Γιουβέντους και μετά βράδυ…

Γιουβέντους και μετά βράδυ…

Τα προγνωστικα ποδοσφαιρου του Ηρακλή Αντύπα για τα παιχνίδια του Σαββάτου (27/01/2024)!

Καλημέρα φίλοι μου και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Η τριάδα ρίσκου που σας πρότεινα χθες, δεν πέρασε και έτσι δεν είχαμε ρεπετισιόν στις επιτυχίες. Με δικαίωσε μόνο η Άιντραχτ, που έστω και δύσκολα, κέρδισε με 1-0 την Μάιντς.

Στην Ολλανδία, έλειψε ένα γκολ, αφού η Ντε Γκράαφσαπ κέρδισε με 3-0 τη Φένλο και δεν εμφανίστηκε το over 3,5, ενώ η Νότιγχαμ δεν ηττήθηκε (πέρασε το Χ2), αλλά το ματς έμεινε στο 0-0.

Γενικά δεν ήταν καλή βραδιά, αφού πολλά παιχνίδια κόλλησαν και τα γκολ ήταν λίγα. Και όταν δεν… σπαρταράει το δίχτυ, γκολ δεν μπαίνουν.

Σήμερα το κουπόνι είναι πλούσιο. Υπάρχουν επιλογές και πάμε να δούμε τα τρία ματς με τα οποία θα ασχοληθούμε.

Γιουβέντους – Έμπολι προγνωστικά

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Γιουβέντους και προσπέρασε την Ίντερ στην βαθμολογία, με ένα παιχνίδι περισσότερο. Μετρά επτά σερί νίκες (οι δύο για το Κύπελλο) και στις έξι σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία γκολ.

Με άλλα λόγια τις νίκες, τις συνδυάζει με over 2,5 και αυτή θα είναι η επιλογή μου στο εντός έδρας ματς με την Έμπολι. Το συνδυαστικό στοίχημα, έχει απόδοση 2,02 και θα το τιμήσω.

Οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για την παραμονή, πήραν μεγάλη νίκη κόντρα στη Μόντσα (3-0), αλλά σήμερα δύσκολα θα σταθούν όρθιοι και θα πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Μαρσέιγ – Μονακό προγνωστικά

Να μπει στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο παλεύει η Μαρσέιγ, η οποία μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε στο Κύπελλο, στα πέναλτι από τη Ρεν. Σήμερα υποδέχεται τη Μονακό και στοχεύει στη νίκη. Μιλάμε για ομάδα που έχει συμπληρώσει επτά παιχνίδια χωρίς ήττα (στο πρωτάθλημα) και μετρά τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Ο απολογισμός της, θα ήταν καλύτερος, αν δεν δεχόταν με ευκολία γκολ, αφού στα έξι από τα τελευταία επτά ματς, η εστία της παραβιάστηκε.

Οι φιλοξενούμενοι τώρα, έχουν τους ίδιους στόχους με την Μαρσέιγ, αλλά βλέπουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν και εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η επιλογή μου στην συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ, σε απόδοση 1,91.

Χέρακλες – Άγιαξ προγνωστικά

Αν μη τι άλλο στα παιχνίδια του Άγιαξ, βλέπεις γκολ, αρκετά γκολ. Έχουμε και λέμε. Ο «Αίαντας» προέρχεται από 11 σερί over 2,5 (σε όλες τις διοργανώσεις) στα 10 σκόραραν και οι δύο ομάδες και τα οκτώ ήρθαν over 3,5!

Η επιλογή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Χέρακλες αποτελεί μονόδρομο. Θα αγοράσω στο 2,10 το να σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα γκολ. Εμπεριέχει ρίσκο, η επιλογή, αλλά όχι μεγάλο. Άλλωστε και οι γηπεδούχοι μπορούν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ