Προβάδισμα Λοριάν στο ντέρμπι

Προβάδισμα Λοριάν στο ντέρμπι

Δυάδα κατευθείαν από τη Γαλλία.

Γράφει ο Γιάννης Καλαϊτζίδης…

Με τον καλύτερο τρόπο επιβεβαιώθηκε το 2 & Over 1.5 (2.50) που επιλέξαμε χθες στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Μετς και Λυών, με τους φιλοξενούμενους να ανατρέπουν το εις βάρους τους σκορ και να επικρατούν με 1-2.

Για τα σημερινή προγνωστικά στοίχημα η στήλη του Bethome.gr θα ασχοληθεί και πάλι με τη Γαλλία και τα δυο παιχνίδια που είναι στο πρόγραμμα για την πρώτη κατηγορία.

Λοριάν – Ναντ Προγνωστικά

Αήττητη εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Λοριάν, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εκτός 1-3 επί της Στρασμπούργκ. Τρίτη διαδοχική νίκη, μετά και από εκείνες που πανηγύρισε κόντρα σε Μετς (1-2 εκτός) και Ρεμς (2-0 εντός). Συνεχίζει έτσι την προσπάθεια για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Πανηγύρισε μόλις μια νίκη στα έξι πιο πρόσφατα εντός της (1-2-3). Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Ναντ, ερχόμενη από το εντός 0-2 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Έφτασε έτσι τις έξι ήττες στις οκτώ τελευταίες στροφές, έχοντας μόλις ένα διπλό στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους (1-1-4).

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία έρχεται στο σημερινό ντέρμπι η Λοριάν και ευτελιστεί τώρα σε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Θα της δώσουμε προβάδισμα κόντρα σε μια Ναντ που δε δείχνει σταθερότητα τελευταία, επιλέγοντας το 1 (DNB) σε απόδοση 1.90.

Στρασμπούργκ – Μπρεστ Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παρέμεινε για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι η Στρασμπούργκ (0-2-3), μετά και το εντός 1-3 από τη Λοριάν. Τρίτη διαδοχική ήττα, μετά και από εκείνες που προηγήθηκαν κόντρα σε Παρί Σεν Ζερμέν (1-2 εντός) και Λανς (3-1 εκτός). Ηττήθηκε στα δυο πιο πρόσφατα εντός της, παρότι σκόραρε και στα πέντε τελευταία που έδωσε εκεί. Αήττητο σερί έντεκα αγώνων πρωταθλήματος για τη Μπρεστ, με επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, μετά και το εντός 1-0 επί της Μαρσέιγ. Πρώτη νίκη μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, ούσα πλέον μόνη δεύτερη. Αλώβητη στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (3-2-0).

Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική, αλλά και αγωνιστική κατάσταση η Στρασμπούργκ το τελευταίο διάστημα. Δεν θεωρούμε ότι είναι δυνατή να κόψει βαθμούς στην ομάδα έκπληξη της σεζόν Μπρεστ, αλλά είναι ικανή να βρει δίχτυα. Γι’ αυτό και επιλογή μας είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1.83.

Προγνωστικά Στοιχήματος

18:00 Λοριάν – Ναντ -> 1 DNB (1.90)

22:00 Στρασμπούργκ – Μπρεστ -> Goal/Goal (1.83)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ