Ροντέο και στην Πράγα

Ροντέο και στην Πράγα

Τα σημερινά (22/2) προγνωστικά στοιχήματος από τον Δημήτρη Βασιλάκο

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος 

Άσχημο το διήμερο του Champions League. Και μπάλα δεν είδαμε και κουβά πήγαμε. Στις -60 μονάδες ο χθεσινός απολογισμός αφού στο “Ντραγκάο” η Άρσεναλ έπαιξε με χειρόφρενο και στο τέλος το πλήρωσε, ενώ η ανισορροπία στον ιταλικό νότο επιβεβαιώθηκε μερικώς, έμεινε στο 1-1 το επίδoξο G/G & Over 2.5 που αγοράσαμε.

Σπάρτα Πράγας – Γαλατασαράι

Πληθωρική η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη, αντιπροσωπευτικό του γρήγορου ρυθμού και των πολλών επικίνδυνων καταστάσεων το τελικό 3-2 υπέρ των Τούρκων. Αμφότερες επιβεβαίωσαν πριν μία εβδομάδα ότι είναι ομάδες με υψηλές επιθετικές αρετές και δεν έχουν στο DNA τους συντηρητικό στυλ παιχνιδιού.

Η Γαλατασαράι δεν ξέρει να παίζει κλειστά, δεν το έκανε ούτε στο Μάντσεστερ, ούτε στο Μόναχο, το δήλωσε χθες και ο κόουτς Μπουρούκ, δεν θα παίξει για να υπερασπιστεί το προβάδισμα πρόκρισης. Αρα αναμένεται κι άλλο “ροντέο” απόψε. Επιλογή το Over 3 ασιατικό σε απόδοση 2.20.

Καραμπάγκ – Μπράγκα

Μεγάλο το προβάδισμα πρόκρισης των Αζέρων μετά την σούπερ εμφάνιση στην “πεδρέιρα”, όπου έδειξαν καλά διαβασμένοι για να εκμεταλλευτούν τις φανερές αδυναμίες στην άμυνα της Μπράγκα.

Σήμερα έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν για να χτυπήσουν στο transition, ενώ οι Πορτογάλοι οφείλουν να ρισκάρουν. Μοιάζει δύσκολο να μείνει χαμηλά σε ρυθμό και σκορ η σημερινή ρεβάνς και λόγω αγωνιστικής φιλοσοφίας και λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί μετά το 2-4 του πρώτου αγώνα. Επιλογή το GoalGoal & Over 2.5 σε απόδοση 2.01.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Εκρηκτικό το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, η Ουνιόν αντέδρασε στην ψυχρολουσία του 0-2 για να φέρει το ζευγάρι ξανά στην ισορροπία. Πηγαίνει στην Φρανκφούρτη με αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να πληγώσει τους ευάλωτους ανασταλτικά Γερμανούς. Στο ακόλουθο ματς πρωταθλήματος κέρδισε την Κορτράικ (1-3) για το 8ο over 2.5 της στα 9 τελευταία.

Η Άιντραχτ επιβεβαίωσε ότι αδυνατεί να παίξει αποτελεσματική άμυνα στο 3-3 με την Φράιμπουργκ, όπου προηγήθηκε τρεις φορές. Δεν είναι στον χαρακτήρα της να παίξει συντηρητικά απόψε μπρος στο ένθερμο κοινό της, άρα το 1.98 που κυκλοφορεί στο Over 2.5 έχει αξία.

Παρολί

Τρία Goal/Goal  από το Europa League, τοποθετημένα σε παρολί αξίας 5.30.

Πρώτο στο Ρεν – Μίλαν (1.77). Οι Γάλλοι δεν θα είναι τόσο παθητικοί μπρος στο κοινό τους, οφείλουν ρισκάρουν από νωρίς μετά το 3-0 στο Σαν Σίρο και η άμυνα των “ροσσονέρι” δεν εμπνέει ασφάλεια. Απίθανο όμως να μείνει δίχως καθαρές ευκαιρίες στις μεταβάσεις η Μίλαν.

Δεύτερο στο Μαρσέιγ – Σαχτάρ (1.73). Οι Μασσαλοί είναι φαβορί μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα και στο θορυβώδες “Βελοντρόμ” θα ασκήσουν πίεση. Με τον Γκατούζο στα ηνία όμως δεν έχουν ισορροπία και οι Ουκρανοί παίζουν με άγνοια κινδύνου στην Ευρώπη, σκόραραν 7 φορές στα τρία ταξίδια για τον όμιλο του Champions League.

Τρίτο στο Ρόμα – Φέγενορντ (1.73). Πλήρωσε το ίδιο ποντάρισμα στο Ρότερνταμ (1-1) και δεν περιμένουμε δραστικά αλλαγμένη εικόνα παιχνίδιού. Ισορροπημένο το ζευγάρι, δημιουργικές και οι δύο ομάδες.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:45 | Καραμπάγκ – Μπράγκα  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.01)

22:00 | Σπάρτα Πράγας – Γαλατασαράι  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.20)

22:00 | Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.98)

Παρολί

19:45 | Ρεν – Μίλαν  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.77)

22:00 | Μαρσέιγ – Σαχτάρ  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.73)

22:00 | Ρόμα – Φέγενορντ ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.73)

Πηγή: Bethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ