Παιχνίδι με… Αγγλία

Παιχνίδι με… Αγγλία

Τα προγνωστικα ποδοσφαιρου του Ηρακλή Αντύπα για τα παιχνίδια του Σαββάτου (17/02)!

Καλημέρα φίλοι μου και το τριήμερο μπήκε καλά για τη στήλη. Έστω και αν μας βγήκε η ψυχή, η επιλογή να ασχοληθούμε μόνο με τη Β’ Ολλανδίας μας οδήγησε στο ταμείο. Πέρασε η τριάδα με συνολική απόδοση 5,8 και πάμε με άλλον αέρα στα σημερινά.

Έχουμε και λέμε. Το over 3,5 στο ματς της… τεράστιας Καμπούρ, έγινε over 5,5 (!) και το απλό over 2,5 στο Ρόντα – Έμεν, έγινε over 4,5 (!). Κανένα άγχος στα συγκεκριμένα παιχνίδια και εκεί που το λάπτοπ κινδύνεψε με… εκτόξευση, ήταν στο Βίλεμ – Ντεν Χάαγκ. Στο 16’ το ματς ήταν 2-0 και θέλαμε ένα ακόμα γκολ για το ταμείο. Και αυτό μπήκε στο 87’ για να αποδειχθεί και πάλι, ότι στο στοίχημα, τίποτα δεν είναι εύκολο.

Τέλος καλό, όλα καλά και πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Χθες, η στήλη ασχολήθηκε μόνο με Β’ Ολλανδίας, σήμερα μόνο με Αγγλία.

Πρέστον – Μπλάκμπερν προγνωστικά

Καλύτερη ομάδα η Πρέστον, που θέλει να μπει στα πλέι οφ και να διεκδικήσει την άνοδο. Η Μπλάκμπερν από την πλευρά της, έχει δημιουργήσει διαφορά επτά βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού και οι στόχοι της περιορίζονται στην άνετη παραμονή.

Το αξιοσημείωτο με τους φιλοξενούμενους είναι ότι έχουν τα over 2,5 στο τσεπάκι τους! Στα 11 από τα 13 τελευταία τους ματς, σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία γκολ και επίσης στα 11 σκόραραν και οι δύο ομάδες.

Με αυτά τα στατιστικά, νομίζω ότι το over 2,5 στο σημερινό παιχνίδι, σε απόδοση 1,88 αξίζει…

Λέστερ – Μίντλεσμπρο προγνωστικά

Η καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα της κατηγορίας είναι η Λέστερ και μόνο από σπόντα δεν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Μιλάμε για ομάδα που συμπλήρωσε 16 ματς αήττητη (18 αν βάλουμε και το Κύπελλο), με απολογισμό 13 νίκες και τρεις ισοπαλίες! Οι δύο ισοπαλίες μάλιστα, ήταν με την Ίπσουιτς.

Η τελευταία της ήττα, ήταν στις 11 Νοεμβρίου, με σκορ 1-0 από την Μίνλεσμπρο, την οποία υποδέχεται σήμερα!

Οι φιλοξενούμενοι δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι. Συμπλήρωσαν πέντε ματς χωρίς νίκη (τέσσερα για το πρωτάθλημα) και στα παιχνίδια τους εμφανίζεται για πλάκα το goal/goal (έξι σερί).

Δε νομίζω ότι η «Μπόρο» θα αποδειχθεί ο κακός δαίμονας της Λέστερ. Θα πάρω τον άσο σε συνδυασμό με το over 2,5, στην εξαιρετική απόδοση του 2,20!

Άλλωστε, από τις 13 τελευταίες νίκες της Λέστερ, οι 10 συνδυάστηκαν και με over 2,5.

Σριούσμπερι – Γουίγκαν προγνωστικά

Σημαντικό παιχνίδι στο κουπόνι στοιχήματος, ανάμεσα σε δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους. Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για την παραμονή και δείχνουν ικανές να τα καταφέρουν.

Δεν πρόκειται να μπλέξω με σημείο, αλλά θα πάρω το goal/goal σε απόδοση 1,80. Απόδοση εξαιρετική, αν δούμε τα τελευταία αποτελέσματα των δύο ομάδων..

Η Γουίγκαν προέρχεται από τέσσερα σερί over 2.5 σε συνδυασμό με goal/goal και τα τρία είναι και over 3,5!

Η Σριούσμπερι μετρά τέσσερα goal/goal στα πέντε τελευταία της ματς. Ως εκ τούτου, το 1,90 θα τιμηθεί…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ