτινγκ  ➡ Γκιόκερες να σκοράρει (απόδοση 2.44)

“Μπόμπα”

22:00 | Τσέλσι – Μίντλεσμπρο  ➡ Τσέλσι να κερδίσει πέναλτι (απόδοση 3.90)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ