
Στο καθιερωμένο ζέσταμα της Παρασκευής, ελπίζοντας πως θα βρούμε χημεία σωστή για τα προγνωστικά στοιχήματος.
Γράφει ο Φρουρός…
Χάλεσερ – Μανχάιμ
Το 2Χ2 με την επανέναρξη γράφει η Χάλεσερ, στα έξι τελευταία σκόραρε 13 φορές. Δε τραβάει εκτός έδρας η Μανχάιμ, έξι σερί ήττες μετρά με 15 τέρματα παθητικό. Χάλεσερ over 1,5 (1,98)
Φαρούλ – Κραϊόβα 1948
Νίκη για τη Φαρούλ στο 2024 με 1-2, ήττα για την Κραϊόβα στη ματσάρα απέναντι στη Ραπίντ με 4-3. Αμφότερες παίζουν ανοιχτά, η προϊστορία τους ευνοεί το Over 2,5 (1,90) και το κρατάμε.
Μπρίστολ Σίτι – Νότιγχαμ
Υποψιασμένη θα πρέπει να πάει η Νότιγχαμ, ήδη η Μπρίστολ πέταξε έξω τα ‘’Σφυριά’’ του Λονδίνου. Πάντως τα παιχνίδια πλέον της Νότιγχαμ έχουν εκατέρωθεν τέρματα, νομίζω πως το αμφίσκορο έχει τύχες. G/G (1,95)
Αλμερία – Αλαβές
Αδειάζει η κλεψύδρα για την Αλμερία, προσωπικά θεωρώ πως δεν προλαβαίνει ούτε με θαύμα. Άξιο αναφοράς είναι πως όταν ανταμώνουν κοκκινίζει το γήπεδο, αρκετές κάρτες στα παιχνίδια τους, όπως κι οι αποβολές. 4/5 Κόκκινες στα πιο πρόσφατα ραντεβού τους, ο αγαπημένος Μιχαλάκης (Μιγκελίτο Ορτίθ) σφυρίζει απόψε, έχει δείξει 6/10 κόκκινες στα φετινά του παιχνίδια, οι πέντε μάλιστα απ’ ευθείας.

Πώς το ελληνικό διαβατήριο του Ντάνστον μπορεί να φέρει αποχώρηση από τον Ολυμπιακό (vids)
Κόκκινη Κάρτα στο ζουμερό (4,35) και τουφεκιά στην απ’ ευθείας Κόκκινη (12,00)


















