Κερδίζει μετά από γκέλα

Κερδίζει μετά από γκέλα

Τα προγνωστικά στοιχήματος του Τσάρλυ για τα παιχνίδια της Παρασκευής (02/02)!

Στρασβούργο – Παρί

Η Παρί πρέπει να είναι έτοιμη για την νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρότι τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο, η κλήρωση της έκανε την χάρη να μην βρει κάποιο μεγαθήριο και να πέσει πάνω στην Σοσιεδάδ, που δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αυτήν την εποχή.

Θα βοηθήσει σημαντικά το έργο του Ενρίκε, η ομάδα του να έχει καθαρίσει το πρωτάθλημα όταν θα μπει σε αυτήν την απαιτητική διαδικασία που ο στόχος είναι να πάει όσο γίνεται πιο μακριά.

Αν εξαιρέσουμε τις δύο πρώτες αγωνιστικές που η Παρί μπήκε στο πρωτάθλημα με δύο ισοπαλίες, όλες τις άλλες φορές 4 για την ακρίβεια η ομάδα του Ενρίκε μετά από γκέλα στο πρωτάθλημα κέρδισε και μάλιστα με διαφορά μεγαλύτερη από ενός γκολ.

Πώληση σοκ

Πηγαίνει στην έδρα του Στρασβούργου με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να μην επιτρέψει να μειωθεί η διαφορά περισσότερο από τους 6 βαθμούς που βρίσκεται σήμερα. Στο Στρασβούργο έσκασε σαν σοκ η πώληση του αρχηγού επι χρόνια βασικού γκολκίπερ Σελς στην Νότιγχαμ.

Την θέση του κάτω απο τα δοκάρια θα πάρει ο Μαροκινός Μπελαρούζ, που σήμερα απέναντι στην Παρι θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο Σαμπιονά. Έχει αγωνιστεί μόνο σε χαμηλές κατηγορίες. Το Στρασβούργο όπως αναμενόταν βρήκε την άκρη και ανέβηκε στις μεσαίες θέσεις. Δεν πρόκειται να κινδυνέψει, δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από μία άνετη παραμονή. Το διπλό στο 1,60.

Μπιλμπάο – Μαγιόρκα

Σε διπλό ταμπλό

Μπιλμπάο και Μαγιόρκα πραγματοποιούν εκπληκτική πορεία στο κύπελλο καιέχουν φτάσει στα ημιτελικά. Την εβδομάδα που έρχεται η Μπιλμπάο θα δώσει τον πρώτο ημιτελικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μαγιόρκα με την Σοσιεδάδ. Το γεγονός πως και οι δύο ομάδες έχουν μαζέψει πολλά παιχνίδια το τελευταίο διάστημα, δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα στην ομάδα με τις λιγότερες λύσεις και την πιο φτωχή ποιότητα.

Η λογική λέει πως η Μαγιόρκα θα βάλει τρεις ομάδες από κάτω της στο τέλος της χρονιάς, όμως είναι φανερό πως η μακρά πορεία της στο κύπελλο, της έχει στοιχίσει στο πρωτάθλημα. Το 2024 έχει δώσει 4 παιχνίδια για το πρωτάθλημα, έχει ρεκόρ 0-2-2 και έχει πετύχει 4 τέρματα. Η Μπιλμπάο προέρχεται από δύο σερί εκτός έδρας γκέλες. Έχασε 1-0 στο Μεστάγια κόλλησε στο 0-0 στην έδρα της Κάντιθ. Αποτελέσματα που την έριξαν απο την 4άδα. Η ομάδα του Βαλβέρδε έχει κάνει μία σπουδαία πορεία και είναι φανερό πως έχει δυνατότητες, αν θέλει να διεκδικήσει την 4ή θέση, έχει την υποχρέωση σήμερα να κερδίσει. Ο άσος στο 1,60.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ