Δύο άσσοι από Ιταλία και η ευκαιρία για εκδίκηση

Δύο άσσοι από Ιταλία και η ευκαιρία για εκδίκηση

Τα προγνωστικα στοιχηματος του Τσάρλυ για τα παιχνίδια της Κυριακής (11/02)!

Η Άρσεναλ αποδείχθηκε πως χρειάζεται ξεκούραση. Ταλαιπωρήθηκε από το βεβαρημένο πρόγραμμα, των Χριστουγέννων. Μετά την ισοπαλία στο Άνφιλντ, είχε τρία σκληρά αποτελέσματα.

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ Προγνωστικά

Κάτι της χρωστάει

Έχασε 0-2 απο την Γουέστ Χαμ, σε ένα παιχνίδι που είχε ευκαιρίες για 2,79xg αλλά δεν σκόραρε. Έχασε 2-1 στην έδρα της Φούλαμ, αποκλείστηκε στο κύπελλο παρότι ήταν ανώτερη απο την Λίβερπουλ με 0-2. Ξεκουράστηκε δέκα μέρες και επικράτησε 5-0 τη Κρίσταλ Πάλας και άλλες δέκα και επικράτησε 1-2 της Νότιγχαμ και 6 ημέρες αργότερα πήρε και την ρεβάνς απο την Λίβερπουλ κερδίζοντας με 3-1.

Επέστρεψε δηλαδή στην μάχη με 3/3 με εξαιρετικές εμφανίσεις. Βρίσκεται πλέον στο -2 απο την Λίβερπουλ, και έχει τους ίδιους βαθμούς με την Σίτι, αλλά και ένα παιχνίδι περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση όμως παραμένει στην μάχη και στην Γουέστ Χαμ, που δεν πατάει καλά το τελευταίο διάστημα κάτι χρωστάει. Το διπλό της Άρσεναλ σε απόδοση 1,57.

Φιορεντίνα – Φροζινόνε Προγνωστικά

Να γυρίσει το τσιπάκι

Η Φιορεντίνα χρειάζεται οπωσδήποτε να κερδίσει την αδύναμη με πολλά αμυντικά θέματα Φροζινόνε, για να γυρίσει το τσιπάκι. Έκανε ένα σπουδαίο πρώτο μισό στην σεζόν, έδειχνε ικανή για 4άδα, όμως δεν έχει μπει καλά το 2024. Μετράει ένα αρνητικό ρεκόρ 0-1-4, με κάποιες ήττες να είναι ακραίες. Στην Σασουόλο που ξεκίνησε το κακό, έχασε πέναλτι, ακυρώθηκε οριακά γκολ και ηττήθηκε άδικα και σκληρά με 1-0.

Την περασμένη αγωνιστική μπήκε στο Λέτσε με προβάδισμα στις καθυστερήσεις 1-2, δέχτηκε γκολ στο 91ο και στο 93ο λεπτό και ηττήθηκε με 3-2. Αποτελέσματα που έφεραν του ¨βιόλα¨ στο -5 απο την 4άδα, στην 8η θέση και την υποχρέωση, να νικήσουν σήμερα την Φροζινόνε. Ο άσος στο 1,54.

Μπολόνια – Λέτσε Προγνωστικά

Επέστρεψε στα στάνταρ της

Η εντυπωσιακή Μπολόνια το Μότα, δείχνει να ξεπερνά μία πτωτική τάση που έδειξε στην αρχή του χρόνου. Μετά από μία προβληματική εικόνα για 3 παιχνίδια, 3-0 ήττα στην Ουντινέζε, 1-1 εντος με Τζένοα, ήττα με 2-1 στην Κάλιαρι, ήρθε η επιστροφή στα υψηλά φετινά στάνταρ.

Μάχη και θετικό αποτέλεσμα 2-2 στο Μεάτσα με την Μίλαν και επιστροφή στις νίκες με 4-2 επι της Σασουόλο. Υποδέχεται την αδύναμη Λέτσε, σε ένα παιχνίδι που της επιτρέπει να διπλώσει τις νίκες και να πλησιάσει ξανά 4άδα. Δίκαιος ο άσος στο 1,73.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ