Ευνοϊκό timing για την Στουτγκάρδη

Ευνοϊκό timing για την Στουτγκάρδη

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε τη φόρμα της και πήρε εκδίκηση από την Μπρέντφορντ για τις περσινές ήττες. Πλήρωσε το 2 & Over 2.5 με ανατροπή, αλλά στο Ολίμπικο η Κάλιαρι δεν βρήκε ούτε το γκολ της τιμής για χαθεί το Goal/Goal και να κλείσει η στήλη της Δευτέρας στις +15 μονάδες.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη

Νοκ άουτ προημιτελικός για το DFB-Pokal που μοιάζει με πρόωρος τελικός, αφού στην 4αδα έχουν προκριθεί ήδη οι Καϊζερσλάουτερν και Φορτούνα Ντίσελντορφ της Β’ κατηγορίας, ενώ το 4ο ζευγάρι είναι το Σααρμπρίκεν – Γκλάντμπαχ.

Στο μεταξύ τους για την Bundesliga, στις 10 Δεκεμβρίου, η Στουτγκάρδη ήταν εξαιρετική ως γηπεδούχος στο 1ο ημίχρονο, αντέδρασε στο 2ο η Λεβερκούζεν, με το τελικό 1-1 να αφήνει μία πικρία στους “κόκκινους” (2.66 – 1.27 xGoals).

Μετά την προβληματική επιστροφή από τη χειμερινή διακοπή, η Στουτγκάρδη έχει ανακτήσει τον γνωστό, υψηλό αγωνιστικό ρυθμό της, κερδίζοντας πειστικά τις Λειψία (5-2 εντός) και Φράιμπουργκ (1-3 εκτός).

Η Λεβερκούζεν από την άλλη δείχνει πεσμένη και σε δημιουργία και σε εκτελεστική αποτελεσματικότητα δίχως τον Μπονιφάς, ενδεχομένως η πίεση του πρωταθλητισμού την έχει οδηγήσει σε μέτριες για τα δικά της, μέχρι πρότινος, δεδομένα. Οι απουσίες φαίνονται, αφού το ρόστερ δεν είναι αρκετά βαθύ και το Σάββατο έρχεται το ματς της χρονιάς καθώς υποδέχεται την Μπάγερν.

Ευνοϊκό το timing για την εξαιρετική ομάδα του Χένες, η οποία με εξαίρεση το ταξίδι στο Μόναχο έχει παρουσιαστεί πολύ δυνατή απέναντι στους “μεγάλους” της χώρας. Βρίσκουμε ξεκάθαρη αξία στο Χ2 σε απόδοση 2.25.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 | Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη  ➡ Χ2 (απόδοση 2.25)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ