Ξεφτιλίστηκαν κι αντιδρούν

Ξεφτιλίστηκαν κι αντιδρούν

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με την Πρέμιερ συνοδευτικό αυτή τη φορά.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Θετικός ο απολογισμός (+35 μονάδες) από το 1ο μέρος της εμβόλιμης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Πετύχαμε διάνα στο Λονδίνο, με το 1 & Over 1.5 της Κρίσταλ Πάλας (3-2) + το σκοράρισμα του Ολίσε. Λίγο πιο βόρεια όμως, στο Λούτον, οι “χάτερς” ήταν ισοπεδωτικοί στο 4-0 και η Μπράιτον δεν βρήκε ούτε το γκολ της τιμής για να χαθεί το Goal/Goal & Over 2.5.

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με την Πρέμιερ συνοδευτικό αυτή τη φορά.

Μπαρσελόνα – Οσασούνα

Ξεφτιλίστηκαν οι Καταλανοί στην 5αρα από τη Βιγιαρεάλ, σε βαθμό που ο Τσάβι ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Μερικοί παίκτες ενδεχομένως να πέτυχαν και τον στόχο τους με τα “ύποπτα” λάθη που έκαναν. Η αντίδραση αναμένεται άμεση, απέναντι σε μία μέτρια Οσασούνα δίχως ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο πλέον.

Την κέρδισαν στο Αραβικό Σούπερ Καπ οι “μπλαουγκράνα” και γενικά η δημιουργία τους είναι σε υψηλό επίπεδο. Η άμυνα που είναι που μπάζει και οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βοηθήσουν σε υψηλό σκορ. Επιλογή το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.91.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

O Ατρόμητος πήρε προβάδισμα στο σκορ του ζευγαριού με την ανατροπή της προηγούμενης εβδομάδα στη Λεωφόρο, αλλά στο κομμάτι της πρόκρισης παραμένει αουτσάιντερ, σύμφωνα με τους book. Έδειξε ικανός να χτυπήσει τη φανερή αδυναμία του Παναθηναϊκού στο αμυντικό transition και ο περήφανος Τερίμ δεν αναμένεται να αλλάξει τον τρόπο που επιτίθεται, θα αφήσει και πάλι χώρους για να τρέξουν οι γηπεδούχοι. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5, στο υψηλότατο 2.67, το οποίο επιβεβαιώθηκε και στα δύο φετινά μεταξύ τους.

Έξτρα ποντάρισμα στο Περιστέρι το να δεχθεί κάρτα ο Τσιντώτας, σε απόδοση 7.00. Στο σενάριο που ο Ατρόμητος έχει σκορ πρόκρισης στο δεύτερο ημίχρονο ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου αναμένεται να ροκανίσει τον χρόνο. Ενδεχομένως σε σημείο που να χρειαστεί “κιτρίνισμα” από το διαιτητή.

Λίβερπουλ – Τσέλσι

Προφανώς η Λίβερπουλ είναι καλύτερη ομάδα, πολύ πιο δεμένη από τους “μπλε” που ακόμα ψάχνονται, αλλά οι αποδόσεις στον άσο είναι αστείες. Η Τσέλσι έχει το υλικό, την ποιότητα, την ταχυδύναμη να τα βάλει με τους “κόκκινους” σε μία βραδιά και στο Άνφιλντ έχει θετική παράδοση τα τρία τελευταία χρόνια (1-2-0). Υπάρχει στοιχηματική αξία σε όλα τα πονταρίσματα προς τα δεξία, θα πάρουμε το ρίσκο με 2 & Goal/Goal σε απόδοση 9.00.

Τότεναμ – Μπρέντφορντ

Η Τότεναμ δεν είναι στα καλύτερά της, έχει επηρεαστεί από τις απουσίες, αλλά ο Πόρο είναι εκ των διακριθέντων στα τελευταία παιχνίδια της. Τα ανεβάσματά του είναι διαρκή, παίρνει πρωτοβουλίες, εκτελεί συχνά, έχει 1.7 σουτ μ.ο. στην Πρέμιερ Λιγκ. Ευνοεί το σημερινό ματσάρισμα να πρωταγωνιστήσει, αφού για την Μπρέντφορντ αναμένεται να ξεκινήσει ο επιθετικής φύσης Λιούις-Πότερ ως αριστερό full back. Επιλογή λοιπόν το Over 0.5 σουτ εντός εστίας για τον Πόρο, σε απόδοση 2.50.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Ατρόμητος – Παναθηναϊκός  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.67)

20:00 | Μπαρσελόνα – Οσασούνα  ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 1.91)

Παίκτες

19:00 | Ατρόμητος – Παναθηναϊκός  ➡ Τσιντώτας κάρτα (απόδοση 7.00)

21:30 | Τότεναμ – Μπρέντφορντ  ➡ Πόρο Over 0.5 σουτ εντός εστίας (απόδοση 2.50)

“Μπόμπα”

22:15 | Λίβερπουλ – Τσέλσι  ➡ 2 & Goal/Goal (απόδοση 9.00)

Πηγή: Bethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ