Για το δέκα το… καλό ο Ολυμπιακός

Για το δέκα το… καλό ο Ολυμπιακός

Καλημέρα σας. Με εκπληκτική εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός AKTOR καθήλωσε τη Ρεάλ και σταμάτησε όλα τα σερί της. Και το 13-0 εντός έδρας στην Ευρωλίγκα και το 12-0 που είχε κόντρα στους «πράσινους» στη Μαδρίτη. Με το 97-86 το «τριφύλλι» έδειξε την ποιότητά του και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία με διαφορετική ψυχολογία. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δε μας επέτρεψε να συνεχίσουμε τα ταμεία μας στο παμε στοιχημα.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός…

Μένουμε στην Ευρωλίγκα, κρατάμε το ελληνικό χρώμα και από την πρωτεύουσα της Ισπανίας μεταφερόμαστε στη Λιθουανία και το Κάουνας.

Ζάλγκιρις Κάουνας – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Πολύ βελτιωμένη είναι η Ζάλγκιρις μετά την έλευση του Αντρέα Τρινκιέρι στον πάγκο της, με τον οποίο παραμένει αήττητη στο γήπεδό της σε τέσσερα ματς, με τα τρία να είναι εύκολες επικρατήσεις. Η τελευταία, βέβαια, ήρθε εκτός έδρας και με δύσκολο τρόπο, με 93-91 στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα, και την έβαλε ξανά στο παιχνίδι της διεκδίκησης της 10ης θέσης.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός απολαμβάνει το καλύτερο φεγγάρι της σεζόν. Στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μετρά τρεις σερί νίκες και με τις εμφανίσεις τους στο ΟΠΑΠ Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε τις εννέα εντός και εκτός συνόρων, με την πιο πρόσφατη να είναι το 69-58 επί του Παναθηναϊκού, με την οποία πήρε και τον τίτλο.

Θεωρούμε ότι οι Πειραιώτες θα βρουν το δέκα το… καλό στο Κάουνας και -παρά τις αρκετές απουσίες τους- θα συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία με στόχο την τετράδα. Αποδεκτό το «διπλό» στο 1,87. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Ζάλγκιρις Κάουνας – Ολυμπιακός: Ολυμπιακός ➡απόδοση 1,87

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ