Ρεπετισιόν στο Μετροπολιτάνο

Ρεπετισιόν στο Μετροπολιτάνο

Επιστροφή στα κέρδη με 2/2 χθεσινές επιλογές από Τουρκία & Ισπανία. Πλήρωσε με άγχος η Αντάλιασπορ το 1 & Under 4.5, αντιθέτως το G/G & Over 2.5 στο Σαν Μαμές “πρασίνισε” από το 32′, για +60 μονάδες στο ταμείο.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, δηλαδή στο εξής ένα από την ισπανική πρωτεύουσα.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίγια

Νοκ άουτ προημιτελικός για το Copa Del Rey στη Μαδρίτη, 22 ημέρες μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη La Liga, όταν η Ατλέτικο επικράτησε 1-0 διά πυρός και σιδήρου. Σε ματς με 10 κίτρινες κάρτες και αποβολή της στο 70′.

Η ομάδα του Σιμεόνε έκανε επική πρόκριση στη φάση των “16”, επικρατώντας 4-2 στην παράταση στο derby madrileno και βλέπει ως μεγάλη ευκαιρία τον θεσμό για να επιστρέψει στους τίτλους, αφού στο πρωτάθλημα έχει χάσει την επαφή με την κορυφή.

Η Σεβίγια συνεχίζει να τρεκλίζει και με τον Σάντσες Φλόρες στον πάγκο, παραμένει τρομερά ευάλωτη ανασταλτικά. Την Κυριακή έφαγε 5 γκολ για πλάκα στη Χιρόνα, τρία μέσα σε 6 λεπτά κι ενώ είχε πάρει το μομέντουμ της αναμέτρησης με γρήγορο προβάδισμα.

Θα ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα, προβλέποντας ρεπετισιόν στο Μετροπολιτάνο, δηλαδή νίκη των Μαδριλένων και πολλές κάρτες ξανά. Επιλογή το 1 & Over 3.5 κίτρινες κάρτες σε απόδοση 2.05.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίγια  ➡ 1 & Over 3.5 κάρτες (απόδοση 2.05)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ