Τα αποθέματα ενέργειας της Βαλένθια

Τα αποθέματα ενέργειας της Βαλένθια

Καλημέρα σας. Παρότι το τέμπο ήταν υψηλό, η αστοχία τόσο της Μανρέσα, όσο και της Μπρεογάν δε μας επέτρεψαν να πληρωθούμε. Και αυτό διότι η φιλοξενούμενη είχε 9 χαμένες βολές και 6/25 τρίποντα! Έτσι με σκορ 83-68 πιάσαμε τον «άσο» και το Over 79,5 πόντοι της γηπεδούχου, αλλά όχι της ομάδας από το Λούγκο.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός…

Παρότι μας πλήγωσε χθες, δεν πρόκειται να φύγουμε από την Ισπανία. Άλλωστε από το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής θα έρθει η επιλογή μας στο παμε στοιχημα

Βαλένθια – Ουνικάχα Μάλαγα Προγνωστικά

Από τη στιγμή που επέστρεψαν όλοι οι τραυματίες της, η Βαλένθια είναι άλλη ομάδα. Παίζει πιο επιθετικά στην άμυνά της και αυτό δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην εκάστοτε αντίπαλό της. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πυραυλοκίνητη Μπασκόνια έμεινε στους 62 πόντους στο μεταξύ τους, την Παρασκευή για την Ευρωλίγκα.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Ουνικάχα είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στη Liga Endesa. Δεν είναι τυχαίο ότι μετρούσε 14 διαδοχικές επιτυχίες στο πρωτάθλημα, πριν από την ήττα της με 85-81 από την Μπανταλόνα, το προηγούμενο Σάββατο στην Καταλονία και πλέον θέλει να χτίσει ένα νέο σερί.

Θεωρούμε ότι η αμυντική συμπεριφορά των γηπεδούχων θα κρίνει το ματς. Αν έχουν τα αποθέματα ενέργειας για να πιέσουν τη Μάλαγα, τότε θα πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε ότι αυτό θα συμβεί, οπότε κρατάμε τον «άσο» στο 1,85.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:30 Βαλένθια – Ουνικάχα Μάλαγα: Βαλένθια ➡απόδοση 1,85

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ