Παιχνίδι με τα γκολ στην Ολλανδία και την Ιταλία

Παιχνίδι με τα γκολ στην Ολλανδία και την Ιταλία

Τα προγνωστικα στοιχημα του Ηρακλή Αντύπα για τα παιχνίδια της Παρασκευής (01/03)!

Καλημέρα φίλοι μου. Καλό μήνα να έχουμε και επιτέλους, ο Φεβρουάριος ολοκληρώθηκε. Ένας μήνας άσχημος για τη στήλη. Δεν μας φέρθηκε καλά και δεν ήταν τυχαίο, ότι χθες δεν πάτησα το πληκτρολόγιο.

Γιατί πολύ απλά, δεν είχα χωνέψει τον τρόπο με τον οποίο δεν πληρωθήκαμε στα προχθεσινά ματς. Για πλάκα πέρασε το over 2,5 στο Ίντερ – Αταλάντα και σχετικά εύκολα ο Παναθηναϊκός και κέρδισε τον Άρη και σημειώθηκαν τουλάχιστον δύο γκολ.

Και χάσαμε το απόλυτο, γιατί ο ΠΑΟΚ έπαιξε σβηστός στις Σέρρες. Κέρδισε με 2-0 και μας έλειψε ένα γκολ για να συνδυαστεί το «διπλό», μαζί με το over 2,5.

Θέλω να πιστεύω ότι ο Μάρτιος, θα μας δείξει άλλο πρόσωπο, όπως είχε κάνει ο Ιανουάριος και να μην αποδειχθεί… γδάρτης.

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά.

Αϊντχόφεν – Άλκμααρ Β προγνωστικά

Σας έχω γράψει αρκετές φορές στο παρελθόν, ότι όταν βρίσκω στο πρωτάθλημα της Β’ Ολλανδίας, το over 2,5 σε απόδοση μεγαλύτερη από 1,70 το αγγίζω, χωρίς να το σκεφτώ και αρκετά.

Επειδή εδώ είναι στήλη στοιχήματος και όχι ο προσωπικός μου λογαριασμός, θα σας πω ότι το 1,72 που δίνει το να σημειωθούν τρία τουλάχιστον γκολ στο ματς της Αϊντχόφεν με την Άλκμααρ Β’, αξίζει.

Έχουμε και λέμε. Τα τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς των φιλοξενούμενων, ήρθαν over 2,5 με τα τρία να είναι μάλιστα και over 3,5!

Οι γηπεδούχοι τα πηγαίνουν ακόμα καλύτερα, αφού μετρούν πέντε over 2,5 σε έξι παιχνίδια…

Έμεν – Βίλεμ προγνωστικά

Σας έγραψα προηγουμένως, ότι το 1,72 στο Αϊντχόφεν – Άλκμααρ Β’ αξίζει. Το ίδιο ισχύει και για το 1,85 που δίνει το over 2,5 στην αναμέτρηση Έμεν – Βίλεμ.

Η Βίλεμ είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και μόνο από σπόντα δεν βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας. Έχουν σκοράρει και στα 15 τελευταία τους ματς – σε όλες τις διοργανώσεις – και το ίδιο λογικά θα κάνει και κόντρα στην Έμεν.

Στα ματς των γηπεδούχων, μπαίνουν αρκετά γκολ και δεν είναι τυχαίο ότι στα 10 τελευταία, εμφανίστηκε το over 2,5 επτά φορές.

Λάτσιο – Μίλαν προγνωστικά

Προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος, για να μπορέσει να βρεθεί στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, η Λάτσιο. Επιθετικά έχει βελτιωθεί και δεν είναι τυχαίο, ότι έχει σκοράρει και στα έξι τελευταία της ματς. Το θέμα είναι ότι αμυντικά δεν δείχνει καλό πρόσωπο και αυτό της έχει στοιχίσει.Η Μίλαν φυσικά τα πηγαίνει καλύτερα. Βρίσκεται στην 3η θέση και στα παιχνίδια της μπαίνουν αρκετά γκολ, έστω και αν στο τελευταίο έμεινε στο 1-1 με την Αταλάντα. Δεν θα με χαλούσε να εμφανιστεί και σήμερα το συγκεκριμένο σκορ, γιατί πολύ απλά η επιλογή μου θα είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

πηγή: bethοme.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ